• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • Fons
    8
    8
    10/05/2022
    Castricum
    Aanbeveling: Ja
    prima
    Twee extra beveiligingscamera's voor ons systeem van 3 jaar oud. Volgens de site zouden de camera's werken met alle Sitcon-systemen. Deze werden snel geleverd. Helaas bleek het systeem ze niet te zien. Na contact met Sitcon een update gekregen. Update uitgevoerd en het systeem ziet de camera's nog niet. Dus nu nog steeds in contact met Sitcon om het voor elkaar te krijgen. Ik ga er van uit dat het goed komt.
  • jan
    9
    9
    09/05/2022
    harlingen
    Aanbeveling: Ja
    camera,s zonder 0mvormers.ra ra hoe kan dat.
    Mijn oprechte excuses in mijn review en neem mijn woorden weer terug. Het bedrijf heeft n.l de omvormers na bezorgd. Voortaan eerst even bellen.
  • antoine
    7
    7
    26/04/2022
    Schijndel
    Aanbeveling: Ja
    Netjes geleverd
    Het zou wel fijn zijn als er een duidelijkere omschrijving bij zou zijn
  • hans
    9
    9
    19/04/2022
    buren
    Aanbeveling: Ja
    prima
    goed adviesen snelle levering
  • Clem
    10
    10
    19/04/2022
    Noardburgum
    Aanbeveling: Ja
    Hele goede service.
    Zijn heel vriendelijk en mee denkend.
  • bart
    10
    10
    18/04/2022
    Zingem
    Aanbeveling: Ja
    Correcte ontvangst, producten zoals aangegeven op de site
    Correcte informatie en producten
  • Ed
    10
    10
    14/04/2022
    Rotterdam
    Aanbeveling: Nee
    Prima
    Goed advies aan de telefoon,daarna de juiste beslissing genoemen .
  • Leffert
    9
    9
    12/04/2022
    Veenendaal
    Aanbeveling: Ja
    vlot geholpen, ook meedenken
    Mijn bestelde onderdeel is in het sorteerproces van Postnl uit de envelop geschoten, heb er over gebeld, en zonder problemen is een nieuw onderdeel , nu via DPD opgestuurd, en de volgende dag binnen, helemaal TOP!!
  • Bertus De haan
    10
    10
    11/04/2022
    Burgum
    Aanbeveling: Ja
    Prima service
    Niks mis mee
  • adri
    3
    3
    08/04/2022
    waalwijk
    Aanbeveling: Nee
    ze blijvenreclame sturen waar ik niet op zit te wachten
    al eerder een melding gedaan dat ik hun nieuwsbrief en reclame niet wil. iedere keer op mijn email die reclame. ik koop niks meer van sitcon.
  • Marc
    10
    10
    07/04/2022
    Wichelen
    Aanbeveling: Ja
    product,levering en communicatie waren perfect
    Het bestelde product is goed omschreven,werd snel verstuurd en voldeed aan de verwachtingen
  • Ton
    8
    8
    21/03/2022
    Maarssen
    Aanbeveling: Ja
    Goede vriendelijke service!
    .
  • chris
    10
    10
    14/03/2022
    België
    Aanbeveling: Ja
    Geweldig
    Ze geven je een geweldige service ook achteraf. Men helpt je snel verder of geven advies.
  • Lucien De Meyer
    8
    8
    01/03/2022
    Lievegem
    Aanbeveling: Ja
    geen probleem
    alles is uitgevoerd zoals afgesproken
  • Nel
    9
    9
    28/02/2022
    Coevorden
    Aanbeveling: Ja
    Snel, duidelijke info
    Eerste ervaring is prima.
  • ronny
    9
    9
    28/02/2022
    zonhoven
    Aanbeveling: Ja
    gemakkelijk
    gewoon top
  • erwin aerts
    8
    8
    25/02/2022
    WOMMELGEM
    Aanbeveling: Ja
    positief
    Jammer dat na aankoop bleek dat sitcon via facebook andere (lagere) prijs afficheerde. Maar daarop gewezen heeft sitcon dit meteen rechtgezet en een terugbetaling uitgevoerd. Zeer correct dus.
  • René
    7
    7
    15/02/2022
    Dronten
    Aanbeveling: Ja
    Snelle levering, werkt goed
    Tevreden, alleen mijn vraag voor extra optie na reminder nog niet beantwoord
  • Rob
    10
    10
    15/02/2022
    Maastricht
    Aanbeveling: Ja
    Goed
    Prijs kwaliteit goed, correcte levering.
  • Bert
    8
    8
    14/02/2022
    Molenstede
    Aanbeveling: Ja
    Geweldig
    Correct nauwkeurig en stipt op tijd geleverd.
  • Rob
    10
    10
    13/02/2022
    Voorschoten
    Aanbeveling: Ja
    Snelle levering van mijn minicamera en reserve onderdelen
    Na een belletje met vraag voor levering van een tweede minicamera kreeg ik gratis een nieuw achterkleptje en een mooie bevestigingsbeugel snel thuis geleverd.
  • Geert
    8
    8
    11/02/2022
    Aalter
    Aanbeveling: Ja
    Duidelijk
    Goed
  • Katja
    8
    8
    10/02/2022
    Haarlem
    Aanbeveling: Ja
    Werkt tot nu toe niet
    Mijn bestelde apparaat werkte onverhoopt niet, na contact met sitcon kon ik het terugsturen en mocht ik kiezen om een nieuw product te ontvangen of mijn geld te terug te ontvangen. Prima service.
  • Chris
    8
    8
    10/02/2022
    Achel
    Aanbeveling: Ja
    Goed geholpen
    Na telefoontje met Maaseik netjes geholpen
  • Robert
    10
    10
    08/02/2022
    Veldhoven
    Aanbeveling: Ja
    Geweldig systeem, Geweldige service
    Goede kwaliteit camerasysteem! Opgehangen en aangesloten. Ik kreeg geen connectie tussen camera en beeldscherm. Contact opgenomen met sitcon en aangegeven dat we het idee hadden dat het draadloze het probleem gaf. We kregen meteen nieuwe draadloze adapters toegestuurd en zelfs een extra ontvanger! Top service!!!!!
Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2022 - Sitcon