• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Uw ritten filmen + GPS positie's voor auto en motor

Altijd al mooie ritten in met auto of motor in HD kwaliteit willen filmen of uzelf te beschermen met video beelden in het geval van een aanrijding? Met de nieuwste dasboard camera is het mogelijk in Full HD kwaliteit te filmen en de GPS positie's op te slaan. Op deze manier krijgt u niet alleen haarscherpe beelden van al uw ritten, maar kunt u tevens zien hoe hard u op dat moment reed en waar u was aan de hand van Google Earth TM. Zo kunt u dus direct zien waar die mooie bocht was met dat prachtige uitzicht of waar precies die (bijna) aanrijding was gebeurt.De HD camera met interne GPS logger wordt met zuignap en 12V lader geleverd en begint direct met filmen als de camera stroom krijgt, dus bijvoorbeeld als u uw auto of motor start. De motor camera met ingebouwde GPS ontvanger heeft verder een zeer grote filmhoek van 120 graden en een laser richter zodat u kunt controleren of in de juiste richting wordt gefilmt.

Het bekijken van de beelden kan rechtstreeks op een TV of monitor doormiddel van de HDMI aansluiting die 1080i en 720P ondersteund of door de HD GPS camera middels de USB kabel op een computer aan te sluiten. De beelden zijn met de 5MP lens en hoge resolutie van 1920 x 1080 pixels uitstekend te noemen en ondanks hoge snelheid met de motor of auto bestaat er geen kans op haperende beelden.

De prijs van de auto / motor camera met ingebouwde GPS is redelijk hoog, maar u krijgt daar wel de nieuwste techniek compact HD filmen met GPS logging voor met eigenschappen waar geen concurrerende auto of motor camera aan kan tippen.

HD dashboard camera met GPS ontvanger kopen?
Nieuw in ons assortiment dit jaar is dezelfde GPS logger camera, maar nu met ingebouwd LCD scherm. Bekijk deze auto camera nu: HD camera met GPS ontvanger

 

Assortiment Auto en Motor camera's:
U kunt in een van onze winkels terecht om de nieuwste modellen auto- en motor camera's te bekijken. Ook hebben wij online ons complete assortiment hier staan: Auto- en motor camera's

 

 

 

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 219 beoordelingen