• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Verborgen kluisjes: 5 voorbeelden op een rij

Het aanschaffen van een kluis is vrij prijzig. Dit heeft te maken maken met het materiaal waarmee kluizen gemaakt zijn en hoe deze geïnstalleerd worden. Vaak dient een kluis verankerd te worden in de grond, op deze manier bent u er zeker van dat niemand in de kluis komt. Toch blijft dit een risico en is het lastig om met name grotere kluizen verborgen te houden. Als alternatief voor een traditionele kluis kunt u voor een verborgen kluisje kiezen. In dit artikel nemen we vijf voorbeelden van dit soort kluisjes met u door.

Verborgen kluisje in steen

Dit verborgen kluisje zit in een steen en kunt u bewaren in een opvallende ruimte. Het kluisje biedt genoeg plaats voor bijvoorbeeld een sleutel en is zeer onopvallend. Wel is het belangrijk om ook de steen goed te verstoppen! Als deze steen gevonden wordt kan men namelijk direct bij de sleutel. 

Verborgen kluisje voor micro SD kaart

Deze 50 eurocent munt is een opbergplek voor uw micro SD kaart. Er is niets bijzonders aan deze munt te zien aan de buitenkant. Wanneer u deze munt wilt openmaken heeft u daar een speciale ring voor nodig. Wilt u deze munt weer sluiten? Dan doet u dat simpelweg door beide helften tegenelkaar aan te drukken. Bijzonder aan deze munt is dat u aan de buitenkant absoluut niet ziet dat het om een verborgen ruimte gaat. Wanneer u belangrijke gegevens wilt opslaan is het slim om deze op een micro SD kaart op te slaan en ze in de munt te bewaren. Zo kan niemand bij deze gegevens! 

Verborgen kluisje in boek

Dit boek is eigenlijk een metalen kluisje met een slotje. In dit boek kunt u uw waardevolle spullen bewaren. U kunt dit verborgen kluisje gebruiken voor belangrijke papieren of bijvoorbeeld sieraden. Doordat u dit kluisje in verschillende kleuren kunt bestellen past dit kluisje goed bij de rest van uw boekenplank. Bij het slotje worden twee sleutels geleverd. 

Verborgen kluisje in klok

In deze klok zit een verborgen kluisje. Bijzonder aan de klok is dat er een verborgen ruimte in is aangebracht. U kunt daar op een onopvallende manier spullen in bewaren. Zo kunt u bijvoorbeeld sieraden, een paspoort of andere belangrijke papieren bewaren. Wanneer er batterijen in de klok worden geplaatst functioneert de klok zoals u dat gewend bent. De klok kan vrij eenvoudig aan een wand worden bevestigd. 

Verborgen kluisje in thermometer

Een thermometer met verborgen ruimte is ideaal om een sleutel in te bewaren. U kunt deze thermometer achter of voor uw huis ophangen en vervolgens is er altijd een huissleutel binnen handbereik. Met het blote oog is niet te zien dat deze thermometer over een loze ruimte beschikt. U kunt de thermometer op eenvoudige wijze aan de muur bevestigen. Wij nodigen u van harte uit in één van onze showrooms of spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl

 

Delen:

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon