• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Anti- afluister onderzoek - Kantoor

€ 1.250,00
Magazijnvoorraad
SKU
2006
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 533 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 533 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Dominic

Bel productspecialist Dominic

030-6303631
Sitcon winkels
Alternatieven: Anti- afluister onderzoek - Kantoor

Beschrijving: Anti- afluister onderzoek - Kantoor

Ook in uw kantoor, bedrijfspand, loods of ander object kunnen wij onderzoek doen naar de aanwezigheid van afluisterapparatuur! Door heel Nederland en in het buitenland kunnen wij op locatie onderzoek doen naar de aanwezigheid van afluisterapparatuur bij bedrijven, in woningen, vergaderzalen of in hotels.

Meeste geavanceerde apparatuur:
Wij werken uitsluitend met de modernste en betrouwbaarste apparatuur en u krijgt na voltooiing een rapport met onze bevindingen waar eventueel beveiligingsadviezen aan kunnen worden gekoppeld. Deze anti- afluisterapparatuur bestaat uit een combinatie van verschillende systemen zodat alle type afluisterapparatuur kunnen worden opgespoord. Zo maken wij gebruik van non linear junction detectors, warmtebeeldcamera's en spectrum analyzers.

Kosten anti- afluisterapparatuur onderzoek:
De kosten voor een onderzoek naar afluisterapparatuur hangt van verschillende factoren af. Zo bepaald de oppervlakte en de plaats van de locatie in grootte mate de onderzoek prijs, maar ook zaken als de aanwezigheid van meerdere computers kan invloed hebben op de prijs. De prijzen beginnen bij zo'n 1000 euro exclusief BTW, maar het is mogelijk vrijblijvend een offerte op te vragen.

Afspraak anti- afluisterapparatuur onderzoek: 
Wanneer u akkoord bent gegaan met de door ons gegeven prijsopgave is het meestal op zeer korte termijn mogelijk het anti- afluisterapparatuur onderzoek in te plannen. Het is zelfs mogelijk het onderzoek in de avonduren of in het weekend te laten plaatsvinden. De personen die het afluisterapparatuur komen doen zullen u buiten het te onderzoeken object treffen en hier de zaken bespreken zodat wordt uitgesloten dat informatie in handen van derden vangt.

Rapportage anti- afluisterapparatuur onderzoek:
Desgewenst zal van ons gedane onderzoek een professionele rapportage worden opgesteld, met daarin eventuele foto's van de gevonden afluisterapparatuur en/of andere bevindingen. 

Anti- afluisteronderzoek aanvragen?
Bel ons nu op +31 (0) 30 6303631 voor een afspraak of vul het formulier aan de rechter bovenkant van de pagina in om een anti- afluisterapparatuur onderzoek aan te vragen.  

Let op:
Het onderzoek wordt niet door ons zelf uitgevoerd maar door een externe onderneming welke gespecialiseerd is in dergelijke onderzoeken. Zij zullen vooraf contact met u opnemen alvorens het onderzoek plaats vindt. U geeft met het invullen van uw gegevens bij deze dienst op onze website toestemming aan ons op deze gegevens aan deze derde partij te verstrekken. Het kan zijn dat vanwege omstandigheden u door de derde partij een andere prijs krijgt geoffreerd dan aangegeven op onze website. Deze prijzen zijn enkel ter indicatie. Sitcon BV vrijwaart zich van elke aansprakelijkheid en verwantwoordblijheid betreffende het onderzoek. Eventuele prestatie wensen of andere zaken dient u duidelijk vooraf met de derde partij te bespreken.

Kenmerken: Anti- afluister onderzoek - Kantoor

Oplossingen voor:: Sweep laten uitvoeren
Detecteer:: 2G (GSM), 3G, 4G, Bluetooth, WiFi, Laser, UHF / LHF / VHF, Draadloze camera´s, Bedrade camera´s
Draadloze cam detectie: 1,2 Ghz camera´s, 2,4 Ghz camera´s, 5,8 Ghz camera´s
Batterij: Nee
Vibratie alarm: Nee
SKU: 2006

Vragen:Anti- afluister onderzoek - Kantoor

Ik heb op jullie website gekeken en krijg nu mailtjes op dit mailadres met reclame waar ik niet op zit te wachten! Ongevraagd terwijl ik mijn mailadres niet had opgegeven voor het ontvangen van info! Hoe kan dat???? Jullie geven daarbij kennelijk niet de mogelijkheid om dit als ongewenst te markeren. Dit is echt binnendringen! Ophouden daarmee of ik maak daar werk van richting RADAR
24 feb. 2022 15:36
Beste Paul,

Ik kan niets in ons systeem vinden dat wij u e-mails sturen op het door u opgegeven mailadres edvard_review@hotmail.com. Mocht u er toch zeker van zijn dat de mails van ons zijn dan wil ik u vriendelijk verzoeken een ontvangen mail aan ons door te sturen om dit verder te onderzoeken. Het mnail adres waar dit heen kan is support@sitcon.nl

Hette
Answer by: Dev Dev 24 feb. 2022 15:57
Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

Nu bestellen:

Anti- afluister onderzoek - Kantoor

Anti- afluister onderzoek - Kantoor

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon