Anti- afluister onderzoek - Kantoor

€ 1.250,00
Magazijnvoorraad
SKU
2006
  • Binnen 12 uur en 35 minuten besteld, vandaag gratis verzonden
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • 2 jaar garantie
Dominic

Bel productspecialist Dominic OPEN vanaf 09:00 uur

030-6303631
Alternatieven: Anti- afluister onderzoek - Kantoor

Afluisterapparatuur onderzoek kantoorpand: Ook in uw kantoor, bedrijfspand, loods of ander object kunnen wij onderzoek doen naar de aanwezigheid van afluisterapparatuur! Door heel Nederland en in het buitenland kunnen wij op locatie onderzoek doen naar de aanwezigheid van afluisterapparatuur bij bedrijven, in woningen, vergaderzalen of in hotels.

Meeste geavanceerde apparatuur:
Wij werken uitsluitend met de modernste en betrouwbaarste apparatuur en u krijgt na voltooiing een rapport met onze bevindingen waar eventueel beveiligingsadviezen aan kunnen worden gekoppeld. Deze anti- afluisterapparatuur bestaat uit een combinatie van verschillende systemen zodat alle type afluisterapparatuur kunnen worden opgespoord. Zo maken wij gebruik van non linear junction detectors, warmtebeeldcamera's en spectrum analyzers. 

Door ons gevonden afluisterapparatuur:
Ondanks dat veelal onze werkzaamheden enkel leiden tot geruststelling van onze klanten hebben wij al vele malen daadwerkelijk afluisterapparatuur gevonden! Klik hier voor de door ons opgespoorde afluisterapparatuur!

Kosten anti- afluisterapparatuur onderzoek:
De kosten voor een onderzoek naar afluisterapparatuur hangt van verschillende factoren af. Zo bepaald de oppervlakte en de plaats van de locatie in grootte mate de onderzoek prijs, maar ook zaken als de aanwezigheid van meerdere computers kan invloed hebben op de prijs. De prijzen beginnen bij zo'n 1000 euro exclusief BTW, maar het is mogelijk vrijblijvend een offerte op te vragen.

Afspraak anti- afluisterapparatuur onderzoek: 
Wanneer u akkoord bent gegaan met de door ons gegeven prijsopgave is het meestal op zeer korte termijn mogelijk het anti- afluisterapparatuur onderzoek in te plannen. Het is zelfs mogelijk het onderzoek in de avonduren of in het weekend te laten plaatsvinden. De personen die het afluisterapparatuur komen doen zullen u buiten het te onderzoeken object treffen en hier de zaken bespreken zodat wordt uitgesloten dat informatie in handen van derden vangt.

Rapportage anti- afluisterapparatuur onderzoek:
Desgewenst zal van ons gedane onderzoek een professionele rapportage worden opgesteld, met daarin eventuele foto's van de gevonden afluisterapparatuur en/of andere bevindingen. 

Anti- afluisteronderzoek aanvragen?
Bel ons nu op +31 (0) 30 6303631 voor een afspraak of vul het formulier aan de rechter bovenkant van de pagina in om een anti- afluisterapparatuur onderzoek aan te vragen.  

Let op:
Het onderzoek wordt niet door ons zelf uitgevoerd maar door een externe onderneming welke gespecialiseerd is in dergelijke onderzoeken. Zij zullen vooraf contact met u opnemen alvorens het onderzoek plaats vindt. U geeft met het invullen van uw gegevens bij deze dienst op onze website toestemming aan ons op deze gegevens aan deze derde partij te verstrekken. Het kan zijn dat vanwege omstandigheden u door de derde partij een andere prijs krijgt geoffreerd dan aangegeven op onze website. Deze prijzen zijn enkel ter indicatie. Sitcon BV vrijwaart zich van elke aansprakelijkheid en verwantwoordblijheid betreffende het onderzoek. Eventuele prestatie wensen of andere zaken dient u duidelijk vooraf met de derde partij te bespreken.

Kenmerken: Anti- afluister onderzoek - Kantoor

Naam:Anti- afluister onderzoek - Kantoor
Art.nr.:2006
Oplossingen voor::Sweep laten uitvoeren
Detecteer::2G (GSM), 3G, 4G, Bluetooth, WiFi, Laser, UHF / LHF / VHF, Draadloze camera´s, Bedrade camera´s
Draadloze cam detectie:1,2 Ghz camera´s, 2,4 Ghz camera´s, 5,8 Ghz camera´s
Batterij:Nee
Vibratie alarm:Nee

Reviews: Anti- afluister onderzoek - Kantoor

Nog geen product reviews. Schrijf nu de eerste review!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anti- afluister onderzoek - Kantoor
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

Anti- afluister onderzoek - Kantoor

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen