• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Kosten besparen op uw beveiliging

BESPAREN OP BEWAKINGSCAMERA’S


Kiest u voor het beveiligen van uw woning of bedrijfspand met bewakingscamera’s? Dan is het belangrijk om na te denken over welke bewakingscamera’s u precies nodig heeft. Wilt u uw bewakingscamera’s puur als afschrikmiddel gebruiken? Dan is het slim als u voor een dummy camera kiest. Zo worden potentiële inbrekers afgeweerd door de afschrikkende werking die een bewakingscamera heeft. In tegenstelling tot echte bewakingscamera’s zijn deze een stuk voordeliger. Wilt u beelden opnemen of eventueel live meekijken? Bij Sitcon.nl bieden we verschillende soorten bewakingscamera’s en complete systemen aan. Denk na over de kwaliteit die u nodig heeft en de manier waarop u beelden wilt bekijken of opnemen. Als u uw bewakingscamera’s gebruikt om te zien of er iemand in het pand is, heeft u niets aan 4K-beeldkwaliteit bewakingscamera’s waar u meer voor betaalt. Wilt u eventuele daders herkennen en dit later als bewijsmateriaal inzetten? Dan is de juiste beeldkwaliteit onvermijdelijk. Door goed over dit soort vragen na te denken is het mogelijk om een afgewogen investering te doen. Uiteraard staan wij altijd klaar om hierover uitgebreid te adviseren.

BESPAREN OP ALARMSYSTEEM


Door middel van een alarmsysteem krijgt u een seintje als er ingebroken wordt. Veel inboedelverzekeringen geven korting wanneer u een alarmsysteem gebruikt. Op deze manier kunt u direct gaan besparen. Houd er echter rekening mee dat u in dat geval voor een alarminstallatie kiest die is voorzien van een VEB-oplevercertificaat. Door veel verzekeringsmaatschappijen wordt dit geëist, zo kunnen zij zien van welke kwaliteit een alarminstallatie is. 
Wilt u besparen op een meldkamerabonnement? Voeg in dat geval een telefoonnummer toe aan uw alarmsysteem, zo ontvangt u automatisch een bericht als er iets aan de hand is en heeft u geen meldkamerabonnement nodig.

BESPAREN OP ANDERE BEVEILIGINGSMAATREGELEN MET SITCON.NL

Wanneer u bespaart, is het belangrijk om verschillende oplossingen voor hetzelfde probleem te vergelijken. Zo kan men vaak toe met een alarmsysteem, terwijl er in eerste instantie aan bewakingscamera’s wordt gedacht of blijkt het opbergen van waardevolle goederen een stuk eenvoudiger dan gedacht en is hier geen dure kluis voor nodig. Denk aan creatieve manieren om spullen in alledaagse objecten weg te werken. Sitcon.nl kan uw beveiligingsvraagstuk beantwoorden en verschillende oplossingen aanreiken. Zo kunt u uw doel met minimale kosten bereiken en blijft de kwaliteit van uw beveiliging overeind. Zowel in woningen als bedrijfspanden en voor zeer uiteenlopende beveiligingsvraagstukken.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 219 beoordelingen