• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007

Service van Sitcon - Gino

Spy camera's

Zekerheid in het leven is belangrijk. Soms is het hierbij nodig om iemands doen en laten na te trekken. Met een spy camera volgt u onopgemerkt alle bewegingen in een woning, vergaderzaal en op het werk. Deze spycam beelden kunt u bijvoorbeeld gebruiken als bewijsmateriaal mocht dit nodig zijn. Wilt u een spy camera kopen? Dan bent u bij Sitcon aan het juiste adres. Wanneer is het gebruik van een spy camera legaal? Op welke producteigenschappen let je bij het kopen van een spy camera? En hoe installeer je een spy camera? We maken je graag wegwijs. Zo is het gemakkelijker om een aankoopbeslissing te maken.

Spy camera voor privédoeleinden gebruiken

Wil je thuis een camera ophangen? Je vraagt je misschien af of hier sprake is van privacywetgeving. Voor bezoekers die zich legaal in een woning bevinden, moet je de privacy respecteren. Een inbreker heeft minder privacy.
Hoe zit dit precies?
Privacywetgeving is op een vrij algemene manier omschreven. Waardoor het niet altijd eenvoudig is om te zeggen wat er wel niet mag. Bij camera’s in huis verstoppen is dat wel het geval.
Het is in principe niet toegestaan om een verborgen camera in huis te verstoppen. In Artikel 139f is te lezen:
Met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de vierde categorie wordt gestraft degene die, gebruik makende van een technisch hulpmiddel waarvan de aanwezigheid niet op duidelijke wijze kenbaar is gemaakt, opzettelijk en wederrechtelijk van een persoon, aanwezig in een woning of op een andere niet voor het publiek toegankelijke plaats, een afbeelding vervaardigt.

Toch kan het zo zijn dat jouw belang zwaarder is dan dat van iemand anders.

Waardoor het wel is toegestaan om een verborgen camera te gebruiken. Denk aan vermoedens van mishandeling of diefstal van iemand die in de woning werk verricht. Dit kan een schoonmaker, oppas of huiswerkbegeleider zijn. In sommige gevallen is uitsluitend met spy camera’s te bewijzen dat er strafbare feiten gepleegd zijn. Juist omdat het gebeurt op de momenten dat je er niet bent.

Spy camera voor bedrijf gebruiken

Als leidinggevende in een organisatie voelt het verschrikkelijk om bedrogen te zijn. Tegelijkertijd weet je dat er iets aan te doen is en je bewijsmateriaal nodig hebt. Je wilt een vertrouwensband met medewerkers namelijk niet te grabbel gooien door een verdenking. Daarnaast overweeg je mogelijk om een rechtszaak te starten. Om dit op een juridisch professionele manier te doen is er bewijsmateriaal noodzakelijk. Met een spy camera is het mogelijk om dit bewijsmateriaal te verzamelen. Hiermee toon je diefstal, verduistering of andere criminele activiteiten aan.

Wet- en regelgeving rondom verborgen camera’s bij bedrijven is behoorlijk streng. En verschilt van een zichtbare camera.

Dit zit hem met name in het voorproces. De voorwaarden die de Autoriteit Persoonsgegevens stelt:

 • Andere inspanningen doen tot je voor een verborgen camera kiest

De Autoriteit Persoonsgegevens ziet een verborgen camera als uiterst middel. Dit mag dan ook niet op zichzelf staan. Pas wanneer je alle andere mogelijke middelen hebt ingezet mag je overstappen op een verborgen camera.

 • Tijdelijk een verborgen camera gebruiken

Het is niet de bedoeling dat een verborgen camera blijft. Als een calamiteit is opgelost, verwijder je de verborgen camera weer.

 • Beelden tijdelijk opslaan

Bewaar beelden nooit langer dan noodzakelijk. 4 weken is het maximum. Wanneer een incident is vastgelegd, mag een werkgever de beelden bewaren tot een incident is afgehandeld.

