• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • Dirk Van eesbeek
    10
    10
    13/08/2020
    GERAARDSBERGEN
    Aanbeveling: Ja
    vlotte service
    Na mijn telefonisch gesprek met Mike heb ik direct het juiste artnr doorgekregen voor een juiste bestelling te kunnen maken ! het bestelde onderdeel was tijdig zoals afgesproken geleverd ! dus alles is vlot verlopen!!
  • nico laevens
    8
    8
    13/08/2020
    Hulste
    Aanbeveling: Ja
    zeer snelle levering
    een zeer snelle levering en een heel goede servies had een bestelling gedaan en er was een kabeltje te kort in de verpakking gebeld en 4dagen later kabeltje toegekomen zeker een site om aan te bevelen gr
  • Henk
    10
    10
    12/08/2020
    Oss
    Aanbeveling: Ja
    Niks op aan te merken.
    Duidelijke site. Snelle service. Goede tracking en super snelle levering. En waar voor je geld.
  • Harold
    10
    10
    10/08/2020
    Ossendrecht
    Aanbeveling: Ja
    Werkt in 1 keer
    Camera met recorder gekocht. Alleen maar aansluiten, via de app en QR-code verbinding maken en het werkt!
  • Jan
    4
    4
    07/08/2020
    Leopoldsburg
    Aanbeveling: Nee
    Beloven is gemakkelijker dan het nakomen.
    Bestelling op 15/7 en betaald(draadloze video deurbel en sd card.) 7 dagen later stuur ik een mail en krijg onmiddellijk een mail terug dat het direct opgestuurd wordt. Raar maar 1 dag later op een zaterdag 25/07 de doos geleverd 6 huizen verder in de straat. PS na controle ontbrak de sd card. Onmiddellijk gemaild en weer direct een antwoord dat het filiaal van Maaseik ze direct zou opsturen. Nu 31/07 nog altijd met blijde verwachting op die SD kaart. Eigenlijk is alles tot nog toe misgelopen. Hopen op ?????
  • Richard
    8
    8
    06/08/2020
    Agelo
    Aanbeveling: Ja
    Aanrader, maar neem er wel de tijd voor.
    Prima camerasysteem met monitor. Werkt nu goed , ook op de telefoon. Heeft wel even geduurd, maar ben er wel blij mee.
  • Lodewijk
    8
    8
    31/07/2020
    Almere
    Aanbeveling: Ja
    Positieve informatie product
    Aanvankelijk problemen met montage opritverklikker Kiyoh. Door advies van winkel in Weesp en technische dienst van Sitcon in Nieuwegein is het toch gelukt om alles in orde te krijgen. De Nederlandstalige handleiding is ok op een enkel detail na wat wel in de Engelstalige handleiding staat. Ik kreeg de indruk dat het om een nieuw product gaat wat Sitcon verkoopt en dat nu de kinderziektes eruit zijn. Pluspunt is dat Sitcon er alles aan doet om het in orde te brengen.
  • dick
    10
    10
    28/07/2020
    bunschoten
    Aanbeveling: Ja
    snel en correct
    alleen wat moeilijke site
  • Rob
    9
    9
    27/07/2020
    Zuidbroek
    Aanbeveling: Nee
    Zeer snelle levering en goede klantenservice
    kwam 1 camera te kort en ze hebben gelijk de fabrikant gevraagd om rechtstreeks naar me te leveren. Kortom prima.service en zeer klant vriendelijk
  • Mirjam
    10
    10
    27/07/2020
    Breda
    Aanbeveling: Ja
    goede bezorging
    goede bezorging
  • Jean Claude
    10
    10
    21/07/2020
    Wetteren
    Aanbeveling: Ja
    Prima
    Zoals beschrevene werd ook uitgevoerd.
  • Jan
    1
    1
    21/07/2020
    Beneden Leeuwen
    Aanbeveling: Nee
    Slechte ervaring
    Het aangeschafte product bleek achteraf door concurrenten veel goedkoper aangeboden te worden. Nadat het product geleverd was bleek de verpakking al los te zijn geweest en het was defect. Na contact kreeg ik te horen maar even naar de winkel te komen. Reistijd 1 1/2 uur. In de winkel kreeg ik een ander type mee dan dat ik besteld had. Dus alles bij elkaar voor mij een slechte ervaring.
  • albertus brummer
    10
    10
    14/07/2020
    almelo
    Aanbeveling: Ja
    goed
    goed
  • Els verhaegen-vandendorpe
    10
    10
    14/07/2020
    Blajan
    Aanbeveling: Ja
    Super
    heel snelle reactie ...snelle levering en altijd goede na service !!! Prijs qualiteit Top !!
  • germain
    9
    9
    14/07/2020
    oordegem
    Aanbeveling: Ja
    zeer tevreden
    goed product en vlug geleverd
  • Verschure
    7
    7
    09/07/2020
    Wijk en Aalburg
    Aanbeveling: Ja
    goed
    goed
  • Jeannine
    9
    9
    09/07/2020
    diest
    Aanbeveling: Ja
    heel fijn
    ben zeer tevreden ermee
  • Jos Trouwborst
    10
    10
    07/07/2020
    Etten-Leur
    Aanbeveling: Ja
    menselijk, betrokken en oplossingsgericht.
    pakketje weg/ zoek was geen punt en met goed meedenken werd het opgelost.
  • K.J.
    10
    10
    07/07/2020
    Groningen
    Aanbeveling: Ja
    Alles goed
    .
  • Peter
    10
    10
    04/07/2020
    Terneuzen
    Aanbeveling: Ja
    Goede spullen goed ingesteld
    Prima ervaring
  • s.
    8
    8
    01/07/2020
    Franeker
    Aanbeveling: Ja
    Prima bedrijf
    Prima bedrijf met goede help desk. Eerlijke voorlichting
  • Johan
    10
    10
    01/07/2020
    Coevorden
    Aanbeveling: Ja
    zoals het nu lijkt heb ik een goed keuze gemaakt.
    Mijn vrouw wil graag zien wie er voor de deur staat als er wordt aangebeld, vooral s'avonds. Wij hadden een deurbel met camera, maar kon hem niet zo afgesteld krijgen zoals ik graag wilde. Met deze camera lijkt het een stuk beter, is nu nog een kwestie van goed afstellen. De buurman kwam ook nog even kijken, die heb ik de gegevens van u gegeven. Ik denk dat die ook binnenkort een bestelling bij u doet. met vriendelijke groet: Johan Elfrink
  • hendrik riemersma
    10
    10
    30/06/2020
    Dokkum
    Aanbeveling: Ja
    plug en play zeer tevreden
    goede snelle levering voldoet aan mijn wensen
  • Jose M.
    9
    9
    30/06/2020
    Amsterdam
    Aanbeveling: Ja
    zeer goed
    Alles ging soepel snel en duidelijk. mijn bestelde product klopt precies met de beschrijving, echt niets aan te merken. alles werkt zoals de beschrijving aan geeft, top!!! zeer tevreden. helaas toch een negatieve puntje, de bestelling zou binnen een dag worden geleverd, dat is dus niet helemaal goed gegaan ik heb er toch veel langer op moeten wachten.
  • Andre deschuyteneer
    9
    9
    30/06/2020
    Tollembeek
    Aanbeveling: Ja
    camera
    goed service
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 192 beoordelingen