• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

(UTP) - Vandalproof Dome camera - Pro

€ 229,95
Magazijnvoorraad
SKU
7823
  • Klanten beoordelen ons met een 8.7 op basis van 125 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
Marc

Bel productspecialist Marc

030-6303631

Video: (UTP) - Vandalproof Dome camera - Pro

Alternatieven: (UTP) - Vandalproof Dome camera - Pro

Beschrijving: (UTP) - Vandalproof Dome camera - Pro

De (UTP) Vandalproof Dome camera is uit de lijn van de laatste generatie CCTV bewakingscamera´s. Deze (UTP) Vandalproof Dome camera heeft bijvoorbeeld een gemotoriseerde varifocale lens, SMT IR leds, Power over Ethernet (POE) en Starlight nachtzicht technologie.

Gemotoriseerde lens (UTP) Vandalproof Dome camera:
De gemotoriseerde lens van de HD camera maakt het mogelijk via de recorder, maar ook vanaf de APP te zoomen. Door de auto focus wordt het beeld gelijk scherp gesteld en heeft u dus tussen de 31 en 103 graden zoom bereik.

Vandaproof behuizing HD (UTP) Vandalproof Dome camera:
De vandalproof behuizing maakt het mogelijk deze HD camera op een plek te hangen waar iemand bij kan komen. De camera is namelijk niet te verdraaien en slagvast.

Nieuwe generatie nachtzicht HD (UTP) Vandalproof Dome camera:
Door gebruik te maken van de nieuwe generatie SMT IR leds en een speciale ´Starlight´ lichtgevoelige lens wordt een superieur nachtzicht mogelijk gemaakt. Deze lichtgevoelige Starlight lens kan met veel meer detail filmen bij weinig licht dan dit bij een conventionele beveiligingscamera mogelijk is. De beelden zijn verder in het donker net zo duidelijk als overdag en door de sterke SMT leds is tot wel 50 meter nachtzicht mogelijk.

Onvif Compatibiliteit (UTP) Vandalproof Dome camera:
De (UTP) HD camera werkt met al onze (UTP) HD recorders, maar kan ook op andere UTP / IP systemen worden aangesloten welke het Onvif protocol ondersteunen.

Power over Ethernet (UTP) Vandalproof Dome camera:
De HD camera ondersteund power over ethernet (POE) en kan hierdoor rechtstreeks met een UTP netwerkkabel op onze UTP HD recorders worden aangesloten. De UTP HD recorders hebben een ingebouwde POE switch welke de UTP HD camera´s direct van stroom voorzien en waarbij ook het beeld en eventueel geluid via dezelfde kabel lopen.

Optioneel: Draadloze werking via stroomnetwerk met Powerline Adapters:
Met de los verkrijgbare powerline adapters is het mogelijk de camera draadloos te laten werken, zodat er geen kabel meer vanaf de recorder naar de camera getrokken hoeft te worden. De beelden worden dan door de Powerline adapters via het stroomnet verzonden. U plaatst een powerline adapter (Master) met de meegeleverde netwerk kabel (1,5Mtr) aan op de HD recorder. Vervolgens plaatst u ook een powerline adapter (Slave) in de buurt van de camera, welke u tevens met de meegeleverde (1,5Mtr) netwerkkabel aansluit. Het is natuurlijk mogelijk langere netwerk kabels te bestellen wanneer de 1,5 meter kabels niet voldoende zijn. Het maakt bij deze 1200M versie powerline adapters niet uit of de powerline adapters in dezelfde groep of fase zijn aangesloten zolang deze maar achter de zelfde meterkast zitten.

Optioneel: Draadloze werking via Wi-Fi met Wi-Fi cliënt:
Wanneer er goed Wi-Fi bereik aanwezig is op de plek van de camera is het ook mogelijk gebruik te maken van onze Wi-Fi cliënt met POE om een draadloze verbinding tussen de camera en recorder tot stand te brengen. Het voordeel ten opzichte van Powerline adapters is dat u geen ontvanger en zender nodig heeft, maar per camera aan één Wi-Fi client met POE voldoende heeft. U plaatst de Wi-Fi cliënt met POE in het stopcontact bij de camera en verbindt deze via de WPS knop met uw router. Verdere instelling is niet nodig om de beelden vervolgens via het Wi-Fi netwerk te laten lopen.

Kleur:
De laatste kleur van deze vandalproof dome is zwart, maar er zijn nog ekele witte modellen bij ons op vooraad waarvoor u bij interesse contact met ons over kunt opnemen.

Inhoud verpakking:
1 x (UTP) Vandalproof Dome camera
1 x Lasdoos
1 x Schroeven + pluggen

Kenmerken: (UTP) - Vandalproof Dome camera - Pro

Naam: (UTP) - Vandalproof Dome camera - Pro
Soort: Uitbreiding camera
Resolutie: 2560 x 1920 (3K HD+)
Kijkhoek graden: Motorised varifocal, 31 tot 103 °
Nachtzicht: 30 - 50 Mtr
Filmen door glas: Nee
Waterproof: Binnen en buiten geschikt
Video transmissie: UTP, UTP (POE)
Bewegingsdetectie: Ja
Audio: Microfoon aansluiting
Batterij: Nee
Lengte mm: 15 cm
Hoogte mm: 11,5 cm
Breedte mm: 15 cm
SKU: 7823

Reviews: (UTP) - Vandalproof Dome camera - Pro

Nog geen product reviews. Schrijf nu de eerste review!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:(UTP) - Vandalproof Dome camera - Pro
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

(UTP) - Vandalproof Dome camera - Pro

(UTP) - Vandalproof Dome camera - Pro

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 125 beoordelingen