 • Inbreuk privacy zo klein mogelijk

Bij het plaatsen van een verborgen camera maak je inbreuk op iemands privacy. Hier is helaas niets aan te veranderen. Om deze schade te verkleinen, is het noodzakelijk om de camera alleen te gebruiken waarvoor je hem nodig hebt. Dus uitsluitend gericht op een bepaalde locatie of een specifiek object. Dit breng je in kaart met een data protection impact assessment (DPIA). Blijkt uit de DPIA dat een verborgen camera veel inbreuk oplevert? Dan is er een voorafgaande raadpleging bij de Autoriteit Persoonsgegevens noodzakelijk.

 • Gebruik van spy camera vastleggen in regelement

Met een reglement leg je de regels van cameratoezicht vast. Dit zet je in een bedrijfsdocument en sla je op, zodat deze regelgeving beschreven is en later in te zien.

 • Betrokkenen achteraf informeren

Cameratoezicht is een inbreuk op de privacy van betrokkenen. Een tijdelijk middel om een probleem op te lossen. Zijn de onderliggende problemen opgelost? Dan is het noodzakelijk om betrokkenen te informeren. Communiceer op welke momenten er beelden zijn opgenomen en wat er met deze beelden gedaan is.

 • Overleg met de Ondernemingsraad (OR) voeren over gebruik verborgen camera’s

De OR: een inspraak- en medezeggenschapsorgaan binnen het bedrijf. Een OR bestaat uit werknemers die namens het personeel overleg voeren met de werkgever over het ondernemingsbeleid en de personeelsbelangen. Ook over het gebruik van verborgen camera’s voert het OR overleg. Neem het in de agenda en notulen op als latere bewijslast.

 • Melding maken bij Autoriteit Persoonsgegevens

Meld een verborgen camera aan bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De Autoriteit Persoonsgegeven beoordeelt of er voldoende rekening is gehouden met de bovenstaande punten.

Alles weten over cameratoezicht op de werkplek? Ga naar Autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Specificaties van een spycam

Spy camera’s hebben allerlei verschillende specificaties. Het is niet altijd eenvoudig om te bepalen wat je exact nodig hebt. Daarom bespreken we de belangrijkste eigenschappen, waardoor je direct begrijpt wat je nodig hebt.

Batterijduuur

De meeste verborgen camera's die bijvoorbeeld in een pen of sleutelhanger zitten weggewerkt hebben een beperkte batterijduur van zo'n 1,5 uur. Voor situaties waar je bijvoorbeeld een gehele dag wilt filmen zijn deze verborgen camera's dus niet geschikt. Wel zijn deze spy-camera´s makkelijk bij je te dragen bij een gesprek of snel ergens neer te leggen. Door het onopvallende design is het voor niemand te zien dat er wordt gefilmd en deze spycams maken dus ook geen licht of geluid signalen. Doordat in veel situatie waar een spy-camera geplaatst moet worden niet of beperkt toegang is tot stroom hebben wij een Xtreme-life spycam range gelanceerd welke dus volledig op batterij werken. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een PIR bewegingssensor en een grootte batterij kan tot wel enkele weken worden gefilmd op batterij. Wel hebben de meeste spycams op batterij als nadeel dat deze alleen op SD kaart de beelden opnemen en op afstand meekijken via Wi-Fi niet mogelijk is omdat dit teveel stroom gebruikt van de batterij.v

Ingebouwd in voorwerp

Wanneer langere tijd moet worden gefilmd, bijvoorbeeld als u weg bent van huis en wilt opnemen wat er in die tijd gebeurt zijn er speciale verborgen camera's ontwikkeld die langere tijd op de interne batterij kunnen filmen of in een voorwerp zoals een adapter of wekkerradio zitten weggewerkt en hier de stroom van gebruiken. Hiermee is het afhankelijk van het model mogelijk 8 uur tot enkele weken geheime opnames te maken eventueel met geluid opname.

Zelf in te bouwen of weg te werken

Buiten spy-camera's in een rookmelder, klok of ander gebruiksvoorwerp bestaan er ook mini camera sets die je zelf kunt wegwerken / inbouwen of als systeem bij je kunt dragen. De mini camera sets bestaan meestal uit een spy-camera welke met een snoer verbonden is aan een opname systeem / DVR. Zo verkopen wij aan journalisten en recherchebureaus het meest de brilcamera set en voor inbouw op locatie verkopen wij de pinhole camera set het meest. De spy-camera's die geschikt zijn voor inbouw dienen altijd met een adapter van stroom worden voorzien en hierdoor vooral geschikt wanneer er een systeemplafond op de locatie is.

Van afstand beelden bekijken

De meeste spy camera’s werken met micro SD-kaart of intern geheugen. Bij sommige modellen is het echter ook mogelijk om voor een spy camera met Wi-Fi uitvoering te kiezen. Hierbij maakt de verborgen camera verbinding met het WiFi-netwerk. U kunt dan live de beelden die worden gemaakt bekijken via uw smartphone. Dit is met name handig als u direct moet kunnen ingrijpen bij ongewenste gebeurtenissen.

Naast video, kunnen de meeste spy camera’s uit ons assortiment ook audio opnemen door middel van een microfoonaansluiting. Gesprekken zijn hiermee beter op te nemen en kunnen van meer context worden voorzien. Zo is mogelijk om nog meer bewijsmateriaal te verzamelen.

Beeldkwaliteit van spycam

Spy camera’s beschikken over een uitstekende beeldkwaliteit. Omdat zelfs de meest geavanceerde technieken tegenwoordig op een kleinere schaal te produceren zijn. Het minimum is 720p en er zijn zelfs verborgen camera’s met 4K-beeldkwaliteit. Ondanks de extra opslagruimte die nodig is voor scherpere beelden, zijn zelfs de systemen met een hoge beeldkwaliteit nog uiterst betaalbaar. Waarbij de kleinste details zichtbaar zijn en digitaal inzoomen geen enkel probleem is.

Dat is fijn! Want zeker wanneer je bewijsmateriaal nodig hebt, is het belangrijk dat je dit scherp vastlegt. Dit maakt het nog overtuigender.

Wil je ‘s nachts opnemen? Kies dan voor een een spy camera met infraroodverlichting (IR). Met IR is er voldoende te zien, ook als er weinig kunstlicht is, in het donker of bij schemering.

Voor de meeste toepassingen is HD ruim voldoende. Is het noodzakelijk om scherpere beelden te maken? Ga dan voor Full HD of Ultra HD spy camera’s.

Beeldkwaliteit

Resolutie

Pixels

Totaal

HD (High Definition)

720p

1.280 x 720

Naar schatting 1 miljoen pixels.

Full HD

1080p

1.920 x 1.080

Naar schatting 2 miljoen pixels.

Ultra HD

4K

3.840 x 2.160

Naar schatting 8 miljoen pixels.

Wat is het kwaliteitsverschil? Test het uit met een video op YouTube. Dit geeft een goed idee van de beeldkwaliteit die je mag verwachten bij jouw spy camera.

Kijkhoek van een spy camera

De kijkhoek van een spy camera bepaalt wat er exact in beeld is. Met twee ogen heeft een mens een kijkhoek van ongeveer 160 graden. Bij een grotere kijkhoek komt er meer in beeld. Sommige spy camera’s hebben een kijkhoek die lager ligt dan het menselijk blikveld. Denk er goed over na wat je exact in beeld wilt brengen en vanaf welke locatie je dit doet. Het zou zonde zijn als een verborgen camera bepaalde gebeurtenissen mist door de verkeerde kijkhoek.

Test een spy camera uitvoerig uit en bekijk de beelden die het apparaat maakt. Dit geeft nog meer zekerheid over wat je exact opneemt en of dit voldoende is.

Wil je meerdere locaties tegelijk bekijken? En meer zekerheid dat je een object, persoon of dier volledig in beeld brengt? Overweeg om tegelijkertijd meerdere verborgen camera’s te gebruiken.

Filmen door glas met een spycam

Door glas filmen levert niet altijd de beste beeldkwaliteit op. Gebruik liever een waterdichte camera en plaats een verborgen camera op een locatie waar het niet opvalt.

