• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

SOS button voor kinderen

Het kwijtraken van de kinderen is een nachtmerrie voor ouders. Zoals u begrijpt kan dit op allerlei verschillende locaties gebeuren. Denk aan een drukke stad, een pretpark of op vakantie. Omdat een kind vrij snel kwijtraakt is het belangrijk dat uw kind een telefoonnummer bij zich draagt. Op deze manier kunt u snel weer bereikt worden. Echter kan er ook een SOS button gebruikt worden. Een technisch hulpmiddel dat een GPS tracker en telefoon in één is. Zo kan uw kind een noodsignaal uitsturen en kunt u uw kind vervolgens snel vinden. 

Hoe werkt een SOS button voor uw kinderen?

Wanneer u uw kinderen wilt uitrusten met een SOS button tracker kunnen zij deze bijvoorbeeld met een koord om hun nek dragen, maar is de sos button ook klein genoeg om in een jas of dergelijke weg te werken. De SOS knop tracker zal namelijk wanneer er op de knop gedrukt wordt een bericht versturen naar de vooraf ingestelde nummers met de locatie. Deze SOS button wordt er na het gebruik van deze button direct een bericht gestuurd naar maximaal vijf contacten. Op deze manier kan direct worden gezien op welke GPS-positie uw kind zich bevindt en kunt u uw kind snel weer vinden. Door middel van een SOS button kan veel sneller en eenvoudiger een noodsignaal worden uitgestuurd dan met een smartphone het geval zal zijn. Als u een SOS button wilt gebruiken is het belangrijk eerst in te stellen welke contacten er gecontacteerd dienen te worden. Er kan een SMS-bericht worden gestuurd en er kan door de gekoppelde SOS nummers worden ingebeld op de SOS button tracker om mee te luisteren. Er dient een simkaart in de SOS button GPS tracker worden geplaatst met beltegoed of een abonnement. Per SOS bericht zullen de kosten van dit bericht aan de kaart worden belast welke in de SOS button tracker zit. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het verbruik van de SOS button. Voor het versturen van een SMS-bericht worden uw gebruikelijke tarieven gehanteerd. 

Oplossingen voor persoonlijke veiligheid

Bij Sitcon.nl vinden wij uw veiligheid en de veiligheid van uw kinderen belangrijk. Wij hebben daarom nagedacht over manieren om deze veiligheid te waarborgen. Vormt een SOS button niet de ideale oplossing? Dan kunt u uiteraard ook andere maatregelen treffen. Denk in en om het huis bijvoorbeeld na over een camerasysteem. Met een modern camerasysteem kunt u uw kinderen op afstand zien en weet u op deze manier zeker dat er niets aan de hand is. Meer weten over deze SOS button of andere oplossingen voor het waarborgen van uw veiligheid en de veiligheid van uw kinderen? Wij nodigen u van harte uit in één van onze showrooms of spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 99 beoordelingen