Full HD (UTP) - Dome camera (Draadloos)

€ 69,95
Magazijnvoorraad
SKU
7882
  • Binnen 9 uur en 49 minuten besteld, vandaag gratis verzonden
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • 2 jaar garantie
Marc

Bel productspecialist Marc OPEN vanaf 09:00 uur

030-6303631
Alternatieven: Full HD (UTP) - Dome camera (Draadloos)

Deze Full Hd dome camera met UTP aansluiting heeft Power over Ethernet (POE) en tot 20 meter nachtzicht door de IR leds.

Compacte behuizing HD (UTP) Dome camera:
De compacte behuizing en zwenkbare voet van deze Dome camera maakt het mogelijk om de camera op een plafond of wand te bevestiging.

Onvif Compatibiliteit HD (UTP) Dome camera:
De (UTP) HD camera werkt met al onze (UTP) HD recorders, maar kan ook op andere UTP / IP systemen worden aangesloten welke het Onvif protocol ondersteunen

Power over Ethernet HD (UTP) Dome camera:
De HD camera ondersteund power over ethernet (POE) en kan hierdoor rechtstreeks met een UTP netwerkkabel op onze UTP HD recorders worden aangesloten. De UTP HD recorders hebben een ingebouwde POE switch welke de UTP HD camera´s direct van stroom voorzien en waarbij ook het beeld en eventueel geluid via dezelfde kabel lopen.

Optioneel: Draadloze werking via stroomnetwerk met Powerline Adapters:
Met de los verkrijgbare powerline adapters is het mogelijk de camera draadloos te laten werken, zodat er geen kabel meer vanaf de recorder naar de camera getrokken hoeft te worden. De beelden worden dan door de Powerline adapters via het stroomnet verzonden. U plaatst een powerline adapter (Master) met de meegeleverde netwerk kabel (1,5Mtr) aan op de HD recorder. Vervolgens plaatst u ook een powerline adapter (Slave) in de buurt van de camera, welke u tevens met de meegeleverde (1,5Mtr) netwerkkabel aansluit. Het is natuurlijk mogelijk langere netwerk kabels te bestellen wanneer de 1,5 meter kabels niet voldoende zijn. Het maakt bij deze 1200M versie powerline adapters niet uit of de powerline adapters in dezelfde groep of fase zijn aangesloten zolang deze maar achter de zelfde meterkast zitten.

Optioneel: Draadloze werking via Wi-Fi met Wi-Fi cliënt:
Wanneer er goed Wi-Fi bereik aanwezig is op de plek van de camera is het ook mogelijk gebruik te maken van onze Wi-Fi cliënt met POE om een draadloze verbinding tussen de camera en recorder tot stand te brengen. Het voordeel ten opzichte van Powerline adapters is dat u geen ontvanger en zender nodig heeft, maar per camera aan één Wi-Fi client met POE voldoende heeft. U plaatst de Wi-Fi cliënt met POE in het stopcontact bij de camera en verbindt deze via de WPS knop met uw router. Verdere instelling is niet nodig om de beelden vervolgens via het Wi-Fi netwerk te laten lopen.

Inhoud verpakking:
1 x HD (UTP) Dome camera
1 x Schroeven + pluggen

Kenmerken: Full HD (UTP) - Dome camera (Draadloos)

Naam:Full HD (UTP) - Dome camera (Draadloos)
Art.nr.:7882
Soort:Uitbreiding camera
Filmen door glas:Nee
Batterij:Ja
Lengte mm:10 cm
Hoogte mm:9 cm
Breedte mm:10 cm

Reviews: Full HD (UTP) - Dome camera (Draadloos)

Nog geen product reviews. Schrijf nu de eerste review!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Full HD (UTP) - Dome camera (Draadloos)
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

Full HD (UTP) - Dome camera (Draadloos)

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen