• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • Cor
    10
    10
    08/12/2021
    Tilburg
    Aanbeveling: Ja
    Je verwacht goed, maar krijgt beter.
    He, ja hoor sitcon heeft eindelijk een keer een fout gemaakt. Een product wat niet toereikend was werd mij opgestuurd. Nadat ik dit duidelijk heb gemaakt, werd er binnen één werkdag een oplossing voor bedacht en uitgevoerd. Kortom, een top bedrijf.
  • Jean-Paul
    9
    9
    07/12/2021
    Ede
    Aanbeveling: Ja
    Vlot en correct
    Wederom prima
  • LEO
    8
    8
    07/12/2021
    HEINENOORD
    Aanbeveling: Ja
    GOED GEREGELD EN WERKT PRIMA
    IK HAD EEN BESTELLING GEDAAN BIJ SITCOM MET 2 SETJES ONTVANGERS EN MELDERS; BIJ ONTVANGST BLEEK ECHTER DAT ER IN 1 DOOSJE DE ONTVANGER ER NIET BIJ ZAT. MELDING GEMAAKT TELEFONISCH/MAIL EN HEB EEN COMPLETE NIEUWE SET ONTVANGEN. IK WAS OOK AL BLIJ GEWEEST MET ALLEEN DE ONTVANGER MAAR VOOR DE "OVERLAST" KREEG IK DEZE COMPLEET . DUS SUPER BEDANKT OOK VOOR HET VERTROUWEN
  • Eric
    9
    9
    06/12/2021
    Dronten
    Aanbeveling: Ja
    Top service, snelle levering
    Mijn vraag werdt dezelfde dag beantwoord via de mail. Link naar het product. Snelle levering.
  • Andre
    9
    9
    06/12/2021
    Oldebroek
    Aanbeveling: Ja
    Goede service, snelle respons
    Snelle bezorging en snelle respons per mail op mijn vragen
  • Rein
    8
    8
    03/12/2021
    Onbekend
    Aanbeveling: Ja
    Prima ervaring
    Op tijd geleverd. Prima product. Wel erg beknopte handleiding. Geeft weinig uitleg.
  • Karel
    1
    1
    03/12/2021
    Steenokkerzzel
    Aanbeveling: Nee
    Niet te programmeren
    Niet te programmeren
  • Willem
    6
    6
    30/11/2021
    Ammerstol
    Aanbeveling: Ja
    Kwaliteit oogt Micky Mouse
    Werkt tot nu toe goed
  • Stef
    10
    10
    29/11/2021
    Enschede
    Aanbeveling: Ja
    Snelle levering en makkelijke instalatie
    Goede kwaliteit voor de prijs en makkelijk aan te sluiten op een scherm en via de app op de telefoon.
  • Eric Postma
    9
    9
    29/11/2021
    Breda
    Aanbeveling: Ja
    goede en snelle levering
    Prima levering, duidelijke documentatie, alles werkt.
  • Martijn
    8
    8
    26/11/2021
    Uden
    Aanbeveling: Ja
    Goed
    Op tijd geleverd en goed product
  • Dirk
    1
    1
    23/11/2021
    Denderleeuw
    Aanbeveling: Nee
    Het toestel werkte niet
    Ik heb het terug gestuurd en wacht nu het resultaat af
  • Walter
    7
    7
    22/11/2021
    Rozendalesraat 111 Wingene
    Aanbeveling: Ja
    kan ik nog niet zeggen
    heb het nog kunnen plaatsen,ben geopereerd aan mijn schouder en kan niets doen,komt wel goed dank u mvg.Walter
  • stella
    8
    8
    21/11/2021
    Rijswijk
    Aanbeveling: Ja
    Gewoon goed
    Na defect product, nieuwe toegestuurd gekregen. Deze bleek ook! defect. Vervolgens winkel bezocht en weer nieuwe gekregen met extra set batterijen. Keurig opgelost.
  • Eric
    6
    6
    18/11/2021
    Aspelare
    Aanbeveling: Nee
    vlotte afhandeling terugzending niet werkend toestel. Geen afdoende handleiding beschikbaar?
    na telefonisch contact vlotte en vriendelijk behulpzame afhandeling voor terugzending van het niet werkend toestel ( ontvangen 1 week na aankoop ... DPD ) met ontvangst van nieuw toestel ( nu ontvangst na 1 dag ... DPD) aangekochte accessoire (extra geheugenkaart) bleek niet bruikbaar voor dit toestel ... terugname zou geen probleem zijn handleiding ontbreekt bij nieuw toestel ... kan misschien via mail nog bezorgd worden? wordt vervolgd ... mvg, ET
  • Hans
    9
    9
    17/11/2021
    Tiel
    Aanbeveling: Ja
    Goede uitleg en snelle levering.
    Goede uitleg en snelle levering
  • Benny
    10
    10
    15/11/2021
    Gent
    Aanbeveling: Ja
    Top kwailiteit
    zeer tevreden over de levering en de inhoud, systeem is ondertussen geïnstalleerd en werkt prima Top beeld kwaliteit.
  • Annette
    10
    10
    12/11/2021
    Nieuw Bergen
    Aanbeveling: Ja
    zeer positief de informatie en de verzending
    De telefonische informatie over het product was heel duidelijk. De persoon deed veel moeite om dingen op te zoeken. Zodoende heb ik het product ook gekocht. Het werd keurig geleverd met een uitgeprinte handleiding. Het product bevalt prima en doet wat het moet doen. Capeau.
  • Erik
    9
    9
    10/11/2021
    Genk
    Aanbeveling: Ja
    levering volledig volgens bestelling
    Top
  • hetty van lunteren
    10
    10
    27/10/2021
    Rotterdam
    Aanbeveling: Ja
    zeer goed telef contact en prima en snel verzonden
    1e telef contact was iets minder;employee gaf foutieve info maar na terugbellen prima snel verzonden en nog gratis kabel erbij gekregen
  • Leo
    7
    7
    27/10/2021
    San Fulgencio
    Aanbeveling: Ja
    Snelle en vlotte levering
    Ik woon in Spanje, via internet besteld en ongeveer vijf dagen later geleverd. Een uur vooraf gemeld welke tijd ze zouden afleveren
  • chris
    10
    10
    19/10/2021
    belgie
    Aanbeveling: Ja
    GEWELDIG
    Steeds behulpzaam en begripvol. snelle service
  • Mart
    8
    8
    19/10/2021
    NB
    Aanbeveling: Ja
    Makkelijk te installeren en doet wat ie moet doen!
    Makkelijk te installeren, zelfs voor iemand die niet heel handig is. 1 keer iets hoger afgesteld omdat er een kat onderdoor liep en verder geen valse meldingen meer gehad.
  • Ramon Jorge
    10
    10
    18/10/2021
    Zuid Holland
    Aanbeveling: Ja
    Heel goed and harde geluid
    De alarm is echt goed, en maakt voldoende geluid! Heeft ook afstandbedining en je kan aanpasen wat je wil en hoe je het wil Ik raad deze product zekker aan
  • Anton
    8
    8
    18/10/2021
    Krimpen aan den IJssel
    Aanbeveling: Ja
    Doen wat ze beloven.
    Makkelijk bestellen en snel bezorgen en wat er geleverd wordt is wat je wil krijgen. Dus goed snel en adequaat.
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 394 beoordelingen