• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Wekkerradio Wi-Fi spy camera PRO

Waardering:
90% of 100
€ 449,95
Magazijnvoorraad
SKU
7042
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 211 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
Dominic

Bel productspecialist Dominic

030-6303631

Video: Wekkerradio Wi-Fi spy camera PRO

Alternatieven: Wekkerradio Wi-Fi spy camera PRO

Beschrijving: Wekkerradio Wi-Fi spy camera PRO

Deze design tafel klok met ingebouwde spy camera van het merk Lawmate is een professionele verborgen camera met Wi-Fi en SD opname. In het linker speakertje zit een mini spy camera weggewerkt die met het blote oog bijna niet is te zien. De camera heeft een lage lichtgevoeligheid en kan filmen bij beweging of continue en zal de beelden met geluid opslaan op een micro SD kaart. Verder is via de smartphone APP direct mee te kijken.

Hoge kwaliteit opname:
De Full HD klok camera heeft een 1080P resolutie van 1920 x 1080 pixels bij 30 frames per seconde. De lens is zeer onopvallend weggewerkt in het linker speakertje van de tafel klok en is met het blote oog enkel van zeer dichtbij te zien.

Nachtzicht:
Doordat de alarm klok verborgen camera onzichtbare IR leds heeft en een zeer lage lichtgevoeligheid lens van 0.3 lux. is deze spycam zowel overdag, met schemer als 's nachts te gebruiken.

Opname op SD kaart:
Aan de achterkant van de tafel klok camera zit een klepje waar alle aansluitingen achter zitten verborgen. Hier zit onder andere de ingang voor de Micro SD kaart, waarbij een versie tot 32 GB kan worden gebruikt.

Opname instellingen:
De tafel klok verborgen camera kan met enkel het verzetten van een schuifje worden ingesteld op continue opname of opname bij beweging. Hoewel u met continue opname natuurlijk zeker niets mist heeft het opnemen op bewegingsdetectie als voordeel dat het aanwezige geheugen een stuk minder snel vol raakt.

Bekijken beelden:
Het bekijken van de opgenomen beelden met de tafel klok verborgen camera kan de Micro SD kaart met de meegeleverde SD houder in uw computer te plaatsen. Deze zal de SD kaart dan herkennen als externe harde schijf en u kunt de beelden afspelen met een willekeurige media speler. Doordat de video bestanden in een .Avi bestand worden opgenomen zijn deze zowel af te spelen via de Windows and Mac computers, wanneer de SD afspeel mogelijkheid wordt gebruikt.

Geheel werkende klok:
De klok functie van dit product zijn met de inbouw van de verborgen camera niet verloren gegaan en hebben dus zijn originele functie behouden. Het is dus mogelijk de tijd in te stellen op deze klok.

IP / Wi-Fi functie klok camera:
De design klok camera kan verbinding maken met het aanwezige Wi-FI netwerk. Hierdoor is het het mogelijk de beelden live op een iOS of Android smartphone te bekijken en opgenomen beelden te downloaden. De spycam maakt gebruik van een Cloud server en het is hierdoor niet nodig instellingen in uw router aan te passen zoals het openen van poorten. U heeft enkel het wachtwoord nodig van de Wi-Fi verbinding op de locatie waar u de spycam wilt plaatsen, omdat de camera via die Wi-Fi verbinding maakt met het internet.

Hoge kwaliteit van Lawmate uit Taiwan:
Deze spycam kopen wij in bij de Lawmate uit Taiwan, waar wij meer hoge kwaliteit spy camera producten bij inkopen. Het verschil ten opzichte van Chinese spy camera modellen is direct te voelen aan het product en te zien aan de beeldkwaliteit en het gebruiksgemak.

Inhoud verpakking:
1 x Design klok Wi-Fi spy camera PRO
1 x 8 GB micro SD kaart + adapter
1 x USB kabel
1 x Handleiding

Kenmerken: Wekkerradio Wi-Fi spy camera PRO

Made in: Taiwan
Soort: Camera met interne opname, Wi-Fi IP camera
Resolutie: 1920 x 1080 (Full HD)
Kijkhoek graden: 90 - 95 °
Nachtzicht: 5 -10 Mtr
Filmen door glas: Nee
Waterproof: Alleen voor binnen
Compatibiliteit: iOS, Android
Type verbinding: Wi-Fi (2,4 Ghz)
Opname functie: SD kaart
Max. geheugen: 32 GB
Meegeleverd geheugen: 8 GB
Bewegingsdetectie: Ja
Alarm notificatie: Push notificatie
Audio: Ja
LCD scherm: Nee
Batterij: Nee
Lengte mm: 16
Hoogte mm: 8
Breedte mm: 3,5
Gewicht: 214 gram
SKU: 7042
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wekkerradio Wi-Fi spy camera PRO
Uw waardering

Vragen:Wekkerradio Wi-Fi spy camera PRO

No questions yet. Be the first to ask the question!

Nu bestellen:

Wekkerradio Wi-Fi spy camera PRO

Wekkerradio Wi-Fi spy camera PRO

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 211 beoordelingen