• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Beveiligingscamera met accu voor buiten

Een beveiligingscamera met accu is geschikt voor situaties waar geen stroomtoevoer is. Bijvoorbeeld voor het bewaken van terreinen, het weiland, blokhut, caravan of boot. Hierbij is het belangrijk dat de beveiligingscamera de beelden intern of via een SD-kaart opslaat. Wanneer het om live beelden gaat dan moet deze op het mobiele internet werken. Hieraan komt een SIM-kaart te pas.

Kabelloze camera

Een camera voor buiten moet goed bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. Daarnaast is het praktisch wanneer deze op accu werkt. Dit betekent dat u voor een draadloze set zonder kabels gaat. De batterij heeft een werking die varieert van 3-9 maanden. Een en ander is afhankelijk van de omgeving. Moet de camera veel filmen dan gaat de batterij minder lang mee. Natuurlijk speelt ook de kwaliteit van de batterij een rol. Het voordeel van een kabelloze camera is dat u deze vrijwel overal ophangt. U bent namelijk niet afhankelijk van een stroompunt.

Het opslaan van videobeelden

Bij een beveiligingscamera met accu is het belangrijk om te kijken naar de wijze waarop videobeelden worden opgeslagen. Kan de camera verbinding maken met een wifinetwerk? Dan is het praktisch om gebruik te maken van een wifi IP beveiligingscamera. Hierbij worden beelden via het wifi netwerk verzonden of opgeslagen. Er zijn modellen die de beelden op een HDD recorder opslaan maar er kan ook gebruik worden gemaakt van een SD kaart. Houd er rekening mee dat dit soort zaken niet altijd standaard bij de camera zit.

Pushmeldingen en live meekijken

Is het belangrijk om pushmeldingen te ontvangen of live mee te kijken? Dan zijn er twee opties:

  • Camera met wifi
  • Camera met SIM-kaart

In het eerste geval moet de camera contact kunnen maken met het wifi netwerk. Daarom is deze beveiligingscamera met accu alleen geschikt wanneer u op eigen terrein filmt. Gaat u bijvoorbeeld het weiland bewaken of wilt u toezicht houden op de caravan of boot? Dan komt u al snel bij een beveiligingscamera met SIM-kaart uit. Deze camera verstuurt pushmeldingen bij bewegingen of u kunt live meekijken. Houd wel rekening met extra kosten. Het is daarom aan te raden om bij de SIM-kaart een mobiel abonnement te nemen.

De kosten van een SIM-kaart beveiligingscamera

Is een SIM-kaart beveiligingscamera duur? Nee, op zich valt dit wel mee. Voor een beveiligingscamera met accu en SIM-kaart betaalt u tussen de € 225 en € 300. U ontvangt dan een draadloze set zonder kabels die een SIM-kaart ondersteunt. Het is ook mogelijk om voor een bewakingscamera set met meerdere camera’s te gaan. Zo kunt u het terrein, de caravan of wat dan ook vanuit meerdere hoeken in de gaten houden.

De accu tijdig verwisselen

Wilt u er zeker van zijn dat de camera continu toezicht houdt? Verwissel de accu dan regelmatig en laad de batterij op. Het is daarom altijd beter om extra accu’s bij de beveiligingscamera te kopen. Zo hoeft u niet te wachten totdat de accu weer volledig opgeladen is maar verwisselt u deze op een moment dat het u uitkomt.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 343 beoordelingen