• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Nieuw: SOS knop iPhone & Android

De SOS knop met bluetooth voor de iPhone en Android smartphone is de laatste toevoeging aan onze brede assortiment met persoonlijke beveiligingsproducten. De SOS knop is zeer compact van formaat en kan eenvoudig aan uw sleutelbos of bijvoorbeeld de ritssluiting van uw tas of jas worden vastgemaakt. Via bleutooth maakt deze SOS button verbinding met uw iPhone of Android smartphone. Wanneer de SOS knop wordt geactiveerd zal uw smartphone direct een bericht sturen naar de door u ingestelde contacten met daarbij ook uw GPS locatie. Dit heeft als groot voordeel dat u discreet om hulp kunt vragen zonder uw smartphone te hoeven pakken en dit natuurlijk ook een stuk sneller gaat, omdat u de SOS knop altijd binnen handbereik heeft. Bekijk hier de productpagina van de: SOS knop iPhone & Android smartphone

sos knopEigenschappen SOS knop:
- Stuur een SOS melding naar max 5 contacten
- Keuze tussen een tekst, e-mail of spraakbericht
- Bij het bericht wordt je GPS locatie meegezonden
- Gratis APP in Google Play en App store
- Een bluetooth Android of iOS smartphone is nodig

Bekijk hier de productpagina van de: SOS knop iPhone & Android smartphone

Andere persoonlijke veiligheid producten:
Buiten de SOS knop bieden wij een uiteenlopend assortiment aan van producten waarmee u alarm kunt slaan in situatie´s van nood en / of uzelf kunt beveiligen. Onderstaand hebben wij onze meest populaire producten weergegeven:

Pepperspray alternatief:
Een zeer populair product als alternatief op de in Nederland en Belgie verboden pepperspray. De verfspray welke onder hoge druk staat in een handzaam aluminium busje kan uw aanvaller markeren met verf en brengt een schrik moment te weeg waardoor u weg kunt komen.

pepperspray


Bekijk hier de productpagina van het: Pepperspray alternatief:

Geluid alarm:
Het geluid alarm is een zeer compacte gas toeter welke een zeer hard geluid maakt van ongeveer 110 decibel. Hierdoor kunt u snel mensen attenderen op uw situatie.

geluid alarm

Bekijk hier de productpagina van het: Geluid alarm


GPS tracker met SOS knop:
De GPS tracker met geïntegreerde SOS knop maakt hjet mogelijk om in geval van nood vooraf ingestelde nummers te berichten met uw GPS positie. Het is tevens mogelijk voor de ingestelde telefoonnummers om in te bellen en zo te horen wat er zich in de omgeving van het apparaat zich afspeelt.
gps tracker sos knop

Bekijk hier de productpagina van de: GPS tracker met SOS knop

 

Bekijk hier onze categorie pagina met alle: Persoonlijke alarmen

 

 

 


Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 157 beoordelingen