• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Telefoongesprek afluisteren vaste telefoonlijn: Met onze nieuwe telefoonrecorder kan je live horen wat er wordt gezegd

Met onze nieuwste telefoonrecorder is het buiten het onopvallend opnemen van de telefoongesprekken tevens mogelijk direct live mee te luisteren met wat er wordt gezegd. doordat het kastje eruit ziet als een normale telefoonlijn connector zal het niemand opvallen dat het eigenlijk een opname en afluisterapparaat is.telefoongesprek afluisteren

 

Hoe de telefoonrecorder + afluister functie te gebruiken:
Dit product is ideaal vanwege zijn vele functies en kleine formaat om voor verschillende toepassingen te gebruiken. U sluit deze telefoonlijn recorder aan op de telefoonlijn naast de telefoon of bij het begin van de lijn, zodat er bij de telefoon zelf niets van te zien is. Elk inkomend en uitgaand gesprek zal automatisch worden opgenomen met daarbij datum en tijd weergave. De bestanden van de telefoon recorder zijn vervolgens te beluisteren door de micro SD kaart in uw computer te steken en zo de bestanden over te zetten. Dit kan zowel voor Mac OS als Windows. Wanneer u een simkaart plaats en uw telefoonnummer insteld zal tevens bij elke oproep u worden gebeld en kunt u direct horen wat er wordt besproken en zo dus het telefoongesprek afluisteren.

Live gesprek afluister functie telefoonrecorder:
Buiten het opnemen van de telefoongesprekken op de micro SD kaart kan deze telefoonrecorder tevens u bellen zodat u direct kunt horen wat aan beide kanten van de lijn wordt gezegd. U dient hiervoor een simkaart in de telefoonrecorder te plaatsen en uw telefoonnummer volgens de meegeleverde handleiding in te stellen. Wanneer er vervolgens een inkomende- of uitgaande oproep is zult u worden gebeld en wanneer u opneemt direct horen wat er wordt gezegd. Het live afluisteren van de telefoongesprekken gebeurt geheel discreet en zal dus niet door de bellers worden opgemerkt.


Batterijduur telefoonrecorder + afluister functie:
De telefoonrecorder met meeluister functie heeft een interne batterij van 800 maH die zichzelf elke keer laadt wanneer er een telefoongesprek bezig is. De telefoonrecorder kan dus de spanning van de telefoonlijn gebruiken om de batterij op laden. Wel is het nodig voor een ononderbroken werking dat er redelijk regelmatig met de telefoon wordt gebeld, anders zou de recorder batterij toch kunnen leeg raken. Wanneer er daarna weer vervolgens wordt gebeld zal de recorder zich weer opladen en in werking treden. Op een telefoonlijn waar bijna tot geen telefoonverkeer is kan de telefoonrecorder toch zo'n 2 weken stand-by op de eigen batterij.

Standalone gebruik telefoonrecorder + afluister functie:
Het grootste voordeel van deze telefoonlijn recorder is dat u geen computer aan hoeft laten te staan voor het opslaan van de bestanden dat de telefoon recorder geen externe stroom voorziening nodig heeft maar gebruik maakt van de spanning op de telefoonlijn en zijn eigen interne Li-ion back up batterij. De telefoon-recorder werkt zo dus geheel zelfstandig en is erg snel en eenvoudig te plaatsen. Voor lange tijd opnemen is ook geen probleem omdat de telefoonrecorder de oudste bestanden automatisch zal overschrijven en hier de nieuwste weer overheen zal zetten.

 

Mogelijkheden telefoonrecorder + afluister functie:
- Opname van 1 analoge lijn
- Automatische opname bij gesprek
- Opname op micro SD geheugen (tot 320 uur bij 32 GB)
- Live meeluisteren van de gesprekken
- Ondersteund zowel pre-paid als abonnement simkaarten
- Geen externe stroom nodig
- Datum / Tijd weergave
- Overwrite functie

 

Telefoonrecorder met afluisterfunctie kopen?
Bezoek nu de productpagina in onze webshop van onze: Afluisterapparaat voor telefoongesprekken

 

Bekijk hier al onze Telefoonrecorders

 

 

 

Sitcon BV accepteert geen aansprakelijkheid voor het onjuist of onwettig gebruik van de door ons aangeboden spionage producten. Sitcon BV adviseert iedereen voor aankoop en gebruik na te gaan of inzet van een door Sitcon BV aangeboden spy product legaal is in het land voor het gewenste gebruik en toepassing. Doordat wij ook exporteren kan het zijn dat onze spyshop producten niet in Nederland gebruikt mogen worden!


Delen:

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2022 - Sitcon