• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • Yvonne
    10
    10
    08/10/2020
    Den dolder
    Aanbeveling: Ja
    Alles naar wens
    Snel geleverd gekregen en de beveiligingscamera werkt top, ook op mijn telefoon.
  • gust
    1
    1
    07/10/2020
    van luffelen
    Aanbeveling: Nee
    Heb al verschillende Spy camera,s gekocht ik denk in totaal 6 stuks ze werken maar een tot twee weke
    Misschien dat ik er nog ooit een bestel , maar de kans is klein .
  • Al
    8
    8
    05/10/2020
    Heerde
    Aanbeveling: Ja
    Snelle levering
    Goedkope producten en snelle levering
  • Redoin
    10
    10
    01/10/2020
    Antwerpen
    Aanbeveling: Ja
    Goed grief
    Het is een pracht van een spy camera goed beeld zuiver en goed te camoufleren
  • Tersteghe
    10
    10
    30/09/2020
    Maaseik
    Aanbeveling: Ja
    Goed geholpen
    Super geholpen in Maaseik door Gino. Alarmsysteem hangt nu en werkt subliem.
  • Moutabit
    1
    1
    29/09/2020
    Antwerpen
    Aanbeveling: Nee
    Niet goed
    Niet goed ik wil het gewoon terug sturen want ik kan niet live volgen en ik kan niet onmiddellijk weten waar mijn moeder is want ze is dement spijtige genoeg kunnen we het niet terug sturen bestaat het dat je mag testen en als je het niet goed vindt terug sturen verdome ik vindt het echt niet zo als ik het verwacht
  • htj
    10
    10
    29/09/2020
    Denhaag
    Aanbeveling: Ja
    Goed
    Gewoon goed
  • Frans Wilshaus
    9
    9
    21/09/2020
    Delft
    Aanbeveling: Ja
    Makelijk te installeren
    Eenvoudig met de stroom voorzieningen
  • Vincent
    9
    9
    17/09/2020
    Gouda
    Aanbeveling: Ja
    Goede klantenservice
    Reageren snel en zijn oplossingsgericht. Heel fijn dat er nog bedrijven zijn die echt goede service willen bieden.
  • J.W.
    10
    10
    12/09/2020
    Exloërveen
    Aanbeveling: Ja
    Vlotte en correcte aflevering
    Eenvoudig te lezen site, bestel-mogelijkheid simpel. Afhandeling correct. Duidelijke omschrijvingen. Aanrader.
  • jp
    9
    9
    07/09/2020
    blankenberge
    Aanbeveling: Ja
    Alles naar wens en snelle bediening ...
    doe zo voort :)
  • ronald
    8
    8
    06/09/2020
    Dordrecht
    Aanbeveling: Ja
    Prima geregeld
    Alles goed geleverd en verder geen opmerkingen.
  • Miron
    10
    10
    29/08/2020
    Helmond
    Aanbeveling: Ja
    _
    _
  • GJM
    10
    10
    25/08/2020
    Gulpen
    Aanbeveling: Ja
    Goede service
    De producten zijn goed. De telefonische helpdesk werkt snel en adequaat.
  • Saskia Mahabier
    1
    1
    24/08/2020
    Rotterdam
    Aanbeveling: Ja
    Nvt
    Nvt
  • Dirk Van eesbeek
    10
    10
    13/08/2020
    GERAARDSBERGEN
    Aanbeveling: Ja
    vlotte service
    Na mijn telefonisch gesprek met Mike heb ik direct het juiste artnr doorgekregen voor een juiste bestelling te kunnen maken ! het bestelde onderdeel was tijdig zoals afgesproken geleverd ! dus alles is vlot verlopen!!
  • nico laevens
    8
    8
    13/08/2020
    Hulste
    Aanbeveling: Ja
    zeer snelle levering
    een zeer snelle levering en een heel goede servies had een bestelling gedaan en er was een kabeltje te kort in de verpakking gebeld en 4dagen later kabeltje toegekomen zeker een site om aan te bevelen gr
  • Henk
    10
    10
    12/08/2020
    Oss
    Aanbeveling: Ja
    Niks op aan te merken.
    Duidelijke site. Snelle service. Goede tracking en super snelle levering. En waar voor je geld.
  • Harold
    10
    10
    10/08/2020
    Ossendrecht
    Aanbeveling: Ja
    Werkt in 1 keer
    Camera met recorder gekocht. Alleen maar aansluiten, via de app en QR-code verbinding maken en het werkt!
  • Jan
    4
    4
    07/08/2020
    Leopoldsburg
    Aanbeveling: Nee
    Beloven is gemakkelijker dan het nakomen.
    Bestelling op 15/7 en betaald(draadloze video deurbel en sd card.) 7 dagen later stuur ik een mail en krijg onmiddellijk een mail terug dat het direct opgestuurd wordt. Raar maar 1 dag later op een zaterdag 25/07 de doos geleverd 6 huizen verder in de straat. PS na controle ontbrak de sd card. Onmiddellijk gemaild en weer direct een antwoord dat het filiaal van Maaseik ze direct zou opsturen. Nu 31/07 nog altijd met blijde verwachting op die SD kaart. Eigenlijk is alles tot nog toe misgelopen. Hopen op ?????
  • Richard
    8
    8
    06/08/2020
    Agelo
    Aanbeveling: Ja
    Aanrader, maar neem er wel de tijd voor.
    Prima camerasysteem met monitor. Werkt nu goed , ook op de telefoon. Heeft wel even geduurd, maar ben er wel blij mee.
  • Lodewijk
    8
    8
    31/07/2020
    Almere
    Aanbeveling: Ja
    Positieve informatie product
    Aanvankelijk problemen met montage opritverklikker Kiyoh. Door advies van winkel in Weesp en technische dienst van Sitcon in Nieuwegein is het toch gelukt om alles in orde te krijgen. De Nederlandstalige handleiding is ok op een enkel detail na wat wel in de Engelstalige handleiding staat. Ik kreeg de indruk dat het om een nieuw product gaat wat Sitcon verkoopt en dat nu de kinderziektes eruit zijn. Pluspunt is dat Sitcon er alles aan doet om het in orde te brengen.
  • dick
    10
    10
    28/07/2020
    bunschoten
    Aanbeveling: Ja
    snel en correct
    alleen wat moeilijke site
  • Rob
    9
    9
    27/07/2020
    Zuidbroek
    Aanbeveling: Nee
    Zeer snelle levering en goede klantenservice
    kwam 1 camera te kort en ze hebben gelijk de fabrikant gevraagd om rechtstreeks naar me te leveren. Kortom prima.service en zeer klant vriendelijk
  • Mirjam
    10
    10
    27/07/2020
    Breda
    Aanbeveling: Ja
    goede bezorging
    goede bezorging
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 = 207 beoordelingen