• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • Martijn
    8
    8
    14/02/2020
    Leiden
    Aanbeveling: Ja
    Snel en correct geleverd
    Snelle levering, alles klopte, discreet verpakt. De set camera's met monitor die ik kocht is bijzonder handig en leuk om mee te werken. Behoorlijk duidelijk ook allemaal. Veel functies, beeld kwaliteit netjes, goed bereik. Camera's zijn IP maar voelen wel erg licht aan. Voor binnen geen issue maar ik bouw voor de buitencamera een houten afdakje voor de zekerheid.
  • Rika
    10
    10
    13/02/2020
    ede
    Aanbeveling: Ja
    beleefd ,klantvriendelijkheid
    Als je niet tevreden bent over een product krijg je je geld terug
  • Maarten Aps
    1
    1
    11/02/2020
    Antwerpen Belgium
    Aanbeveling: Nee
    Bedrog
    Drie camera's gekocht à 500€/stuk waarvan er enkele maanden nadien nog slechts één werkt. Werd voortdurend aan het lijntje gehouden. Geen oplossing aangereikt en niet terugbetaald. Zelfde type camera's worden nog steeds verkocht alhoewel men weet dat deze zero kwaliteit hebben.
  • Cees
    9
    9
    04/02/2020
    Maassluis
    Aanbeveling: Ja
    Geweldig
    Mijn artikel was precies op.tijd
  • Veronique
    10
    10
    04/02/2020
    Temse
    Aanbeveling: Ja
    Op tijd
    Van Nederland naar België is dat toch op tijd toekomen!
  • Corina
    9
    9
    03/02/2020
    's Gravenzande
    Aanbeveling: Ja
    heel snel geleverd. App doet precies waar ik het voor heb gekocht
    werkt perfect
  • Piet
    10
    10
    31/01/2020
    Schiedam
    Aanbeveling: Ja
    Super service!!!
    Hadden een goed deurcamerasysteem gekocht echter was deze defect gegaan. Bleek niet te repareren en het systeem was niet meer leverbaar. Kregen zonder iets te hoeven bij te betalen een heel nieuw en beter systeem. Super service.
  • Peter
    10
    10
    30/01/2020
    's Heer Arendskerke
    Aanbeveling: Ja
    Prima service
    Alarm gekocht maar kreeg hem niet geïnstalleerd, Sitcon zei stuur maar terug dan doen wij het voor u, moest geen extra kosten betalen en dat vind ik een prima service.
  • JB Hemert
    2
    2
    26/01/2020
    Genderen
    Aanbeveling: Nee
    Totaal geen reactie ontvangen op vraag
    Ik heb een defecte powerline adapter in mijn camera systeem. Hierover heb ik vragen gesteld via het contact formulier op de website. Na enkele weken wachten op reactie heb ik uiteindelijk een nieuwe adapter aangeschaft en werkt het systeem weer.
  • Delius
    10
    10
    24/01/2020
    Eesveen
    Aanbeveling: Ja
    Snelle levering, goed product.
    Sleutelvinder besteld voor mijn dementerende moeder. Had al 3 verschillende, maar die van Sitcon doet het als enige perfect zonder storing en op grote afstand.
  • Steven
    10
    10
    21/01/2020
    Cothen
    Aanbeveling: Ja
    Tot 2x toe snel en compleet geleverd voor een nette prijs.
    Als het goed is, waarom verder kijken.
  • Patrick
    10
    10
    19/01/2020
    Nederweert
    Aanbeveling: Ja
    Goed
    Eerst enkele vragen gesteld per mail. Snelle reaktie's. Daarna besteld. Snelle levering.
  • E. Oudesluijs
    10
    10
    16/01/2020
    Krooshof 35
    Aanbeveling: Ja
    Super snelle service
    Onze opritverklikker deed het niet meer, ter reparatie naar hun opgestuurd. De volgende dag kregen we een telefoontje dat we een hele nieuwe toegestuurd kregen. De dag daarna kwam het pakketje al inclusief een nieuwe set batterijen. Super correct te woord gestaan en goede snelle service.
  • Sylvain
    10
    10
    12/01/2020
    koorstraat 80 kermt(belgie)
    Aanbeveling: Ja
    goed
    deed een bestelling( batterij voor camera) 2dagen later ontvangs van mijn order. supper snelle levering. mvg.sylvain
  • Herman
    1
    1
    30/12/2019
    Ede
    Aanbeveling: Nee
    Teleurstellend
    Had een spy- camera weerstation besteld in 2018 , die is na gebruik defect gegaan. Na reparatie heeft deze het ook weer begeven! In 2019 maar weer een nieuwe besteld en deze was na 3 dagen alweer stuk!! Weer opgestuurd met als mededeling dat ik mijn geld terug wil. Het ging om een bedrag van € 300,-. Ik had namelijk geen vertrouwen meer in het artikel. Na een mail wisseling kreeg ik als antwoord dat ik geen geld terug kreeg!! Om het verhaal kort te houden ligt de zaak nu bij de geschillencommisie. Het is mij toch wel duidelijk met Sitcon.bv geen zaken meer te doen. Klantvriendelijkheid ten top!
  • Ton
    10
    10
    09/12/2019
    Echt
    Aanbeveling: Ja
    perfect, beter kan gewoon niet!
    Zeer deskundig, behulpzaam, snelle service, kortom .....een aanbevelen!!!
  • Monique
    9
    9
    03/11/2019
    Ankeveen
    Aanbeveling: Ja
    Heldere uitleg en goed advies
    Vorige maand heb ik een set dag/nacht bewakingscamera's plus recorder gekocht na uitgebreid advies van medewerker Mitch. Hij nam echt de tijd om dingen uit te leggen. Ook gaf Sitcon een goede tip voor een installateur; van der Borg security in Duiven. Deze man is eerst komen kijken bij mij thuis, heeft goed advies gegeven en uiteindelijk keurig de camera's geïnstalleerd. Klein verbeterpuntje is de gebruiksaanwijzing van de recorder; deze was nog niet volledig in het Nederlands (als je bijvoorbeeld speciale instellingen wilt uitvoeren) maar als je even de tijd neemt om door het programma van de recorder te gaan vindt je alle opties ook wel. Daarbij werden mijn online vragen heel snel en zorgvuldig beantwoord. Resultaat; glasheldere, brede, 24 uurs opnames die ver reiken.
  • Jasmijn Heuvel
    10
    10
    07/10/2019
    IJsselstein
    Aanbeveling: Ja
    Ruim assortiment beveiligingscamera’s en goede service
    Ik zit in een vechtscheiding en voelde me niet meer veilig. Een kennis adviseerde mij daarom om eens op de website van Siton Security.nl te kijken. De website was heel duidelijk en uitgebreid maar ik wilde graag nog wat meer advies en ben naar 1 van hun winkels gegaan. Blij verrast want daar werd ik heel goed geholpen door een geduldig en vriendelijke medewerker die de tijd nam om met mij de juiste beveiligingscamera's te vinden. Ze hebben ook een groot assortiment minicamera's en voicerecorders waar ik zeker nog een keer voor terug kom. Bedankt B
  • Daniel
    9
    9
    04/10/2019
    Amsterdam
    Aanbeveling: Ja
    Fijn geholpen door Marc
    Marc heeft me zeer goed geadviseerd in de winkel in Weesp afgelopen zaterdag. Blij met het product en service
  • Inge
    9
    9
    20/09/2019
    Wijk bij Duurstede
    Aanbeveling: Ja
    Top service
    Goede service en erg tevreden over het camerasysteem
  • Mathe
    10
    10
    06/08/2019
    Middenbeemster
    Aanbeveling: Ja
    Zeer goed en duidelijk advies in de winkel en via de telefoon
    Bullet camera met 4 kanaals recorder gekocht. Perfect beeld overdag en s'nachts tot op 40 meter. Goede uitleg en de verkoper denk echt mee, ook telefonische prima servies. Ben zeer tevreden over de aankoop
  • Zijm
    10
    10
    03/07/2019
    Arnhem
    Aanbeveling: Ja
    Goede service
    We waren een kapje kwijt van een AB, bij navraag werd deze kostenloos opgestuurd!
  • Frank
    2
    2
    17/04/2019
    Vijfheerenlanden
    Aanbeveling: Nee
    1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
    Pluspunten

    Snel geleverd.

    Verbeterpunten

    Bestelde is niet gelijk aan de afbeelding en van minderwaardige kwaliteit. Vuilnisbak.

  • Erik
    10
    10
    25/02/2019
    Aanbeveling: Ja
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Alle producten anoniem besteld voor vijf uur besteld en de volgende dag in huis Duidelijke website / product beschrijving

  • Frans
    10
    10
    02/02/2019
    Waskemeer
    Aanbeveling: Ja
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Snelle reatie op mail met vraag. Beschrijving en software via wetransfer opgestuurd.

    Verbeterpunten

    Geen

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 115 beoordelingen