Is er geen andere optie? Realiseer je dat het met een conventionele spy camera’s niet altijd mogelijk is om door glas te filmen. De beeldkwaliteit ligt vaak beneden verwachting of is vaag.

Een aantal tips:

 • Maak de cameralens en het glas goed schoon.
 • Zet het licht uit in de ruimte waar jouw camera staat. Dit voorkomt de weerspiegeling van kunstlicht tegen glas.
 • IR verlichting richting zorgt ook voor reflectie. Zet IR verlichting uit als dit mogelijk is of gebruik een camera waar deze functie er niet is. Los dit op door buiten kunstlicht te plaatsen.
 • In het donker opnemen? Zet buiten IR verlichting neer wanneer je vanaf binnen filmt. Zo voorkom je dat het licht tegen het glas reflecteert en is het mogelijk om ook ‘s nachts voldoende te zien. Uiteraard moet een verborgen camera in dat geval wel over nachtvisie beschikken. Anders is er überhaupt niets te zien.
 • Plaats een camera zo dicht mogelijk tegen het glas aan. Dit beperkt de mate van reflectie.
 • Zorg voor een verdekte opstelling van jouw verborgen camera. Een spy camera moet zo klein mogelijk zijn en het liefst volledig onzichtbaar.

Er zijn verborgen camera’s waarmee het mogelijk is om door glas te filmen. Zo is het mogelijk om een verborgen camera achter de voorruit te filmen of vanaf de hoedenplank. Ook is vanachter een raam filmen is geen enkel probleem. De camera’s zijn hier speciaal voor ontworpen.

Beelden opslaan met verborgen camera

Beelden opslaan met spycam

Beveiligingsbeelden sla je op verschillende manieren op met een spy camera. Bij veel camera’s is het geheugen ingebouwd of is er een uitneembaar sd-geheugenkaartje. Het nadeel daarbij is dat de verborgen camera en het geheugenkaartje zijn mee te nemen. Waardoor er een risico is dat je beelden kwijtraakt.

Daarnaast is het geheugen vaak vrij beperkt, na enkele uren zit dit soms al vol. Soms staat opnameapparatuur los van de verborgen camera en loopt er een bekabelde of draadloze verbinding waarover de beelden zich verplaatsen. Bij dit soort opslag is er vaak meer data op te slaan, dan wanneer opnameapparatuur in een verborgen camera is ingebouwd.

Gelukkig zijn er steeds meer systemen met cloudopslag mogelijk. Daarmee slaat een spy camera de beelden automatisch via het internet op. Ook als iemand een verborgen camera meeneemt of uitschakelt blijven de beelden bewaard. Een systeem dat vanzelfsprekend veel betrouwbaarder is. Je hebt er slechts een abonnement bij Dropbox of een andere partij voor nodig.

Neemt een camera uitsluitend op bij beweging? Dan bespaart dit veel geheugen. Daarnaast is het bij veel systemen mogelijk om beelden automatisch over te schrijven als deze boven een bepaalde hoeveelheid komen. De meeste actuele beelden zijn immer het belangrijkst.

Dit is het dataverbruik om op te rekenen:

Resolutie

Dataverbruik en opslagcapaciteit

HD - 720p

Is relatief zuinig: 0,9 GB per uur. *

Full HD: 1080p / 2K

Gebruikelijk voor videobestanden: 1,5 GB / 3 GB per uur. *

Ultra HD - 4K

Verbruikt veel data en opslag: 7,2 GB per uur. *

* Dit is een richtlijn om rekening mee te houden. Ook het aantal spy camera’s en andere technische specificaties zoals comprimeren zijn van invloed.

Spycams van topkwaliteit:

Natuurlijk is goed beeld hierbij onmisbaar. Als de beelden van de verborgen camera als bewijsmaterialen moeten dienen, is het belangrijk dat personen en handeling goed herkenbaar zijn. Onze spycams zijn dan ook van hoge kwaliteit en worden stuk voor stuk met zorg geïmporteerd. Elk product dat u terugvindt in ons assortiment is eerst uitvoerig gekeurd en voldoet aan hoge eisen. De meeste spycams van Sitcon worden geïmporteerd uit Taiwan, China, Tsjechië of Korea. Deze landen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en scherp geprijsde producten. Zoals gezegd zijn alle spy camera’s die u in ons assortiment terugvindt zorgvuldig geselecteerd. Deze kwaliteitsproducten bestelt u eenvoudig via onze webshop. In de meeste gevallen is het mogelijk om de volgende werkdag al te leveren. Naast een bedenktermijn van 14 dagen na levering van onze producten, profiteert u bij ons ook van maar liefst 2 jaar garantie. Op elke spycam die wij leveren zit deze garantie.

Merken spy camera's te koop bij Sitcon:

Wij zijn een officiële verdeler van spycams van bekende merken als Lawmate, Sleuthgear en Stealthtronic, maar voeren natuurlijk ook ons eigen merk SitconSecurity.

Productfilter gebruiken om juiste spycam te vinden

Met onze productfilter kunt u in enkele stappen de selectie van camera's die aan uw wensen voldoen inperken en zo een betere keuze maken. Klikt u hiervoor op op uw mobiel op de button "Filter" en op de desktop staan de filers weergegeven aan de linkerkant van de pagina.

Persoonlijk advies

Nog een andere vraag of suggestie over spy camera's? Stuur een bericht naar support@sitcon.nl of bel +31 306 303 631. Wij bespreken graag met u de wensen en laten graag zien welke mogelijkheden er zijn. U bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze winkels voor advies.

...Lees meer ...Lees minder
Pagina
per pagina

Producten 1-30 van 86

Sorteren
Pagina
per pagina

Producten 1-30 van 86

Sorteren
 1. Klok Wi-Fi spy camera EASY
  Klok Wi-Fi spy camera EASY
  Waardering:
  100%
  • Onopvallend klok model spycam
  • APP voor Android en iOS
  • Ook opname op SD kaart
  • Full HD-resolutie
  € 179,95
  SKU: 7863
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 2. Advies nodig?

 3. Wekkerradio Wi-Fi mini camera EASY
  Wekkerradio Wi-Fi mini camera EASY
  • Bluetooth speaker design spy cam
  • APP voor Android en iOS
  • Ook opname op SD kaart
  • Full HD-resolutie
  € 209,95
  SKU: 7040
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 4. Wekkerradio Wi-Fi spy camera PRO
  Wekkerradio Wi-Fi spy camera PRO
  Waardering:
  90%
  • Tafel klok design spycam
  • APP voor Android en iOS
  • Ook zonder Wi-Fi te gebruiken
  • Full HD-resoluie
  € 449,95
  SKU: 7042
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 5. Op zoek naar passend
  advies? Bel ons nu
  030-6303631

  Bezoek onze winkels in
  Utrecht, Amsterdam
  of Maaseik

 6. Wekkerradio spy camera ELITE
  Wekkerradio spy camera ELITE
  • Wekkerradio met groot display
  • Geen Wi-Fi, opname op SD kaart
  • Top kwaliteit uit de USA
  • 4x Full HD-resolutie
  Normale prijs € 649,95 Aanbiedingsprijs € 549,95
  SKU: 7231
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 7. Spycam adapter wit
  Adapter Wi-Fi mini camera EASY
  Waardering:
  80%
  • USB adapter design spycam
  • APP voor Android en iOS
  • Ook opname op SD kaart
  • Full HD-resolutie
  Normale prijs € 199,95 Aanbiedingsprijs € 149,95
  SKU: 7872
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 8. Bezoek onze winkels in
  Utrecht, Amsterdam
  of Maaseik

