Dievenpoeder Set

  € 44,95
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 642 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Gino

Bel productspecialist Gino

030-6303631

Kenmerken: Dievenpoeder Set

SKU7659

Deze dievenpoeder Set is een complete set van professionele kwaliteit. De geur en kleurloze poeder is op alle objecten te smeren en kan niet met het blote oog worden gezien. Wanneer er iets of iemand in aanraking komt met de poeder zal dit aan de kleding of huid blijven plakken zonder dat iemand dit merkt. Ook is de poeder niet uit kleren of van het lichaam te wassen. Dit slijt na enkele dagen van de kleren en huid af. Wanneer er met de UV Lamp op de poeder wordt geschenen zal dit oplichten en zichtbaar zijn. Op deze manier kunt u dieven betrappen op het stelen van goederen binnen uw huis of bedrijf.

Hoe werkt dievenpoeder?
U brengt de dievenpoeder aan op een object waarvan u wilt bekijken of deze aangeraakt wordt of eventueel wordt gestolen. Wanneer het object is aangeraakt of is verdwenen kunt u door middel van een uv lamp uw personeel of kinderen controleren met de uv lamp of de stof word aangetroffen. De stof zal oplichten wanneer het uv licht hierop komt, op de manier komt u erachter of iemand in aanraking is geweest met de poeder of niet.

Waar wordt Dievenpoeder voor gebruikt:
Dievenpoeder wordt door zowel particulieren als bedrijven gebruikt voor het aantonen van diefstal of het beveiligen van een object. Doordat de dievenpoeder makkelijk is aan te brengen op alle soorten objecten is deze anti diefstal poeder in elke situatie te gebruiken. 

Inhoud Verpakking:
1 x Dievenpoeder (15 Gram)
1 x UV Zaklamp 12 Led

Vragen:Dievenpoeder Set

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Dievenpoeder Set

Nu bestellen:

Dievenpoeder Set

Dievenpoeder Set