• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Alles over beweging- en bezoekmelders

U wilt weten wie zich op de oprit bevindt of welk bezoek zich aankondigt. Zo kunt u hier goed op inspringen of ongewenste bezoekers weren. Voor de woning maar ook voor bedrijven is er de beweging verklikker of de bezoekmelder. Blijf op de hoogte van iedereen die zich op uw terrein bevindt. Een echte aanrader en ter ondersteuning van het alarmsysteem.

De werking van een beweging melder

Een opritverklikker beschikt over een of meerdere sensoren en een alarmsignaal. De sensor signaleert beweging waaronder voetgangers maar ook fietsers of voertuigen. Afhankelijk van hoe hoog de beweging melder hangt registreert deze zelfs dieren. Bij detectie van beweging verzendt de beweging verklikker een signaal naar de ontvanger. Dit gebeurt draadloos waardoor het niet nodig is om kabels aan te leggen. Bij sommige beweging melders gaat er een rood lampje branden, in andere gevallen klinkt er een bel of een alarmsignaal. Maar het kan ook dat de beweging melder een melding naar de smartphone verstuurt.

Bezoekmelders aan de voordeur

Weten wie er aan de voordeur staat, ook al belt deze persoon niet aan? Maak dan gebruik van een videodeurbel met bewegingsmelder. Bij het aanbellen ontvangt u een notificatie op uw smartphone of tablet. Wanneer u gebruik maakt van een extra chime hoort u de bel ook gewoon overgaan. Een videodeurbel met bewegingssensor laat ook zien wanneer zich iemand voor de voordeur bevindt. Bijvoorbeeld de krantenbezorger of de postbezorger die niet aanbelt. Maar ook ongewenste gasten die uw terrein verkennen. De Ring videodeur wel is de meest bekende bezoekmelder voor de voordeur.

Welke van deze twee is goedkoper?

Een goede videodeurbel is verkrijgbaar vanaf € 150, maar dan heeft u ook echt een goed merk. Wilt u hier nog een losse deurbel speaker bij dan komt hier nog eens € 35-€ 40 bij. Is een beweging melder goedkoper? Niet direct, want de betere beweging verklikkers kosten ook wel wat. Zo is een beweging melder verkrijgbaar vanaf € 120. Terwijl de betere versies meer dan € 300 kosten. Het verschil tussen deze twee is dat u bij een video deurbel met beelden werkt. Het zicht is vaak wel beperkt. Een beweging melder werkt alleen met beweging. Hierbij moet de persoon in de buurt van de beweging verklikker zijn of door een bepaalde lijn lopen. Dit maakt de bewegingsmelder zeer nauwkeurig.

Keuze maken tussen bewegingsmelder of videodeurbel

Zowel een bewegingsmelder als een videodeurbel valt onder de bezoekersmelders. Het is namelijk direct duidelijk dat zich iemand op uw terrein bevindt. Welke van deze twee moet u kiezen? Wanneer u het fijn vindt om echt te zien wie zich bij uw voordeur bevindt dan kiest u voor een videodeurbel. Deze deurbel is een beetje nutteloos voor de oprit. Wilt u hier toezicht houden middels beeld dan kunt u hier beter een bewakingscamera ophangen. De bewegingsmelder werkt altijd en nauwkeurig. U ziet geen beeld maar er vindt wel een aankondigen van bezoekers plaats. Hiermee is de bewegings melder zeker een aanrader wanneer u van privacy houdt.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 343 beoordelingen