• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Luchtreiniger mini camera PRO

€ 409,95
Magazijnvoorraad
SKU
6025
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 596 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 596 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon

Bel productspecialist Gino

030-6303631
Sitcon winkels
Alternatieven: Luchtreiniger mini camera PRO

Beschrijving: Luchtreiniger mini camera PRO

Deze camera in het design van een Air Purifier is speciaal gemaakt voor onopvallend camera toezicht. De camera zit weggewerkt aan de voorkant van de luchtreiniger en kan zowel op een SD kaart lokaal de beelden opnemen en is optioneel met een APP op uw smartphone te benaderen.

Hoge kwaliteit opname:
De camera in de luchtreiniger heeft een 1080P resolutie van 1920 x 1080 pixels bij 30 frames per seconde. De lens is zeer onopvallend weggewerkt in de gaatjes van de luchtreiniger.

Opname in schemer:
De luchtreiniger camera heeft geen IR leds voor nachtzicht maar wel een lichtgevoelige lens waarmee opnames in schemer te maken zijn.

Opname op SD kaart:
Aan de onderkant van de luchtreiniger zit een klepje waar alle aansluitingen achter zitten verborgen. Hier zit onder andere de ingang voor de Micro SD kaart, waarbij een versie tot 32 GB kan worden gebruikt.

Opname instellingen:
De luchtreiniger camera kan met enkel het verzetten van een schuifje worden ingesteld op continue opname of opname bij beweging. Hoewel u met continue opname natuurlijk zeker niets mist heeft het opnemen op bewegingsdetectie als voordeel dat het aanwezige geheugen een stuk minder snel vol raakt.

Bekijken beelden:
Voor het bekijken van de opgenomen beelden van de luchtreiniger camera kan de Micro SD kaart met de meegeleverde SD houder in uw computer worden geplaatst. Deze zal de SD kaart dan herkennen als externe harde schijf en u kunt de beelden afspelen met een willekeurige media speler. Doordat de video bestanden in een .Avi bestand worden opgenomen zijn deze zowel af te spelen via de Windows en Mac computers, wanneer de SD afspeel mogelijkheid wordt gebruikt.

Gebruik zonder Wi-Fi:
Het mooie aan deze camera is dat u kunt kiezen of u deze met Wifi gebruikt of zonder. De camera is namelijk ook zonder Wi-Fi te gebruiken en kan hierdoor zeer snel worden geplaatst. Aan de achterkant van de camera zitten drie schuifjes waarmee u de camera kunt aanzetten, bewegingsdetectie of continue opname kunt instellen en instelt of u het nachtzicht wilt gebruiken. De camera zal dan vervolgens volgens de instellingen direct beginnen met filmen en de beelden opslaan op de sd kaart.

Gebruik met Wi-Fi:
Optioneel is de camera via een smartphone App te benaderen door de camera op een Wifi netwerk aan te sluiten. Hierdoor is het het mogelijk de beelden live op een iOS of Android smartphone te bekijken en opgenomen beelden te downloaden. De camera maakt gebruik van een Cloud server en het is hierdoor niet nodig instellingen in uw router aan te passen zoals het openen van poorten. U heeft enkel het wachtwoord nodig van de Wi-Fi verbinding op de locatie waar u de camera wilt plaatsen, omdat de camera via die Wi-Fi verbinding maakt met het internet.

Hoge kwaliteit van uit Taiwan:
Deze camera is van van hoge kwaliteit uit Taiwan, waar al jaren de beste mini camera modellen vandaan komen voor professioneel gebruik. Het verschil ten opzichte van Chinese mini camera modellen is direct te voelen aan het product en te zien aan de beeldkwaliteit en het gebruiksgemak.

Inhoud verpakking:
1 x Luchtreiniger camera PRO
1 x 8 GB micro SD kaart + adapter
1 x USB kabel
1 x Handleiding

Kenmerken: Luchtreiniger mini camera PRO

Conformiteit: CE
Soort: Camera met interne opname, Wi-Fi IP camera
Resolutie:1920 x 1080 (Full HD)
Van afstand kijken:Ja, via beveiligde verbinding
Waterproof:Alleen voor binnen
Nachtzicht:Schemer (geen IR leds)
Kijkhoek graden: 60 - 75 °
Filmen door glas: Nee
Compatibiliteit: iOS, Android
Type verbinding: Wi-Fi (2,4 Ghz)
Opname functie: SD kaart
Max. geheugen: 32 GB
Meegeleverd geheugen: 8 GB
Bewegingsdetectie: Ja
Alarm notificatie: Push bericht
Audio: Ja
Batterij: Nee
SKU: 6025

Vragen:Luchtreiniger mini camera PRO

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

Nu bestellen:

Luchtreiniger mini camera PRO

Luchtreiniger mini camera PRO

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon