GSM zender - Plus

€ 299,95
Magazijnvoorraad
SKU
7848
  • Binnen 2 uur en 6 minuten besteld, vandaag gratis verzonden
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • 2 jaar garantie
Mitch

Bel productspecialist Mitch Bereikbaar tot 17:30 uur

030-6303631
Alternatieven: GSM zender - Plus

De gsm zender plus heeft een hoge kwaliteit microfoon en lange batterijduur terwijl de zender toch nog zeer compact is van formaat. . Tevens is het bij deze gsm zender mogelijk dat de gsm zender het door u voorgeprogrammeerde telefoonnummer belt wanneer er geluid wordt waargenomen.

Hoe werkt de gsm zender plus?:
Wanneer u naar het nummer van de simkaart in de gsm zender belt schakelt het systeem zich zonder 'klik' of dergelijke in en u kunt op deze manier direct onopvallend afluisteren. De standby tijd van de mini gsm zender bedraagt tot 9 dagen en u kunt tot 5 uur inbellen. Wanneer u het apparaat op netstroom aansluit is dit vanzelfsprekend niet van toepassing en kunt u onbeperkt afluisteren. Wel is het niet aan te raden het apparaat continue op netstroom aan te sluiten voor langere tijd omdat de batterij hiervan kapot gaat op ten duur.

Geluidsdetectie:
De afluister zender is zelfs zo in te stellen dat u door de zender gebeld wordt wanneer er geluid in de ruimte waar de zender ligt wordt gedetecteerd. U legt de zender bijvoorbeeld in uw slaapkamer neer en wanneer iemand de slaapkamer binnen komt en hier geluid produceert zal u direct worden gebeld door de afluister zender. U kunt wanneer deze functie is aangezet nog steeds de afluisterzender bellen en meeluisteren.

3M bevestigingstape:
De gsm zender plus wordt geleverd met 2 stukjes 3M tape waarmee u de gsm zender gemakkelijk op een willekeurige ondergrond kunt plakken. Wel dient u er rekening mee te houden dat de gsm zender plus niet waterdicht is.

Inhoud verpakking:
GSM zender Plus
Adapter met laadkabel
3M bevestigingstape
Handleiding


Sitcon accepteert geen aansprakelijkheid voor het onjuist of onwettig gebruik van de door ons aangeboden spionage producten en adviseert iedereen voor aankoop en gebruik na te gaan of inzet van het product legaal is in het land voor het gewenste gebruik en toepassing.

Kenmerken: GSM zender - Plus

Naam:GSM zender - Plus
Art.nr.:7848
Oplossingen voor::Ruimtes afluisteren
Simkaart slot:Ja
Alarm notificatie:Call
Geluidsdetectie:Ja
Microfoon:Ja
Microfoon gevoeligheid:5 - 10 Mtr
Batterij:Ja
Batterij type:Li-ion oplaadbaar
Batterijduur tot::3 - 8 uur
Batterijduur standby:1 - 2 weken
Lengte mm:40
Hoogte mm:16
Breedte mm:23

Reviews: GSM zender - Plus

Nog geen product reviews. Schrijf nu de eerste review!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GSM zender - Plus
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

GSM zender - Plus

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen