• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

3 mini spy camera’s op een rij

Een mini spy camera is zo klein, dat valt niemand op. Zeer geschikt voor het stiekem filmen van werknemers, de partner of wie dan ook. Welke kleine verborgen camera’s zijn een aanrader? Ontdek de beste 3 mini spy camera’s van dit moment. Deze zijn geschikt voor professioneel of particulier gebruik.

Dit is een mini spy camera

Een spy camera wordt ook wel een verborgen camera genoemd. Er is een verschil tussen een normale spy camera en de miniversie. Deze laatste is heel klein en kan goed worden weggewerkt in voorwerpen of kleding. Maar ook achter een schilderij, in een plant of waar dan ook. De mini spy camera’s worden veel gekocht door ondernemers, wantrouwende partners of mensen die iets willen onderzoeken. Dankzij de hoge kwaliteit van dit soort camera’s is dit prima inzetbaar voor professioneel gebruik.

3 mini spy camera’s

Met zoveel aanbod is het best lastig om te kiezen. Welke spy camera moet u hebben en waar moet u allemaal op letten? Hieronder 3 mini spy camera’s op een rij. In willekeurige volgorde, maar zo ziet u wat er allemaal verkrijgbaar is.

Mini spy camera met DVR

Een absolute topper is de mini spy camera die over infrarood beschikt. Hierdoor kan hij in donkere ruimtes filmen. Er is een mini DVR aanwezig dat de videobeelden opneemt en op een SD-kaart plaatst. De SD-kaart wordt niet bijgeleverd maar is heel eenvoudig verkrijgbaar. Het gaat hier om een zeer stil apparaat dat gewoon niet opvalt. Met een gewicht van slechts 3 g is dit model heel eenvoudig weg te werken. Het nachtzicht werkt tot op een afstand van 5 m. Verder beschikt hij over een 60 graden hoeklens waardoor er veel op het beeld komt te staan. Ook beschikt deze over loop recording. Dit maakt het mogelijk om, zodra de kaart vol is, oude beelden over te schrijven.

Mini verborgen camera met 12 volt adapter

Een ander goed model is de mini verborgen camera met een 12 volt adapter. De bijgeleverde AV-kabel maakt het mogelijk om de camera direct op een televisie of digitale videorecorder aan te sluiten. Deze camera is net zo klein als voorgaand model. Hij filmt in het donker met een nachtzicht van maximaal 5 m. De hoeklens bedraagt 55°. Deze kleine camera is ideaal om weg te werken in een kamerplant, achter een nepspiegel of schilderij, in of achter een voorwerp of waar dan ook. Doordat de camera rechtstreeks kan worden aangesloten op een televisie is live meekijken dus ook mogelijk. Bijvoorbeeld in de naastgelegen ruimte.

Mini pinhole camera met HD recorder

Deze mini spy camera / pinhole is niet geschikt om in kleding weg te werken maar wel ideaal om alles in de ruimte in de gaten te houden. Dit model maakt gebruik van een nieuwe draadloze techniek. Middels powerline adapters vindt er een stabiele beeldoverdracht plaats. Hierdoor zien beelden er altijd perfect uit. Opslag van de beelden vindt plaats op de bijgeleverde HD recorder. Ook is het mogelijk om de beelden in de Cloud op te slaan. De harde schijf heeft veel capaciteit. Zelfs met vier camera’s duurt het toch nog een maand voordat de harde schijf vol is.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 343 beoordelingen