• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • E. Oudesluijs
    10
    10
    16/01/2020
    Krooshof 35
    Aanbeveling: Ja
    Super snelle service
    Onze opritverklikker deed het niet meer, ter reparatie naar hun opgestuurd. De volgende dag kregen we een telefoontje dat we een hele nieuwe toegestuurd kregen. De dag daarna kwam het pakketje al inclusief een nieuwe set batterijen. Super correct te woord gestaan en goede snelle service.
  • Sylvain
    10
    10
    12/01/2020
    koorstraat 80 kermt(belgie)
    Aanbeveling: Ja
    goed
    deed een bestelling( batterij voor camera) 2dagen later ontvangs van mijn order. supper snelle levering. mvg.sylvain
  • Herman
    1
    1
    30/12/2019
    Ede
    Aanbeveling: Nee
    Teleurstellend
    Had een spy- camera weerstation besteld in 2018 , die is na gebruik defect gegaan. Na reparatie heeft deze het ook weer begeven! In 2019 maar weer een nieuwe besteld en deze was na 3 dagen alweer stuk!! Weer opgestuurd met als mededeling dat ik mijn geld terug wil. Het ging om een bedrag van € 300,-. Ik had namelijk geen vertrouwen meer in het artikel. Na een mail wisseling kreeg ik als antwoord dat ik geen geld terug kreeg!! Om het verhaal kort te houden ligt de zaak nu bij de geschillencommisie. Het is mij toch wel duidelijk met Sitcon.bv geen zaken meer te doen. Klantvriendelijkheid ten top!
  • Ton
    10
    10
    09/12/2019
    Echt
    Aanbeveling: Ja
    perfect, beter kan gewoon niet!
    Zeer deskundig, behulpzaam, snelle service, kortom .....een aanbevelen!!!
  • Monique
    9
    9
    03/11/2019
    Ankeveen
    Aanbeveling: Ja
    Heldere uitleg en goed advies
    Vorige maand heb ik een set dag/nacht bewakingscamera's plus recorder gekocht na uitgebreid advies van medewerker Mitch. Hij nam echt de tijd om dingen uit te leggen. Ook gaf Sitcon een goede tip voor een installateur; van der Borg security in Duiven. Deze man is eerst komen kijken bij mij thuis, heeft goed advies gegeven en uiteindelijk keurig de camera's geïnstalleerd. Klein verbeterpuntje is de gebruiksaanwijzing van de recorder; deze was nog niet volledig in het Nederlands (als je bijvoorbeeld speciale instellingen wilt uitvoeren) maar als je even de tijd neemt om door het programma van de recorder te gaan vindt je alle opties ook wel. Daarbij werden mijn online vragen heel snel en zorgvuldig beantwoord. Resultaat; glasheldere, brede, 24 uurs opnames die ver reiken.
  • Jasmijn Heuvel
    10
    10
    07/10/2019
    IJsselstein
    Aanbeveling: Ja
    Ruim assortiment beveiligingscamera’s en goede service
    Ik zit in een vechtscheiding en voelde me niet meer veilig. Een kennis adviseerde mij daarom om eens op de website van Siton Security.nl te kijken. De website was heel duidelijk en uitgebreid maar ik wilde graag nog wat meer advies en ben naar 1 van hun winkels gegaan. Blij verrast want daar werd ik heel goed geholpen door een geduldig en vriendelijke medewerker die de tijd nam om met mij de juiste beveiligingscamera's te vinden. Ze hebben ook een groot assortiment minicamera's en voicerecorders waar ik zeker nog een keer voor terug kom. Bedankt B
  • Daniel
    9
    9
    04/10/2019
    Amsterdam
    Aanbeveling: Ja
    Fijn geholpen door Marc
    Marc heeft me zeer goed geadviseerd in de winkel in Weesp afgelopen zaterdag. Blij met het product en service
  • Inge
    9
    9
    20/09/2019
    Wijk bij Duurstede
    Aanbeveling: Ja
    Top service
    Goede service en erg tevreden over het camerasysteem
  • Mathe
    10
    10
    06/08/2019
    Middenbeemster
    Aanbeveling: Ja
    Zeer goed en duidelijk advies in de winkel en via de telefoon
    Bullet camera met 4 kanaals recorder gekocht. Perfect beeld overdag en s'nachts tot op 40 meter. Goede uitleg en de verkoper denk echt mee, ook telefonische prima servies. Ben zeer tevreden over de aankoop
  • Zijm
    10
    10
    03/07/2019
    Arnhem
    Aanbeveling: Ja
    Goede service
    We waren een kapje kwijt van een AB, bij navraag werd deze kostenloos opgestuurd!
  • Frank
    2
    2
    17/04/2019
    Vijfheerenlanden
    Aanbeveling: Nee
    1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
  • Erik
    10
    10
    25/02/2019
    Aanbeveling: Ja
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Frans
    10
    10
    02/02/2019
    Waskemeer
    Aanbeveling: Ja
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Hidde T.
    7
    7
    16/01/2019
    Apeldoorn
    Aanbeveling: Ja
    3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
  • Ik zeg het liever niet
    9
    9
    09/01/2019
    3300 tienen ,België
    Aanbeveling: Ja
    4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Gino
    10
    10
    04/01/2019
    Belgie
    Aanbeveling: Ja
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • anoniem
    7
    7
    01/01/2019
    Aanbeveling: Ja
    3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
  • anoniem
    10
    10
    08/12/2018
    Aanbeveling: Ja
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Jet
    10
    10
    21/09/2018
    Aanbeveling: Ja
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Casper
    10
    10
    21/07/2018
    Doetinchem
    Aanbeveling: Ja
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • anoniem
    10
    10
    28/06/2018
    Aanbeveling: Ja
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • reinier
    10
    10
    31/05/2018
    Aanbeveling: Ja
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Erwin
    10
    10
    24/04/2018
    Aanbeveling: Ja
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Rita
    10
    10
    18/04/2018
    Brussel
    Aanbeveling: Ja
    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
  • Mirjam
    9
    9
    05/04/2018
    Sprang-Capelle
    Aanbeveling: Ja
    4 sterren: goede service, goed behandeld
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 110 beoordelingen