Nu OPEN tot 17:00 uur 030-6303631

Service van Sitcon - Dominic

Wanneer u van plan bent een spy-camera te kopen is dat meestal voor een bepaalde toepassing. Zo kan het zijn dat u wilt controleren wat uw kinderen doen terwijl u niet thuis bent of bewijs wilt verzamelen van diefstal in uw bedrijf. Wat de reden ook is om een spy-camera te kopen, het is verstandig aan de hand van de toepassing en situatie bepaalde eisen aan de spy-camera te stellen. Zo kunt u bij het kopen van spy-camera's een selectie maken aan de hand van de minimaal noodzakelijke batterijduur, hoe je de beelden kunt bekijken en of de spy-camera al in een product verborgen moet zitten weggewerkt of dat je de spy-camera zelf wilt wegwerken.

 

Minimale batterijduur spy-camera:
De meeste verborgen camera's die bijvoorbeeld in een pen of sleutelhanger zitten weggewerkt hebben een beperkte batterijduur van zo'n 1,5 uur. Voor situaties waar je bijvoorbeeld een gehele dag wilt filmen zijn deze verborgen camera's dus niet geschikt. Wel zijn deze spy-camera´s makkelijk bij je te dragen bij een gesprek of snel ergens neer te leggen. Door het onopvallende design is het voor niemand te zien dat er wordt gefilmd en deze spycams maken dus ook geen licht of geluid signalen.

 

Onze meest verkochte draagbare spycams:
- Sleutelhanger camera

- Pen camera

- Stick spycam
- Brilcamera

 

Spy-camera's ingebouwd in voorwerp:
Wanneer langere tijd moet worden gefilmd, bijvoorbeeld als u weg bent van huis en wilt opnemen wat er in die tijd gebeurt zijn er speciale verborgen camera's ontwikkeld die langere tijd op de interne batterij kunnen filmen of in een voorwerp zoals een adapter of wekkerradio zitten weggewerkt en hier de stroom van gebruiken. Hiermee is het afhankelijk van het model mogelijk 8 uur tot enkele weken geheime opnames te maken eventueel met geluid opname.

Onze meest verkochte verborgen camera's zijn:
- Blackbox Pro camera
- Blackbox Mini camera
- Adapter camera
- Wekkerradio camera
- Rookmelder camera

 

Spy-camera zelf inbouwen:
Buiten spy-camera's in een rookmelder, klok of ander gebruiksvoorwerp bestaan er ook mini camera sets die je zelf kunt wegwerken / inbouwen of als systeem bij je kunt dragen. De mini camera sets bestaan meestal uit een spy-camera welke met een snoer verbonden is aan een opname systeem / DVR. Zo verkopen wij aan journalisten en recherchebureaus het meest de brilcamera set en voor inbouw op locatie verkopen wij de pinhole camera set het meest. De spy-camera's die geschikt zijn voor inbouw dienen altijd met een adapter van stroom worden voorzien en hierdoor vooral geschikt wanneer er een systeemplafond op de locatie is.

 

Onze meest verkochte camera sets zijn:
- pinhole camera set
- IP pinhole camera set-
- draadloze spycam set
- blackbox camera plus
- mini cctv camera set

 

Uitkijken beelden spy-camera:
99% van alle spy-camera's of mini camera sets nemen op een SD kaart de beelden met evt. geluid op. Het voordeel hiervan is dat het geheugen in verhouding goedkoop is en makkelijk is uit te lezen. Ook maken spy-camera's die gebruik maken van een SD kaart als opslag geen geluid tijdens het opnemen in tegenstelling tot harddisk recorders. Het uitkijken van de beelden kan eenvoudig door of de spy-camera met de computer te verbinden of het geheugenkaartje direct in de computer te steken. De videobeelden kunnen met een standaard media player worden afgespeeld.

 

Meer advies nodig?
Wanneer u toch niet zeker weet welk spycamera systeem in uw situatie het meest geschikt zijn kunt u ook telefonisch contact opnemen op: +31 (0) 30 6303631

 


Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 99 beoordelingen