Black box spy camera - IP / Wi-Fi

Waardering:
80% of 100
Normale prijs € 349,95 Aanbiedingsprijs € 329,95
Magazijnvoorraad
SKU
7775
  • Nu besteld, maandag gratis verzonden
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • 2 jaar garantie
Mitch

Bel productspecialist Mitch Morgen vanaf 10:00 uur

030-6303631

Video: Black box spy camera - IP / Wi-Fi

Alternatieven: Black box spy camera - IP / Wi-Fi

De blackbox camera Ip / Wi-Fi is een stand-alone camera welke zowel met de meegeleverde adapter als op oplaadbare batterij kan werken. De Blackbox camera heeft een SD kaart slot waar een SD kaart tot 64 GB in kaart worden geplaatst (niet meegeleverd) en de beelden continue of op beweging kunnen worden opgenomen. Tevens heeft de blackbox camera een IP / Wi-Fi module waarmee direct via Wi-Fi verbinding te maken is met de Blackbox IP / Wi-Fi camera, maar ook vanaf een andere locatie de beelden kunnen worden bekeken met behulp van Cloud technologie.

Hoe werkt de Blackbox camera IP / Wi-Fi:
De IP blackbox camera heeft een micro SD kaart slot waar tot een 64 GB SD kaart (niet meegeleverd) kan worden geplaatst. De beelden zullen op deze SD kaart continue of op beweging worden opgenomen. Vervolgens download u een in de handleiding vermelde APP op uw Android of iOS telefoon. Wanneer u nu de blackbox camera aanzet zal deze een nieuw Wi-Fi netwerk aanmaken. U kunt dan in uw telefoon direct verbinding maken met dat Wi-Fi netwerk. Vervolgens opent u de APP en maakt nu direct verbinding met de IP blackbox camera. U kunt nu de opname instellingen aanpassen en de IP blackbox verbinden met het in de ruimte aanwezige Wi-Fi netwerk. U heeft het wachtwoord hiervan dus nodig wanneer u de IP blackbox camera van afstand wenst te benaderen. Op het moment dat de IP blackbox succesvolle verbinding heeft met het aanwezige Wi-Fi netwerk is via uw iOS of Android smartphone vanaf een andere locatie mogelijk direct de live beelden te bekijken en de opgenomen beelden te downloaden.

8 uur werking IP Blackbox op batterij:
De IP Blackbox camera heeft een oplaadbare li-ion batterij waarmee tot 8 uur kan worden gefilmd. Het is tevens mogelijk om de IP blackbox met de meegeleverde adapter aan te sluiten om onafgebroken te filmen.

Langere batterijduur nodig?
Wanneer u langer wilt filmen dan de interne batterij ondersteund is het ook mogelijk een speciaal 5V batterij pack aan te sluiten op de black box camera. Onder de TAB 'accessoires' vindt u het speciaal hiervoor aangepast batterij pack.  De blackbox mini camera kan hiermee tot 12 uur langer filmen.

64 GB SD kaart ondersteuning IP Blackbox camera:
De IP blackbox camera ondersteunt tot 64 GB SD kaart. Hiermee is afhankelijk van de gekozen resolutie minimaal 60 uur mee te filmen. SD kaarten voor deze IP blackbox camera kunt u mee bestellen onder het TAB accessoires.

Bewegingsdetectie & Push melding IP Blackbox camera:
De IP blackbox camera kan zo worden ingesteld dat enkel wanneer er beweging wordt gedetecteerd er wordt opgenomen. Verder kan deze IP blackbox camera een push melding geven op uw smartphone wanneer er beweging is geconstateerd en wanneer u op deze push melding klikt zal de opgenomen video direct worden afgespeeld.

Optionele flexibele camera´s:
De Blackbox Wi-fi camera heeft standaard een ingebouwde lens met een kijkhoek van 160 graden. Er zijn 3 modellen flexibele camera´s te bestellen voor dit product, waarbij er gekozen kan worden tussen een pinhole model met een kijkhoek van 90 graden en een groothoek model met een kijkhoek van 210 graden. Ook is er een telelens model van 6 - 60 mm waarmee tot 70 meter lan worden ingezoomd. Deze zijn bij de accessoires of optie´s van dit product mee te bestellen.

Eigenschappen IP blackbox camera:
- 1280 x 720 pixels 720P HD opname
- 160 graden kijkhoek ingebouwde camera
- Tot 8 uur opname op interne oplaadbare batterij
- 3500 maH 3.7v li-ion batterij
- 350mA stroomverbruik
- 1.3V/lux-sec sensor sensitivity
- Tot 64 GB SD kaart ondersteuning
- 1 GB uur video
- MP4 video format
- USB connectie
- 75 x 58 x 30 mm

Inhoud verpakking:
1 x IP blackbox camera
1 x USB kabel
1 x Adapter
1 x Handleiding
Geen micro SD kaart

Kenmerken: Black box spy camera - IP / Wi-Fi

Naam:Black box spy camera - IP / Wi-Fi
Art.nr.:7775
Made in:China
Soort:Camera met interne opname, Wi-Fi IP camera
Resolutie:1280 x 720 (HD)
Nachtzicht:Nee
Filmen door glas:Nee
Waterproof:Alleen voor binnen
Compatibiliteit:iOS, Android
Video transmissie:Wi-Fi (2,4 Ghz)
Opname functie:SD kaart
Max. geheugen:64 GB
Bewegingsdetectie:Ja
Alarm notificatie:Push notificatie
Audio:Ja
LCD scherm:Nee
Batterij:Ja
Batterij type:Li-ion oplaadbaar
Batterijduur tot::8 - 12 uur
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Black box spy camera - IP / Wi-Fi
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

Black box spy camera - IP / Wi-Fi

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen