• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Onderwater camera's: Filmen op alle plekken

Onderwater camera's zijn er in sport variant die kunnen worden gebruikt tijdens het snorkelen of watersporten, maar er zijn ook professionele onderwater camera's te koop die meer gericht zijn op gebruik als inspectie middel. Met deze onderwater camera's wordt het mogelijk om tot een diepte van 50 meter zicht te krijgen via een kabel die vanaf de onderwater camera naar een monitor loopt.

onderwater cameras

 

Sport onderwater camera's:
De bekendste onderwater camera's zijn bedoeld voor sport en recreatie toepassingen, waarvan de bekendste camera de GoPro is. Dit zijn kleine waterdichte camera's waarvan de camera, batterij en opslag allen in een compacte behuizing zitten verwerkt. Deze onderwater camera's kunnen tot zo'n 2 uur op de interne batterij filmen en als u de beelden wilt bekijken sluit u de sport onderwatercamera aan op de computer met een USB kabel. Er komen van deze onderwater camera's steeds meer modellen op de markt, waaronder zelfs een onderwater camera in een snorkel masker.

Bekijk hier alle Sport onderwater camera's

 

Inspectie onderwater camera's:
Voor inspectie gebruik zijn er ook speciale onderwater camera's te koop. Deze zijn ontwikkeld voor het bekijken van bijvoorbeeld rioolbuizen of waterkanten. Deze onderwater camera's hebben een video stroom kabel van 20 tot 50 meter waar dus zowel de stroom voor de camera als de video wordt doorgegeven. De video kabel heeft een tulp aansluiting en deze is dus rechtstreeks op een monitor of videorecorder aan te sluiten.  Het nieuwste model onderwater camera heeft een 360 graden pan functie waarmee de camera via controller op de kabel kan worden rondgedraaid.Op het beeldscherm is dan tevens te zien in welke richting de onderwater camera staat gedraaid en op hoeveel graden dat is.

 

Bekijk hier de 360 graden onderwater camera en hier de standaard Onderwater camera

 

Meer inspectie camera's zien, bezoek dan www.inspectiecamerashop.nl

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 107 beoordelingen