Paarden beveiligen met camera / alarm

Steeds vaker worden wij benaderd met de vraag welke beveiligingscamera´s en / of alarmsystemen het meest geschikt zijn voor het beveiligen van een paard en / of paardenstal. Onderstaand proberen wij enkele producten uiteen te zetten welke mogelijk geschikt zijn voor het beveiligen van uw dierbare en kostbare paarden. 

Beveiligen van uw paard en / of paardenstal met een alarm:
Bij het beveiligen van uw paard en of paardenstal met een alarmsysteem hangt het vooral af hoe ver uw paard en of paardenstal bij uw woning vandaan is. Is dit namelijk meer dan honderd meter dan zal er gekozen moeten worden voor een systeem welke met een simkaart werkt om het alarm door te geven. Ligt de woning wel binnen 100 meter dan is het mogelijk voor een systeem te kiezen welke het alarm signaal draadloos verstuurd. Zo zijn er verschillende opritverklikkers te koop welke afhankelijk van het model een bepaalde lijn trekken of beweging detecteren en dan signaal geven naar het basisstation. Met deze systemen zult u dus direct worden geinformeerd als iemand een bepaald pad betreedt.

Bekijk hier ons complete assortiment: Opritverklikkers

Bekijk hier ons complete assortiment: Alarmsystemen


opritverklikker


Beveiligen van uw paard en / of paardenstal met een camera:
Bij het beveiligen van uw paard en of paardenstal met een camera is het van belang of er Wi-Fi signaal en stroom aanwezig is op de plek waar de camera moet komen te hangen. Draadloze camera´s hebben een maximaal bereik tussen de camera en de ontvanger van zo´n 50 meter en zijn dus meestal niet geschikt. Wi-Fi camera´s daarentegen kunnen via het Wi-Fi netwerk een push melding sturen bij beweging die u op uw mobiele telefoon ontvangt. Wanneer er geen Wi-Fi verbinding aanwezig is zijn er beveiligingscamera´s welke werken op een simkaart en via 3G de beelden doorsturen. Deze kunnen tevens een push melding geven op uw mobiele telefoon, maar u dient hier wel zorg te dragen dat de simkaart in de camera voldoende beltegoed heeft. Er is zelf een camera beschikbaar voor in het veld waar de stroomvoorziening wordt geregeld door een accu en zonne paneel.

Bekijk hier de draadloze camera set tot 50 meter zend afstand

Bekijk hier de wi-fi camera met push melding

Bekijk hier de 3G camera met push melding

Bekijk hier de 3G camera met push melding en zonne paneel

wi-fi-camera-push-melding


Advies op maat:
Natuurlijk is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen om samen te bekijken welke oplossing in de bij u geldende situatie het beste is. Bel in Nederland naar 030-6303631 in België naar 089-853085. Mailen kan natuurlijk ook naar support@sitcon.nl 

 

 Delen:

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen