• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • Dien
    10
    10
    04/06/2020
    Egmond aan Zee
    Aanbeveling: Ja
    Prima service
    Snelle verzending en product voldoet aan de verwachting.
  • Robert
    10
    10
    30/05/2020
    Aalsmeer
    Aanbeveling: Ja
    Correct
    Snelle en correcte levering
  • Marlon Amatsadini
    10
    10
    29/05/2020
    Hendrik-Ido-Ambacht
    Aanbeveling: Ja
    Uitstekende service
    Geweldige service
  • M. Vermeulen
    8
    8
    24/05/2020
    EMMELOORD
    Aanbeveling: Ja
    De Keyfinder maakt zoeken naar sleutels een stuk gemakkelijker!
    Voor mijn oude ouders heb ik de Keyfinder aangeschaft, omdat de sleutels nog wel eens onvindbaar blijken. Nu kunnen zij op het goed hoorbare geluid af gaan om de sleutels te zoeken. Het geluid is ook goed waarneembaar bij een minder gehoor.
  • henry
    10
    10
    23/05/2020
    Henry
    Aanbeveling: Ja
    Geweldige service
    Ik had een bewakingssysteem gekocht , maar kon er na een paar weken er toch niet uitkomen om het goed werkend te krijgen in combinatie met een WiFi camera. Sitcon stelde voor alles terug te nemen in ruil voor een vriendelijker systeem . Wij vonden dit een prima geste, dus een prima zaak
  • Robbert
    10
    10
    20/05/2020
    Hoevelaken
    Aanbeveling: Ja
    *****
    *****
  • J
    8
    8
    19/05/2020
    Waddinxveen
    Aanbeveling: Ja
    Goed
    Ik heb de bestelling teruggestuurd is goed verlopen
  • Joep Dankers
    10
    10
    19/05/2020
    Heesch
    Aanbeveling: Ja
    super snelle levering
    goede service,bestelling in huis, gebeld dat er iets fout was, de volgende dag al het goede artikel in huis.
  • Guido van der Sluijs
    7
    7
    15/05/2020
    OBBICHT
    Aanbeveling: Ja
    Goed geregeld
    Ik heb de laatste maand 2 camera units met solar gekocht. Werd geleverd zonder oplader echter na telefonisch contact is deze alsnog snel geleverd. In begin wat moeite met instellen, echter met behulp van Sitcon goed kunnen instellen.
  • Marc
    10
    10
    15/05/2020
    Utrecht
    Aanbeveling: Ja
    Goede service!
    Goed gemotiveerd personeel en veel kennis in huis
  • kathy de boever
    10
    10
    14/05/2020
    waregem
    Aanbeveling: Ja
    zeer tevreden
    zeer tevreden
  • Kenny
    10
    10
    14/05/2020
    Heerlen
    Aanbeveling: Ja
    Correcte afhandeling van verkeerde levering
    Na een verkeerde levering een correcte klachtenafhandeling! Met meerdere mensen er voor gezorgd dat het juiste product z.s.m. in mijn bezit zal zijn. Complimenten!
  • Wietse
    10
    10
    07/05/2020
    Hoofddorp
    Aanbeveling: Ja
    Goed bereikbaar, vriendelijk en prima service
    Powerlina adapters gekocht die nog even gepaired moesten worden. Werd vlot opgepakt en goed afgewikkeld. Aanrader!
  • Bjorn Knoops
    9
    9
    06/05/2020
    GRATHEM
    Aanbeveling: Ja
    Gewoonweg goed. Zo wil je geholpen worden!
    Goed en duidelijk geholpen. Vriendelijk te woord gestaan. Uitstekend product ontvangen. We miste een kabel in het pakket, maar die is keurig en snel nageleverd.
  • Frans
    9
    9
    04/05/2020
    Silvolde
    Aanbeveling: Ja
    De draadloze video deurbel een goed product
    Vooral de draaibare lens van de video deurbel is perfect, en de installatie eenvoudig. Product werkt prima. Kan het aanbevelen. Alleen de nederlandse gebruiksaanwijzing vind ik matig.
  • Bram Rijswijk
    3
    3
    03/05/2020
    VELP GLD
    Aanbeveling: Nee
    Geen echte oplossing bij storing
    Dit was ons tweede camera systeem bij Sitcon bij het eerste systeem zijn wij goed geholpen , maar nu viel dit enorm tegen . Voor ons bedrijf moest het camera systeem uitgebreid worden , maar de recorder was hier niet toereikend , de overige camera's bleven hangen hier werden twee camera's aan toegevoegd , de nieuwe camera's waren eenvoudig te koppelen maar de oude waren niet te koppelen aan de nieuwe recorder, het probleem bij jullie voorgelegd echter kon men geen antwoord bedenken dit werd uitgezocht we zouden terug gebeld worden. Maar na twee dagen nog niets gehoord, onder tussen stond ons camera systeem stil (wij hebben een zorg instelling voor dementerende mensen waar de camera een extra stukje veiligheid bied) zelf maar na twee dagen gebeld jullie konden ons niet helpen, er moest een monteur bij komen prijs opgave gevraagd ongeveer € 500.00 excl. voorrijkosten. Wij hebben zelf hulp ingevlogen deze heeft het probleem opgelost , het probleem zat gewoon in de oude camera omdat deze een ander IP adres had dit kon via de camera maar het kon ook via de recorder ingesteld worden, wij kunnen niet begrijpen dat Sitcon dit op een afstand NIET konden oplossen . Wij zijn zelf nog verder gaan zoeken deze oplossing staat zelfs YouTube . Wij vinden het spijtig dat hier zoveel extra tijd en geld voor ons in is gaan zitten. Een slechte zaak.
  • Goedele
    1
    1
    01/05/2020
    Asse
    Aanbeveling: Nee
    Ik heb mijn pakketje nog niet eens ontvangen maar wel jullie vragenlijst...
    Ik heb al een week geleden besteld om het zeker op tijd te ontvangen, voor een verjaardag. Op de website stond een tijdige leverdatum... Helaas nu zit ik met lege handen :-/
  • Hans
    9
    9
    01/05/2020
    Nijmegen
    Aanbeveling: Ja
    Tevreden
    Snelle levering en product bevalt tot nu toe
  • arnold pap
    10
    10
    29/04/2020
    Doornspijk
    Aanbeveling: Ja
    goed makkelijk aan te sluiten mooi beeld zeer tevreden
    bevalt erg goed
  • Stijn Meeuws
    8
    8
    29/04/2020
    Tielt
    Aanbeveling: Ja
    zeer snelle behandeling en levering beter dan in België
    zeer snelle behandeling en levering beter dan in België
  • G
    10
    10
    28/04/2020
    Eindhoven
    Aanbeveling: Ja
    Geen ervaring
    Snelle levering
  • Patrick
    2
    2
    23/04/2020
    Klundert
    Aanbeveling: Nee
    kan ik nog niets van zeggen, heb tot op heden nog niets mogen ontvangen
    Er is gebeld door Sitcon, dat ze(DPD) ons adres niet konden vinden, bleek er een verkeerd huisnummer op de order te staan, nadat dat opgelost was, zijn we nu een paar dagen verder, gister nog gemaild naar Sitcon( nog geen reactie) maar nog niets ontvangen.
  • Tobias
    10
    10
    20/04/2020
    Groningen
    Aanbeveling: Ja
    Perfecte service
    Sitcon denkt met je mee wanneer je problemen hebt. Product van mij werkte eerst niet, kreeg hierna een vervangend nog beter passend bij wat ik wilde maken product opgestuurd. Top
  • w
    1
    1
    18/04/2020
    alphen aan den rijn
    Aanbeveling: Nee
    zeer slecht! heb mijn bestelling nooit ontvangen
    Een bestelling van een 6 stuks stikkers, en een brievenbus bezorging. Adres klopt in de opdracht, maar de order nooit ontvangen.
  • S.
    2
    2
    15/04/2020
    Almere
    Aanbeveling: Nee
    Zeer ontevreden
    Slechte geluidskwaliteit en gesprekken slecht verstaanbaar.
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 156 beoordelingen