• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

IR buitencamera's | Nu ook mobiele versies op 4G / 5G simkaart

Deze IP IR buitencamera's kunnen volledig standalone werken op een 5G of 4G simkaart en maken het beveiligen van locatie's zonder internet een stuk eenvoudiger. Zo kan deze IP buitencamera zowel op een pre-paid als abonnement 5G of 4G simkaart werken van providers uit heel de wereld.

Hoe werkt de 5G / 4G simkaart IP buitencamera:
De 5G / 4G simkaart buitencamera is een Wi-Fi IP buitencamera welke ook op een simkaart kan werken. U plaats een simkaart welke internet toegang heeft in de simkaart sleuf van de IP buitencamera. Dit kan zowel een 5G als een 4G simkaart zijn. De eerste keer dat u de buitencamera wenst te gebruiken dient u deze met een netwerkkabel op uw router aan te sluiten en via uw Windows PC de camera instellen. Zo dient u de APN gegevens van de simkaart provider in te voeren zodat de camera verbinding kan maken via de simkaart. Nadat u de instellingen heeft aangepast kunt u de camera loskoppelen en op elke gewenste locatie plaatsen met 5G of 4G bereik. U kunt vervolgens de camerabeelden bekijken op uw IOS of Android smartphone of tablet, maar natuurlijk ook op een andere PC.

Toepassingen 5G / 4G simkaart IP buitencamera:
Doordat deze 5G / 4G simkaart buitencamera geen vaste internet aansluiting nodig heeft om te kunnen werken, nemen de toepassingsmogelijkheden enorm toe. Zo kan deze buitencamera bijvoorbeeld worden gebruikt om cameratoezicht te houden in uw (vakantie) woning, garage of andere plek waar geen internet is. 

W-Fi en Lan functionaliteit 5G / 4G simkaart IP buitencamera:
Buiten de werking op een simkaart heeft deze buitencamera ook alle eigenschappen die een normale IP camera heeft. Zo is deze camera met een netwerkkabel of middels Wi-Fi op uw router aan te sluiten.

Mobiele telefoon beelden bekijken 5G / 4G IP buitencamera:
Deze 5G/4G simkaart IP buitencamera kan met elke mobiele telefoon, zoals een iPhone, Blackberry, Android of Windows mobile worden benaderd. Voor zowel  IOS apparaten zoals een iPhone en iPad als Android telefoons en tablets is er een gratis App te downloaden waarmee de IP camera te benaderen is. U kunt zo dus bijvoorbeeld vanaf uw werk zien wat er thuis gebeurt.

Push video 3G / 4G IP buitencamera:
Buiten het sturen van een e-mail bij beweging is het met deze 3G/4G IP buitencamera tevens mogelijk een Push video notificatie te ontvangen. Nadat u de APP op uw IOS of Android apparaat heeft geïnstalleerd kunt u aangeven een push video notificatie te ontvangen bij beweging. Zodra er dan beweging is gedetecteerd zal de APP u een melding geven en is het mogelijk direct de opgenomen video te bekijken.

SD kaart slot 5G / 4G bestuurbare IP camera:
De 5G / 4G simkaart buitencamera heeft een micro SD kaart slot waar een SD kaart in kan worden geplaatst. Het is mogelijk de beelden hierop op te nemen bij beweging en het is voor het opnemen dus niet noodzakelijk dat er een computer in het netwerk aan hoeft te blijven staan, omdat op deze manier de IP camera geheel stand-alone kan werken. 

Mogelijkheden 5G / 4G simkaart IP buitencamera:
- Plug en Play installatie binnen 10 minuten
- Kan werken met elke (pre-paid) simkaart
- Bekijk beelden via elke computer of smartphone
- Krijg een e-mail met beelden als er beweging is
- Krijg een Push video notificatie als er beweging is
- Stuur de beelden naar FTP of NAS
- Wi-Fi client en AP mode support
- Neem beelden op een micro SD kaart op
- Zowel voor bedraad als draadloos WIFI netwerk
- U hoeft de camera niet op een computer aan te sluiten
- Resoluties aan te passen aan snelheid internet
- IP65 waterproof rating
- Neem beelden op uw harde schijf op, op locatie of op afstand
- Bekijk de beelden met iPhone, iPad of andere smartphone

De 5G / 4G simkaart buitencamera kopen?
Bekijk hier de productpagina van de 4G / 5G simkaart camera's

 

 

Delen:

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon