• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Wat kost een draadloos alaramsysteem?

Wanneer u wilt weten wat een draadloos alarmsysteem kost is het belangrijk om de verschillende soorten te vergelijken. Er zijn namelijk draadloze alarmsystemen voor verschillende doeleinden verkrijgbaar. Over het algemeen werkt een draadloos alarmsysteem met het GSM netwerk of via het internet met Wi-Fi. Op deze manier kan er contact worden gelegd en ontvangt u een alarm als er een sensor geraakt wordt. In dit artikel bespreken we de volgende alarmsystemen en laten we zien wat deze kosten:

  • GSM alarmen
  • Sloten met alarm
  • Deur en raam beveiliging
  • Gas en koolmonoxide beveiliging

GSM alarmen

Wanneer u kiest voor een GSM alarm wordt u telefonisch gealarmeerd met een berichtje. Doordat er een simkaart in het systeem zit ingebouwd kan deze direct een melding versturen. Een GSM alarm kost circa €200,- tot €400,- en kunt u via deze pagina bestellen. U vindt daar onder andere bewegingsmelders, deur- en raammelders en watersensoren.

Sloten met alarm

Wilt u uw slot beveiligen met een alarm? Dan kost dat ongeveer tussen de €30,- en €50,- per slot. Door bijvoorbeeld deze deurhaak met alarm aan uw systeem te koppelen is het mogelijk om een alarm af te laten gaan wanneer deze deurhaak geopend wordt. Als de deur wordt ontgrendeld zal dit alarm niet te horen zijn. U kunt dit alarm los kopen en zonder begeleidend systeem gebruiken. Wanneer u geen deur alarmsysteem wilt kopen is deze deurhaak een verstandige oplossing.

Deur en raam beveiliging

Wilt u uw ramen en deuren beveiligen? Dan kunt u een raam- of deurmelder overwegen. Deze melders werken door middel van een sensor en geven een melding wanneer er een raam of deur geopend wordt. Doordat deze alarmen op batterijen werken kunt u ze overal inzetten. Sommige varianten kunnen het soms zelfs een jaar lang volhouden! U kunt raam- en deurmelders verkrijgen voor een paar tientjes tot circa €200,- voor een uitgebreid alarmsysteem.

Gas en koolmonoxide beveiliging

Wanneer er gas of koolmonoxide is ontvangt u daar graag een alarm van. Voor tussen de €29,95 en €49,95 kunt u via Sitcon.nl gas en koolmonoxide beveiliging kopen. De apparaatjes werken met een luid alarmsignaal en u kunt deze via het stopcontact in werking zetten. Daarnaast is er een back-up batterij, ook wanneer de netstroom uitvalt zal er in dat geval een alarm te horen zijn.

Draadloos alarmsysteem bestellen bij Sitcon.nl

Overweegt u een alarmsysteem te kopen? Mogelijk weet u op basis van onze alarmsystemen niet welke het best bij uw situatie past. Wij nodigen u van harte uit in één van onze showrooms of spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl

Delen:

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon