• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Overspel: De beste producten om de waarheid te achterhalen

Bij het vermoeden van overspel zijn er verschillende manieren om de waarheid te achterhalen. Wanneer u onderzoek wilt doen naar uw overspelige partner kunt u buiten het inschakelen van een prive-detective bureau ook zelf onderzoek doen. In dit artikel geven wij enkele voorbeelden van producten die erg geschikt zijn om zelf in te zetten in het aantonen van overspel.

Verborgen camera's plaatsen bij overspel:
Het plaatsen van een verborgen camera wordt door ons enkel geadviseerd als geschikt middel bij het doen van onderzoek naar overspel als u zeker weet dat het mogelijke overspel op 1 bepaalde locatie gebeurd waar u zelf toegang toe heeft. Het plaatsen van een verborgen camera is namelijk vaak niet mogelijk om op een andere locatie een verborgen camera te plaatsen. De camera's die namelijk draagbaar zijn hebben alle beperkingen door de batterij en kunnen maar enkele uren filmen. Wanneer het voor u wel mogelijk is een verborgen camera te plaatsen kunt u onderstaande modellen het beste nemen om de waarheid te achterhalen:

Gespreksopname bij overspel:
Wanneer mensen ons bellen en om advies vragen welke product geschikt is om zelf onderzoek te doen naar overspel adviseren wij meestal (spy) memorecorders.  Deze voice recorders worden het meest gebruikt in de auto van de partner zodat alle gesprekken die over de telefoon of persoonlijk in de auto worden gevoerd worden opgenomen. Bij spy recorders is het namelijk zo dat zoals bij niet zoals bij spy camera’s de batterijduur beperkt is, maar er wel memorecorders zijn die 7 dagen kunnen opnemen. Ook zijn deze recorders natuurlijk in een woning of andere locatie te plaatsen om langdurig te monitoren wat er tegen wie wordt gezegd en of er mogelijk overspel wordt gepleegd. Houdt er bij de inzet van een dergelijk product wel rekening mee dat niet alle toepassingen volgens de wet mogen. Onderstaande modellen zijn onze bestsellers op het gebied van gespreksopname apparatuur:

GPS tracking bij overspel:
De inzet van GPS tracking om de partner te controleren en mogelijk overspel te ontdekken wordt steeds meer gebruikt. De gps tracking systemen zijn een stuk goedkoper dan de afgelopen jaren en al vanaf zo’n 200,00 euro is een goed apparaat te koop. GPS tracking systemen zijn er in verschillende varianten, maar hebben allen ten doel het in kaart brengen van de route van een voertuig. Hoewel dit een zeer effectief middel is om onderzoek te doen naar overspel, heeft het ook beperkingen. Zo kunnen bepaalde locatie’s die zijn geregistreerd door de GPS tracker meer vragen oproepen dan antwoorden geven. Er zal dan wanneer een bepaalde locatie meermaals voorkomt bijvoorbeeld (door een detective bureau) gekeken moeten worden wat daar is. Ook is het aan te raden een GPS tracker te gebruiken in combinatie met een voice recorder zodat u tevens weet wat er is gezegd en of er bijvoorbeeld een afspraak op die locatie is gemaakt. Onderstaande modellen zijn onze bestsellers op het gebied van GPS tracking:

Voor een totaaloverzicht van spyshop producten die u kunnen helpen bij het doen van onderzoek naar overspel kunt u terecht bij onze Spyshop

Ook kunt u natuurlijk altijd kijken wat een detective bureau voor u kunnen doen. Kijk hiervoor bij quso.nl op de pagina over overspel onderzoek

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 307 beoordelingen