• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Spy pen camera's worden tegenwoordig al op verschillende websites aangeboden, zoals marktplaats en andere gadget websites die verder geen spycams in het assortiment voeren. Ondanks dat het vaak lijkt dat het soortgelijke spy pennen betreft is er wel degelijk een verschil in spy pennen die als gadgets kunnen worden beschouwd en spy pennen die van hogere kwaliteit zijn.

 

spy pen

 

Resolutie- spy pennen:
De resolutie van spy pen camera's die op internet te koop worden aangeboden varieert in lage kwaliteit 352 x 280 pixels tot HD kwaliteit 1280 x 720P. De resolutie van een spy pen camera zegt veel, maar zeker niet alles. Een voorbeeld hiervan is dat de spy pen camera's met een resolutie van 1280 x 960 pixels eigelijk spy pennen zijn met een resolutie van 640 x 480, waarbij software matig de resolutie is aangepast zonder de hardware (spy pen) te veranderen. Het resultaat hiervan is een beeld wat uit elkaar is getrokken zoals het kijken van een normaal TV programma op een breedbeeld scherm. 

HD spy pen camera's
Er zijn buiten de software matig 'geupdate' HD camera's ook spy pennen te koop die een nieuwe soort lens hebben en daadwerkelijk 720P ondersteunen en filmen in een resolutie van 1280 x 720 pixels. De lens van deze HD spy pennen is 4032 x 3024 pixels met een MP lens en is bij ons bekend onder artikelnummer 7201.

Batterij duur - spy pennen:
Het nadeel wat zit aan een spy pen is de beperkte batterij duur. Met de meeste pennen kan tussen de 0,5 en 1 uur worden gefilmd, waardoor een spy pen als verborgen camera in weinig situatie's is in te zetten. De wat duurdere spy pennen worden al wel geleverd met een AA batterij pakje waar 2 x AA batterijen in passen en de spy pen extra stroom geven. Met de battery pack aangesloten aan de spy pen is dan zo'n 2 uur te filmen. Wel dient er rekening te worden gehouden met het geheugen, omdat sommige spy pennen met een klein geheugen al voor de 2 uur vol zitten.

 

Spy pennen kopen:
Voordat u een spy pen gaat kopen is het aan te raden stil te staan bij het gewenste gebruik. Wanneer je voor de feestdagen of op een andere gelegenheid een apart cadeau wilt geven, dan zullen de gadget spy pennen zeker voldoen. Wil je echter onopvallende opnames maken van een gesprek of een gebouw dan is het beter te gaan voor of een professionele spy pen met een HD lens of een andere verborgen camera.

 

 

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 200 beoordelingen