Digitale klok spy camera - Wi-Fi - Pro

Waardering:
90% of 100
€ 449,95
Magazijnvoorraad
SKU
7042
  • Binnen 16 uur en 31 minuten besteld, vandaag gratis verzonden
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • 2 jaar garantie
Dominic

Bel productspecialist Dominic OPEN vanaf 09:00 uur

030-6303631

Video: Digitale klok spy camera - Wi-Fi - Pro

Alternatieven: Digitale klok spy camera - Wi-Fi - Pro

 digitale klok met ingebouwde camera van het merk Lawmate is een professionele verborgen camera met Wi-Fi en SD opname. In het linker speakertje zit een mini spy camera weggewerkt die met het blote oog bijna niet is te zien. De camera heeft een lage lichtgevoeligheid en kan filmen bij beweging of continue en zal de beelden met geluid opslaan op een micro SD kaart. Verder is via de smartphone APP direct mee te kijken.

Hoge kwaliteit opname - Digitale klok spycam - Wi-Fi:
De Full HD klok camera heeft een 1080P resolutie van 1920 x 1080 pixels bij 30 frames per seconde. De lens is zeer onopvallend weggewerkt in het linker speakertje van de tafel klok en is met het blote oog enkel van zeer dichtbij te zien.

Nachtzicht - Tafel klok spycam - Wi-Fi:
Doordat de alarm klok verborgen camera onzichtbare IR leds heeft en een zeer lage lichtgevoeligheid lens van 0.3 lux. is deze spycam zowel overdag, met schemer als 's nachts te gebruiken.

Opname op SD kaart - Tafel klok spycam Pro:
Aan de achterkant van de tafel klok camera zit een klepje waar alle aansluitingen achter zitten verborgen. Hier zit onder andere de ingang voor de Micro SD kaart, waarbij een versie tot 32 GB kan worden gebruikt.

Opname instellingen - Tafel klok spycam Wi-Fi:
De tafel klok verborgen camera kan met enkel het verzetten van een schuifje worden ingesteld op continue opname of opname bij beweging. Hoewel u met continue opname natuurlijk zeker niets mist heeft het opnemen op bewegingsdetectie als voordeel dat het aanwezige geheugen een stuk minder snel vol raakt.

Bekijken beelden - Tafel klok spycam Wi-Fi:
Het bekijken van de opgenomen beelden met de tafel klok verborgen camera kan de Micro SD kaart met de meegeleverde SD houder in uw computer te plaatsen. Deze zal de SD kaart dan herkennen als externe harde schijf en u kunt de beelden afspelen met een willekeurige media speler. Doordat de video bestanden in een .Avi bestand worden opgenomen zijn deze zowel af te spelen via de Windows and Mac computers, wanneer de SD afspeel mogelijkheid wordt gebruikt.

Geheel werkende - Tafel klok spycam Wi-Fi:
De klok functie van dit product zijn met de inbouw van de verborgen camera niet verloren gegaan en hebben dus zijn originele functie behouden. Het is dus mogelijk de tijd in te stellen op deze klok.

IP / Wi-Fi functie klok camera Wi-Fi:
De design klok camera kan verbinding maken met het aanwezige Wi-FI netwerk. Hierdoor is het het mogelijk de beelden live op een iOS of Android smartphone te bekijken en opgenomen beelden te downloaden. De digitale klok camera maakt gebruik van een Cloud server en het is hierdoor niet nodig instellingen in uw router aan te passen zoals het openen van poorten. U heeft enkel het wachtwoord nodig van de Wi-Fi verbinding op de locatie waar u de DVR259WF wilt plaatsen, omdat de camera via die Wi-Fi verbinding maakt met het internet.

Hoge kwaliteit van Lawmate uit Taiwan:
Deze spycam kopen wij in bij de Lawmate uit Taiwan, waar wij meer hoge kwaliteit spy camera producten bij inkopen. Het verschil ten opzichte van Chinese spy camera modellen is direct te voelen aan het product en te zien aan de beeldkwaliteit en het gebruiksgemak.

Inhoud verpakking:
1 x Digitale klok camera - Wi-Fi - Pro
1 x 8 GB micro SD kaart + adapter
1 x USB kabel
1 x Handleiding

Kenmerken: Digitale klok spy camera - Wi-Fi - Pro

Naam:Digitale klok spy camera - Wi-Fi - Pro
Art.nr.:7042
Made in:Taiwan
Soort:Camera met interne opname, Wi-Fi IP camera
Resolutie:1920 x 1080 (Full HD)
Kijkhoek graden:90 - 95 °
Nachtzicht:5 -10 Mtr
Filmen door glas:Nee
Waterproof:Alleen voor binnen
Compatibiliteit:iOS, Android
Video transmissie:Wi-Fi (2,4 Ghz)
Opname functie:SD kaart
Max. geheugen:32 GB
Meegeleverd geheugen:8 GB
Bewegingsdetectie:Ja
Alarm notificatie:Push notificatie
Audio:Ja
LCD scherm:Nee
Batterij:Nee
Lengte mm:16
Hoogte mm:8
Breedte mm:3,5
Gewicht:214 gram
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Digitale klok spy camera - Wi-Fi - Pro
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

Digitale klok spy camera - Wi-Fi - Pro

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen