Blog

Prive Detective Diensten

  • 6 jun. 2023

Prive Detective Bureau QUSO BV is een zusteronderneming van Sitcon BV waarmee wij samenwerken op het gebied van Prive Detective onderzoeken. Detectivebureau QUSO BV is een door het Ministerie van Justitie erkend recherchebureau en werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Sinds de oprichting in 2001 is het prive detective bureau gespecialiseerd in onderzoeken naar onder andere Partner alimentatie fraude, Overspel / Vreemdgaan, Bedrijfsfraude, Concurrentiebeding overtreding en Verdachte ziekmeldingen onderzoek. Veelal zijn de door het prive detective bureau uitgevoerde detective onderzoeken gericht op het schaduwen of observeren van de (ex-)partner in verband met alimentatie of overspel, maar u kan ook voor andere privédetective diensten bij een privedetective bureau terecht.

Lees meer

Deur alarm: Nooit meer iemand overwachts binnen

  • 6 jun. 2023
Een deur alarm zorgt er voor dat je tijdig wordt gewaarschuwd als er iemand een raam of deur open doet. Zo kunnen deze deur melders ook voor ramen worden gebruikt als raam alarm en kunt u dus altijd worden gewaarschuwd als er een deur of raam wordt opengedaan door de ingebouwde sirene.

Lees meer

TFT CCTV camera schermen: Modellen vergeleken

  • 6 jun. 2023
TFT CCTV camera schermen worden gebruikt om de beelden van beveiligingscamera's weer te geven. Omdat deze TFT monitors aan andere eisen moeten voldoen dan pc schermen zijn hier speciale TFT camera schermen voor te koop. De specificaties van deze TFT schermen zijn aangepast op deze specifieke toepassingen en hebben bijvoorbeeld als voordeel dat er meerdere aansluitingen op zitten waar direct een bewakingscamera op aan te sluiten is zonder omvormer.

Lees meer

Auto beveiliging: De mogelijkheden overzichtelijk op een rij

  • 6 jun. 2023

Auto beveiliging is onder te verdelen in, auto alarm, gps beveiliging en auto camera's. Steeds meer verzekeraars verbinden eisen aan alarmsystemen zoals het inbouwen van een gps systeem om de auto bij diefstal terug te vinden. In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende beveiliging methodes en de mogelijkheden waar we auto alarmsystemen buiten beschouwing laten.

Lees meer

Hoe een mobiele camera te maken van elke bewakingscamera

  • 6 jun. 2023
Een mobiele camera waarvan de beelden op afstand op een computer of smartphone zoals iPhone kunnen worden bekeken is voor steeds meer toepassingen gewenst. Met een nieuwe 3G techniek is het mogelijk met een 3G video server van elke bewakingscamera of beveiligingscamera een mobiele camera te maken.

Lees meer

Jammers: Legaal om GSM / GPS blokkers te kopen?

  • 6 jun. 2023

Regelmatig worden wij benaderd met de vraag of wij gsm jammers / stoorzender / blokkers verkopen. Al enkele jaren zijn deze systemen in heel Europa verboden en is het niet meer mogelijk deze hier te kopen. Hoewel er zoals met alle illegale spullen altijd een zwarte markt bestaat is het wel belangrijk er rekening mee te houden dat het in bezit hebben van een GSM / GPS jammer strafbaar en en hoge boetes op staan.

Lees meer

Nep camera's: De zin en onzin van dummy beveiligingscamera's

  • 6 jun. 2023
Nep camera's of dummy camera's zijn beveiligingscamera's zonder echte camera lens. Hoewel het natuurlijk niet mogelijk is met dergelijke nep camera's op te nemen kiezen toch veel mensen die op zoek zijn naar een bewakingscamera voor een nep camera. De voordelen van nep camera's zijn wel dat het een afschrik effect kan hebben tegen inbrekers of vandalen.

Lees meer

Opritverklikker: nooit meer iemand onverwachts aan je deur

  • 6 jun. 2023
Een opritverklikker bestaat uit een bewegingsmelder en een ontvanger met sirene die afgaat op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd. De bewegingsmelder is waterproof en kan bijvoorbeeld op de oprit worden geplaatst en kan draadloos een signaal aan de ontvanger doorgeven die op dat moment een melding geeft.

Lees meer

Axis (IP) camera kopen VS andere (IP) beveiligingscamera's

  • 6 jun. 2023
Axis camera's zijn al jaren te koop en staan algemeen bekend als hoge kwaliteit ip (bewaking) camera's. Wanneer er wordt gekozen voor een camera merk in gebouwen of instellingen waar grotere budgetten beschikbaar zijn voor camera toezicht wordt vaak gekozen voor (IP) beveiligingscamera's van het merk Axis.

Lees meer