• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007

Service van Sitcon - Gino

Voice recorders

Voice-recorders, of memo-recorders, zijn geschikt voor geluidsopname in diverse omstandigheden. Zo kunnen ze zakelijk worden gebruikt bij vergaderingen of meetings, maar ook persoonlijk voor dagelijks gebruik. Met een spy voice-recorder legt u eenvoudig gesprekken vast, maakt u opnames of zet u de spionage voice recorder in tijdens een interview of vergadering. Door middel van een voice memo recorder mist u nooit meer belangrijke details en luistert u achteraf de opnames gemakkelijk terug.

Wilt u onopvallend gesprekken opnemen?

Kies dan voor een verborgen spy audio-recorder, of spy-voice recorder, uit ons assortiment. Weet u niet helemaal wat voor voice recorder of spy voice recorder u zoekt? Geen nood, onze specialisten helpen u graag met persoonlijk advies.

Uitstekende opnamekwaliteit is cruciaal:

Bij de keuze voor een voice recorder speelt de opnamekwaliteit een belangrijke rol. Wanneer gesprekken achteraf niet goed te verstaan zijn, is het moeilijk om details terug te halen. U vindt in ons assortiment dan ook uitsluitend de beste modellen voice recorders. Stuk voor stuk beschikken ze over een uitstekende opnamekwaliteit.

Merken voice recorders:

Bekende merken voice recorders zijn die van Philips en Olympus. Voice recorders van deze bekende merken hebben meestal de vorm van een traditionele memorecorder en zijn daarom minder geschikt voor het onopvallend opnemen van gesprekken. De voice recorders van Sitcon zijn daarentegen zo ontworpen dat deze een onopvallend uiterlijk hebben en hierdoor uitermate geschikt zijn voor het heimelijk opnemen van gesprekken.

Voice recorders met uitgebreide opties:

In ons assortiment voice memo recorders vindt u diverse apparaten met tal van opties. Stemrecorders met geluidsdetectie en de mogelijkheid tot automatische opname zorgen ervoor dat u altijd op het juiste moment geluidsopnamen maakt. Daarnaast hebben we mic recorders met verschillende lengtes opnameduur in het assortiment. Afhankelijk van het doel waarmee de recorder wordt aangeschaft heeft u meer of minder tijd nodig.

Voice recorders met lange opname op batterij:

De meeste spy recorders in ons assortiment werken zeer lang op een batterij. Zo is het met sommige spy recorders mogelijk om een continue opname van 135 uur te maken, maar ook van meer dan 4000 uur stand-by te staan als er geen geluid is. Vooral wanneer het overzetten van opnames soms lastig is qua tijd, dan is het verstandig om voor een voice recorder met een lange opnameduur te kiezen. Dit is bijvoorbeeld het geval als u veel onderweg bent. Wel is het hierbij belangrijks om rekening te houden met de maximale batterijduur van de recorder. De meeste recorders kunnen 25 tot 225 dagen standby staan en tot 70 uur opnemen op alleen de batterij. Hierbij is het vaak zo dat voice recorders met een klein of dun design, zoals mini voice recorders, vaak een beperkte batterijduur hebben.

Redenen om een voice recorder te gebruiken

In sommige situaties is het beter om geen zichtbare recorder mee te nemen. In dit geval kiest u voor een onopvallend apparaat. In ons assortiment vindt u spy voice recorders die verwerkt zijn in voorwerpen die u dagelijks gebruikt, zodat deze zo min mogelijk opvallen. Van een echt werkende rekenmachine tot een recorder in een doodnormale pen: niemand die deze voorwerpen als geluidsopname apparatuur herkent. Een voice recorder is veel nuttiger dan veel mensen denken. Tegenwoordig is iedereen in het bezit van een telefoon met een camera. Daardoor krijg je de indruk dat het opnemen van alleen geluid ouderwets is en geen functie meer heeft. Dat is absoluut niet waar. Want een voice recorder is veel eenvoudiger te gebruiken dan een smartphone. Bovendien is het minder opdringerig en neem je veel meer uren achter elkaar op zonder dat de batterij leeg is. Nog belangrijker is dat de kwaliteit van de opnames een stuk hoger is. In dit blog lees je hoe jij voordeel haalt uit een voice recorder.

Het gebruik van een voice recorder tijdens een interview

Bij sommige gesprekken is elk woord belangrijk. Wanneer je iemand interviewt probeer je zoveel mogelijk te weten te komen. Alles onthouden is lang niet altijd even eenvoudig. Constant aantekeningen maken leidt af en zorgt dat je de kans loopt om opmerkingen en details te missen. Bovendien heb je minder persoonlijk contact met je conversatiegenoot en dat gaat ten koste van de kwaliteit van het interview. Een voice recorder leg je eenvoudigweg tussen jullie in. Je hebt er verder geen omkijken naar terwijl elk woord kraakhelder wordt opgenomen.

Een opname van belangrijke colleges

Studenten kiezen steeds vaker voor een voice recorder. Want uit onderzoek blijkt dat veel informatie al vrij snel vergeten wordt. Zeker wanneer het een lang college is over een ingewikkeld onderwerp. Een voice recorder biedt dan uitkomst. Desgewenst luister je het hele college terug. Maar je spoelt net zo eenvoudig door naar belangrijke momenten of details die je vergeten bent.

Verbeter je eigen vermogen om presentaties te geven

Reflecteren op je eigen prestaties is nog altijd een van de beste manieren om te leren. Het geven van speeches en presentaties levert voor veel mensen stress op. Ze zijn onzeker over hun eigen manier van spreken. Het is geen geheim dat de meeste mensen niet graag naar hun eigen, opgenomen stem luisteren. Pas als je dit vaker doet wen je eraan. Om beter te worden is het noodzakelijk om naar jezelf te luisteren. Filter bijvoorbeeld stopwoorden die je te vaak gebruikt uit je manier van spreken. Leer jezelf energieker en duidelijker te praten en spreek vloeiender en met meer zelfvertrouwen. Een voice recorder is uiteraard het ideale apparaat om je eigen stem op te nemen en later terug te luisteren.

Een voice recorder ondersteunt je bij het leren van een vreemde taal

Het leren van een nieuwe taal is voor iedereen een uitdaging. Daarom grijp je alle hulpmiddelen aan. Een voice recorder stelt je in staat om je eigen voortgang nauwkeurig in de gaten te houden. Praat in een vreemde taal en luister vervolgens terug naar hoe het klinkt. Hierdoor vergelijk je jouw uitspraak met iemand voor wie het de moedertaal is. Het is bovendien veel eenvoudiger om iemand anders te vragen om feedback.

Hoe gesprekken via gsm of vaste telefoon opnemen?

Het kan nodig zijn dat u telefoongesprekken opneemt, bijvoorbeeld om later te dienen als bewijsmateriaal. Speciaal voor deze situaties hebben we voice recorders die ontworpen zijn voor het vastleggen van gesprekken via de vaste telefoon of mobiele telefoon. Dit is ongeacht het type telefoon of smartphone. Hierbij is de microfoongevoeligheid variërend tussen de 1 en 15 meter. Naast deze voice recorders, hebben we in ons assortiment ook telefoonrecorders met software. Deze zijn geschikt voor het opnemen van gesprekken van vaste lijnen, IP-telefoons en overige systemen. U koppelt deze telefoonrecorders aan een computer zodat u ten alle tijden zowel inkomende als uitgaande telefoongesprekken kunt opnemen.

Gebruik voice recorders legaal?

Veel van onze klanten komen met de vraag of het legaal is gesprekken op te nemen en of dit in een eventuele rechtszaak mag worden gebruikt. Om deze vraag te beantwoorden moet als eerste worden aangegeven dat veel mensen het afluisteren en opnemen van gesprekken door elkaar halen, waardoor er verwarring ontstaat.

 • Afluisteren gesprekken
  Afluisteren betekent dat een ruimte of gesprek zonder uw aanwezigheid wordt gemonitord. Dit kan bijvoorbeeld doordat u een memo recorder in een ruimte heeft neergelegd en deze later beluistert of dat u een zender in de ruimte heeft geplaatst en direct van afstand hoort wat er wordt gezegd. Het afluisteren is met enkele uitzonderingen niet legaal.
 • Opnemen gesprekken
  Het opnemen van gesprekken waarvan u zelf deelnemer bent is legaal en kan dus ook in een eventuele rechtszaak worden gebruikt. Ook hoeft u uw gesprekspartner niet vooraf in kennis te stellen van het feit dat u het gesprek opneemt, ondanks dat dit vaak wordt gesteld. De manier waarop u kan bepalen of u een gesprek legaal mag opnemen is redelijk simpel. Het hangt namelijk af van het feit of u deelnemer bent van het gesprek. Dus ook wanneer u een telefoongesprek met iemand voert mag u dit opnemen.

Vragen over voice recorders? Neem contact op:

Heeft u een vraag over één van onze voice recorders of wilt u meer weten over de aanschaf ervan voordat u een voice recorder gaat kopen? Neem eenvoudig contact met ons op en één van onze specialisten helpt u graag met persoonlijk advies. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in één van onze winkels.

Een voice recorder kopen of online bestellen

Het assortiment aan voice recorders bij Sitcon is gebaseerd op technologische ontwikkelingen, gebruiksmogelijkheden en de kwaliteit van zowel geluidsopname als de batterij. Zo weet u zeker dat ons assortiment voice memo recorders, spy voice recorders en mini voice recorders altijd up-to-date is en aan de nieuwste standaarden voldoet. Als u kiest voor een voice recorder van Sitcon heeft u 2 jaar garantie op uw aankoop. Daarnaast ontvangt u de voice recorder 14 dagen op zicht. Bekijkt u de voice recorder die u op het oog heeft liever eerst in het echt, kom dan langs in één van onze winkels. Wij zijn te vinden in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (BE).

...Lees meer ...Lees minder
per pagina

22 producten

Sorteren
per pagina

22 producten

Sorteren
 1. USB stick voice recorder PLUS
  USB stick voice recorder PLUS
  Waardering:
  100%
  • Spy recorder in USB stick design
  • Geluidsdetectie opname
  • Tot 24 uur opname op batterij
  • Tot 25 dagen stand-by
  Normale prijs € 249,95 Aanbiedingsprijs € 199,95
  SKU: 7074
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 2. Advies nodig?

 3. Pen recorder PLUS
  Pen recorder PLUS
  Waardering:
  87%
  • Voice recorder in pen design
  • Geluidsdetectie opname
  • Tot 12 uur opname op batterij
  • Dunne uitvoering van 11,4 mm
  € 249,95
  SKU: 7018
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 4. Smartband voice recorder EASY
  Smartband voice recorder EASY
  Waardering:
  90%
  • Spy recorder in smartband design
  • Geen geluidsdetectie opname
  • Tot 8 uur opname op batterij
  • Tot 90 uur opname op geheugen
  € 99,95
  SKU: 7791
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 5. Op zoek naar passend
  advies? Bel ons nu
  030-6303631

  Bezoek onze winkels in
  Utrecht, Amsterdam
  of Maaseik

 6. Sleutel voice recorder EASY
  Sleutel voice recorder EASY
  • Spy recorder in autosleutel design
  • Geen geluidsdetectie opname
  • Tot 7 uur opname op batterij
  • Tot 18 uur opname op geheugen
  € 179,95
  SKU: 7943
  Op voorraad
  Ook af te halen in 1 winkel
  Ook af te halen in 1 winkel
 7. Voice recorder Mini PRO
  Voice recorder Mini PRO
  Waardering:
  100%
  • Professionele spy recorder
  • Continue / Timer / Geluidsdetectie
  • Tot 85 uur opnemen op batterij
  • 26,5 x 26,8 x 5,3mm!
  Normale prijs € 649,95 Aanbiedingsprijs € 599,95
  SKU: 7061
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 8. Bezoek onze winkels in
  Utrecht, Amsterdam
  of Maaseik

 9. Voice recorder Ultra thin PRO
  Voice recorder Ultra thin PRO
  • Super plat, maar 3,5 mm
  • 135 uur continue opname
  • 225 dagen stand-by
  • 3M tape bevestiging
  € 499,95
  SKU: 7301
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 10. Black-box voice recorder ELITE
  Black-box voice recorder ELITE
  • Externe microfoon van 1,5 Mtr.
  • Geluidsdetectie opname
  • Hoge kwaliteit uit Engeland
  • Met magneet bevestiging
  € 949,95
  SKU: 7827
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 11. Voice recorder Tube PRO
  Voice recorder Tube PRO
  • Vierkante staafvorm spy recorder
  • Hoge kwaliteit geluidsopnames
  • Continue / Timer / Geluidsdetectie
  • 480 uur batterijduur (=20 dagen!)
  Normale prijs € 799,95 Aanbiedingsprijs € 699,95
  SKU: 7453
  Op voorraad
  Ook af te halen in 2 winkels
  Ook af te halen in 2 winkels
 12. Rekenmachine voice recorder
  Rekenmachine voice recorder PLUS
  • Spy recorder in rekenmachine design
  • Continue of geluidsdetectie opname
  • Tot 75 dagen standby tijd
  • 1 knop bediening
  € 249,95
  SKU: 7462
  Op voorraad
  Ook af te halen in 2 winkels
  Ook af te halen in 2 winkels
 13. Voice recorder Xtreme life ELITE
  Voice recorder Xtreme life ELITE
  • Professionele spy recorder
  • Hoge kwaliteit tot 20 bit
  • 8 dagen continue opname
  • 1 jaar stand-by op timer functie
  € 799,95
  SKU: 7552
  Op voorraad
  Ook af te halen in 1 winkel
  Ook af te halen in 1 winkel
 14. Black-box voice recorder PLUS
  Black-box voice recorder PLUS
  • Spy recorder met powerbank functie
  • Geluidsdetectie opname
  • Tot 150 dagen stand-by
  • Met magneet bevestiging
  € 299,95
  SKU: 7662
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 15. Black-box voice recorder EASY
  Black-box voice recorder EASY
  Waardering:
  80%
  • Spy recorder met zaklamp functie
  • Geluidsdetectie opname
  • Tot 7 dagen stand-by
  • Met magneet bevestiging
  Normale prijs € 199,95 Aanbiedingsprijs € 149,95
  SKU: 7733
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 16. Pen voice-recorder EASY
  Pen voice-recorder EASY
  Waardering:
  100%
  • Spy recorder in pen design
  • Alelen continue opname
  • Tot 10 uur opnemen op batterij
  • Met inkt hervullingen
  € 189,95
  SKU: 7050
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 17. Geluidsrecorder PLUS
  Geluidsrecorder PLUS
  Waardering:
  90%
  • Multifunctionele voice recorder
  • Opnemen (gsm) telefoongesprekken
  • 1040 uur opname geheugen
  • Tot 31 dagen stand-by tijd
  € 299,95
  SKU: 7004
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 18. Geluidsrecorder
  Geluidsrecorder EASY
  • Multifunctionele voice recorder
  • Opnemen (gsm) telefoongesprekken
  • 276 uur opname geheugen
  • Tot 30 uur stand-by tijd
   
  € 199,95
  SKU: 7180
  Op voorraad
  Ook af te halen in 2 winkels
  Ook af te halen in 2 winkels
 19. Telefoonrecorder - Vaste lijn (B)
  Telefoonrecorder - Vaste lijn (B)
  • Telefoonrecorder met software
  • Analoog, PBX, IP & Dect
  • Automatische opname
  • Opslag op harde schijf computer
  € 199,95
  SKU: 7741
  Op voorraad
  Ook af te halen in 2 winkels
  Ook af te halen in 2 winkels
 20. Telefoonrecorder - Vaste lijn (A)
  Telefoonrecorder - Vaste lijn (A)
  Waardering:
  90%
  • Telefoonrecorder met software
  • Analoog, PBX, IP & Dect
  • Automatische opname
  • Opslag op harde schijf computer
  € 174,00
  SKU: 7083
  Op voorraad
  Ook af te halen in 2 winkels
  Ook af te halen in 2 winkels
 21. Live stream audio recorder module ELITE
  Live stream audio recorder module ELITE
  • Mini opname + afluister apparaat
  • Live streaming via Smartphone (4G)
  • Met accu of via USB te gebruiken
  • Tot 24 bit, 44 Khz opname kwaliteit
  € 3.995,00
  SKU: 7932
  Op voorraad
  Ook af te halen in 1 winkel
  Ook af te halen in 1 winkel
 22. Live stream audio recorder verborgen ELITE
  Live stream audio recorder verborgen ELITE
  • Verborgen opname + afluister apparaat
  • Live streaming via Smartphone (4G)
  • Onopvallend design als SD kaart
  • Tot 24 bit, 44 Khz opname kwaliteit
  € 3.995,00
  SKU: 7933
  Op voorraad
  Ook af te halen in 2 winkels
  Ook af te halen in 2 winkels
 23. OTG usb transfer kabel Android
  OTG usb transfer kabel Android
  • Voor voice recorder en camera´s
  • Android smartphone geschikt
  • Speel af, deel, verwijder bestanden
  • USB A naar micro B
  € 14,95
  SKU: 8153
  Op voorraad
  Ook af te halen in 1 winkel
  Ook af te halen in 1 winkel
 24. Hoge gevoeligheid externe microfoon - 3,5 plug
  Hoge gevoeligheid externe microfoon - 3,5 plug
  Waardering:
  80%
  • Frequency response 50~20,000 hz
  • Microfoon formaat: 6mm
  • Microfoon gevoeligheid: -27 ± 3dB
  • Plug: 3,5 mm gold plated
  € 29,95
  SKU: 8042
  Op voorraad
  Ook af te halen in 3 winkels
  Ook af te halen in 3 winkels
 25. Telefoonlijn connector
  Telefoonlijn connector
  • Neem telefoongesprekken op
  • Jack ingang aansluiting
  • Aan te sluiten op 3,5 jack plug
  • Hoge kwaliteit uit Korea
  € 19,95
  SKU: 8053
  Op voorraad
  Ook af te halen in 2 winkels
  Ook af te halen in 2 winkels
per pagina

22 producten

Sorteren
 • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 339 beoordelingen