Nu OPEN tot 17:00 uur 030-6303631

Service van Sitcon - Dominic

Voordat u overgaat tot het kopen van een voice recorder is het aan te raden eerst na te gaan of de voicerecorder die u op het oog heeft aansluit op de toepassing waarvoor u deze wenst te gebruiken. Er zijn al in verschillende winkels voice recorder te koop voor nog geen € 50,00, maar er zijn ook speciale mini voice recorders op de markt die tot wel €. 800,00 kosten. Om na te gaan welke voice recorder het beste is om te kopen kunt u onderstaande vragen afgaan.

Voice recorder - Dicteerapparaat:

Welke voice recorder het beste is om te kopen hangt in grote mate af van de toepassing waarvoor deze dient te worden gebruikt. Wil je de voice recorder gebruiken als dicteerapparaat om wat memo's op te nemen om later weer terug te luisteren of uit te schrijven dan kan een goedkope voice recorder al goed volstaan. Je kan namelijk bij het opnemen van memo's zelf de afstand tussen de voice recorder bepalen. 

Voice recorder - Gespreksopname:
Voor het opnemen van gesprekken die je voert in bijvoorbeeld een kantoor of restaurant voldoet een goedkope voice recorder niet altijd. Dit komt vooral doordat de goedkopere voice recorders forse afmetingen hebben en zo niet makkelijk onopvallend kan worden gebruikt. De beste voice recorder om te kopen als het gaat om het opnamen van gesprekken is een ingebouwde voice recorder. Zo zijn er vanaf zo'n €. 100,00 voice recorders te koop dit ingebouwd zitten in een pen of USB stick, maar er zijn ook speciale recorders die bijvoorbeeld in uw tas of jas zijn te stoppen en nog steeds het gesprek duidelijk kunnen opnemen. 

Voice recorder - Telefoongesprek opname:
Voor het opnemen van telefoongesprekken zijn niet alle voice recorders die te koop zijn geschikt. Het is namelijk afhankelijk of je alleen de vaste lijn of ook mobiele telefoongesprekken wilt opnemen aan welke eisen de voice recorder moet voldoen. Bij de productspecificaties staat vermeld of de voice recorder ook geschikt is voor het opnemen van vaste lijn of mobiele telefoongesprekken.


Voice recorder - Spy toepassingen:
Wanneer je een voice recorder wilt kopen om in een ruimte neer te leggen is het belangrijk te kijken naar de maximale opname duur van de batterij. Normale voice recorders zijn voor spy toepassingen meestal niet geschikt omdat deze een groter formaat hebben en de batterijduur niet toereikend is. Er zijn hiervoor speciale spy recorders te koop die super klein van formaat zijn en een extra lange batterijduur hebben. Het is met deze speciale spy voice recorder mogelijk tot wel 1 week gesprekken in een ruimte op te nemen. Er gelden wel wettelijk bepalingen voor het opnemen van gesprekken waar u geen deelnemer van bent. 

 

 

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 99 beoordelingen