 9. Spycam adapter wit
  Lamp Wi-Fi mini camera EASY
  • E27 lamp design spy cam
  • APP voor Android en iOS
  • Ook opname op SD kaart
  • Full HD-resolutie
  € 129,95
  SKU: 7941
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 10. Spycam adapter wit
  Nachtlampje Wi-Fi spy camera EASY
  • Nachtlampje design spy cam
  • APP voor Android en iOS
  • Ook opname op SD kaart
  • Full HD-resolutie
  € 149,95
  SKU: 7942
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 11. Adapter spy camera plug PRO
  Adapter spy camera plug PRO
  Waardering:
  100%
  • Spycam in uiteinde snoer
  • Geen Wi-Fi, opname op SD kaart
  • Hoge kwaliteit uit Taiwan
  • VGA resolutie
  € 369,95
  SKU: 7404
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 12. Adapter Wi-Fi spy camera PRO
  Adapter Wi-Fi spy camera PRO
  • 12 volt adapter design spycam
  • APP voor Android en iOS
  • Ook zonder Wi-Fi te gebruiken
  • Full HD-resoluie
  € 399,95
  SKU: 7774
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 13. Luchtverfrisser camera Xtreme life ELITE
  Luchtverfrisser camera Xtreme life ELITE
  • Spy camera met nachtzicht
  • Opname op SD kaart
  • Tot 90 dagen stand-by op batterij
  • 4x Full HD-resolutie
  € 599,95
  SKU: 7908
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 14. Lasdoos camera Xtreme life ELITE
  Lasdoos camera Xtreme life ELITE
  • Spycam met nachtzicht
  • Opname op SD kaart
  • Tot 90 dagen stand-by op batterij
  • 4x Full HD-resolutie
  € 739,95
  SKU: 7979
  Op voorraad
  Ook af te halen in 1 winkel
  Ook af te halen in 1 winkel
 15. Weerstation spy camera
  Weerstation spy camera
  Waardering:
  90%
  • Lange standby tijd
  • Plaats op voet of met 3M tape
  • Foto of video bij beweging
  • Hoge kwaliteit van Lawmate
  € 299,95
  SKU: 7516
  Op voorraad
  Ook af te halen in 2 winkels
  Ook af te halen in 2 winkels
 16. Computermuis mini camera
  Computermuis mini camera
  • Dummy computer muis
  • Lange werking op accu
  • Filmen bij beweging
  • Makkelijk te plaatsen
  € 299,95
  SKU: 7707
  Op voorraad
  Ook af te halen in 2 winkels
  Ook af te halen in 2 winkels
 17. Powerbank Wi-Fi spy camera PRO
  Powerbank Wi-Fi spy camera PRO
  • Werkende USB powerbank
  • iOS & Android smartphone APP
  • Ook zonder Wi-Fi te gebruiken
  • Full HD-resolutie
  € 419,95
  SKU: 7807
  Op voorraad
  Ook af te halen in 2 winkels
  Ook af te halen in 2 winkels
 18. Afstandsbediening mini camera
  Afstandsbediening mini camera
  • Lange standby tijd
  • Full HD filmen
  • Foto of video modus
  • Hoge kwaliteit uit Taiwan
  Normale prijs € 349,95 Aanbiedingsprijs € 339,95
  SKU: 7826
  Op voorraad
  Ook af te halen in 1 winkel
  Ook af te halen in 1 winkel
 19. Bluetooth speaker Wi-Fi spy camera PRO
  Bluetooth speaker Wi-Fi spy camera PRO
  • Werkende bluetooth speaker
  • iOS & Android smartphone APP
  • Ook zonder Wi-Fi te gebruiken
  • Full HD-resolutie
  € 449,95
  SKU: 7849
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 20. Wi-Fi versterker mini camera PRO
  Wi-Fi versterker mini camera PRO
  • Wi-Fi booster met ingebouwde camera
  • Android & iOS smartphone APP
  • Ook zonder Wi-Fi te gebruiken
  • Full HD-resolutie
  € 409,95
  SKU: 7175
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 21. USB laadstation camera PRO
  USB laadstation camera PRO
  • USB laadstation met spy-camera
  • Android & iOS smartphone APP
  • Ook zonder Wi-Fi te gebruiken
  • Full HD-resolutie
  € 409,95
  SKU: 7104
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 22. Blackbox_schuin
  Black-box Auto bewakingscamera PLUS
  Waardering:
  90%
  • Kan achter glas filmen (auto)
  • Voor aantonen vandalisme
  • Goed beeld in schemer
  • Tot 1 week filmen op batterij
  € 259,95
  SKU: 7445
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 23. Blackbox_schuin
  Black-box mini camera Xtreme life PLUS
  • Batterij, recorder en cam in één
  • Goed beeld met weinig licht
  • Tot 256 GB SD kaart ondersteuning
  • Tot 1 week filmen op batterij
  € 259,95
  SKU: 7176
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 24. Black-box spycam Flex Xtreme life PLUS
  Black-box spycam Flex Xtreme life PLUS
  • Batterij, recorder en cam in één
  • Flexibele camera van 13 cm
  • Goed beeld met weinig licht
  • Tot week filmen op interne batterij
  € 359,95
  SKU: 7177
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 25. Black-box spycam Flex PLUS
  Black-box spycam Flex PLUS
  • Batterij, recorder en cam in één
  • Flexibele camera van 13 cm
  • Tot 64 GB SD kaart ondersteuning
  • Tot 10 uur filmen op batterij
  Normale prijs € 299,95 Aanbiedingsprijs € 249,95
  SKU: 7796
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 26. Pinhole mini camera set Wi-Fi PRO
  Pinhole mini camera set Wi-Fi PRO
  • Flexibele lens met pinhole
  • Werking op batterij of netstroom
  • Android & iOS smartphone APP
  • Ook zonder Wi-Fi te gebruiken
  € 349,95
  SKU: 7862
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 27. Pinhole mini camera set Wi-Fi PRO
  Pinhole mini camera set Wi-Fi PRO
  Waardering:
  80%
  • LAN, POE & Wi-FI ondersteuning
  • Geschikt voor inbouw (ook buiten)
  • Ook zonder Wi-Fi te gebruiken
  • 2,5 x Full HD-resolutie
  € 499,95
  SKU: 7317
  Op voorraad
  Ook af te halen in 2 winkels
  Ook af te halen in 2 winkels
 28. Rookmelder camera Xtreme life ELITE (B)
  Rookmelder camera Xtreme life ELITE (B)
  • Spy camera naar zijkant gericht
  • Nachtzicht tot 5 meter
  • Tot 90 dagen standby op batterij
  • 4x Full HD-resolutie
  € 549,95
  SKU: 7867
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 29. Rookmelder camera Xtreme life ELITE (A)
  Rookmelder camera Xtreme life ELITE (A)
  • Spy camera naar beneden gericht
  • Nachtzicht tot 5 meter
  • Tot 90 dagen standby op batterij
  • 4x Full HD-resolutie
  € 549,95
  SKU: 7868
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 30. Bril spy camera PRO
  Bril spy camera PRO
  Waardering:
  80%
  • Camera lens is onzichtbaar
  • 1920 x 1080 pixels @ 30 fps
  • Extra verwisselbare batterij
  • Hoge kwaliteit uit Taiwan
  € 349,95
  SKU: 7745
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 31. Bril camera set ELITE
  Bril camera set ELITE
  • Brilcamera met smartphone
  • Opname beelden op smartphone
  • Op afstand meekijken via PC of APP
  • Zeer stabiele verbinding
  € 1.199,95
  SKU: 7870
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 32. Pen camera PLUS
  Pen camera PLUS
  Waardering:
  77%
  • 1280 x 720 pixels @ 30 fps
  • Extra batterij pack
  • Tot 128 GB SD kaart
  • Hoge kwaliteit uit Korea
  € 249,95
  SKU: 7201
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 33. Stick spy camera - PRO
  Stick spy camera - PRO
  Waardering:
  80%
  • HD spycam ingebouwde in stick
  • Hoge kwaliteit Full HD lens
  • 75 minuten filmen op batterij
  • Geschikt voor tekst filmen
  Normale prijs € 269,95 Aanbiedingsprijs € 249,95
  SKU: 7335
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
Pagina
per pagina

Producten 1-30 van 86

Sorteren
 • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 321 beoordelingen