• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Samsung Galaxy Note 9 + Controle software

€ 1.799,95
Magazijnvoorraad
SKU
6029
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 577 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 577 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon

Bel productspecialist Gino

030-6303631
Sitcon winkels

Beschrijving: Samsung Galaxy Note 9 + Controle software

Samsung Galaxy Note 9 + Software: De Samsung Galaxy Note 9 werkt als een normaal toestel maar heeft vele extra functie die door ons zijn toegevoegd.  Hiermee is het mogelijk alle handleidingen die op de Samsung Galaxy gebeuren live te monitoren. Wij leveren de Controle gsm compleet met een voor u aangemaakt gebruikersaccount voor onze beveiligde webpagina welke door ons is gekoppeld aan de Google Android Controle-phone.

Hoe werkt de Controle software?:
De Controle software voor de Google Android maakt gebruik van onze server (internetpagina) en de internet verbinding van de Android gsm telefoon. Deze optie is dus ideaal voor de Google Android, omdat vrijwel elk Smartphone abonnement onbeperkt internet heeft. Het internet moet in ieder geval werkend zijn op de Google Android telefoon omdat hiermee de informatie wordt doorgestuurd naar de internetpagina. De persoonlijke internetpagina wordt door ons bij installatie van de Controle software op de Google Android op elkaar ingesteld. Op deze beveiligde internetpagina u berichten te zien die zijn ontvangen / verstuurt, oproeplijsten, gespreksduur en verzonden / ontvangen e-mails. De gsm Controle software werkt 1 jaar.


Werkende opties voor op de Samsung Galaxy Note 9.

Sms Kopie: Bekijk nu alle inkomende en uitgaande smsjes van de telefoon. De smsjes worden direct doorgestuurd naar de webserver. 

Web History: Bekijk nu alle bezochte websites online op uw persoonlijke webpagina. Zie welke websites er zijn bezocht en wat er op de site is bekeken en hoe laat dit is geweest. 

GPS Locatie: Bekijk nu de live locatie van de telefoon. De telefoon zal om de 30 minuten een locatie doorsturen naar de website. Ook is de history te bekijken waar de telefoon is geweest. Dit is tot 5 meter nauwkeurig wanneer de telefoon volledig GPS bereik heeft.

Call Log: Bekijk nu alle inkomende en uitgaande oproepen. U krijgt een overzicht te zien met daarin alle inkomende en uitgaande oproepen met daarbij nummer weergave en een tijd en datum.

Contacten Lijst: Zie wie er in de contacten lijst zijn toegevoegt, bekijk de naam, telefoon nummer en de tijd wanneer de persoon is toegevoegt aan de contacten lijst.

Room Recording: Stuur vanuit de website een commando om de ruimte op te nemen waar de telefoon zich bevindt. U kunt bestanden van maximaal 20 minuten opnemen. Na deze 20 minuten zal de telefoon dit geluidsbestand doorsturen naar de internet pagina. 

Whats-App: Op de internet pagina ziet u een overzicht met daarin alle Whats-App gesprekken met datum,tijd en de naam van de persoon waarmee gechat is.

Call Recording: Wanneer er een inkomende of uitgaande oproep op de telefoon plaat vindt zal hetgeen de gebruiker vam de telefoon zegt (dus niet van diegene waarmee wordt gebeld) worden opgenomen en direct worde verstuurd naar de web server. U kunt hier vervolgens de bestanden downloaden en terug luisteren. 

Foto en Video: Elke foto of video die wordt gemaakt met de Samsung wordt direct doorgestuurd naar uw persoonlijke internet pagina waar u deze kunt bekijken en eventueel kunt downloaden. 

Email: Krijg een kopie van elke verstuurde of ontvangen email. Hier krijgt u een overzicht te zien van alle emails met daarbij de afzender/ontvanger en de datum en tijd, dit overzicht krijgt u te zien op de webpagina. 

Gebruikskosten:
Er zitten geen verdere kosten aan het gebruik van de spy software. Wel dient u er rekening mee te houden dat alle informatie via de internetverbinding van de simkaart in de Google Android gsm naar onze server wordt gezonden. Wanneer deze simkaart geen onbeperkt internet heeft zal de provider kosten in rekening brengen op de simkaart of pre-paid tegoed afschrijven. Gelukkig hebben 99% van de Google Android  gebruikers een onbeperkte toegang tot internet op hun simkaart, omdat dit ook naadzakelijk is voor volledig gebuik van de normale toepassingen op de Google Android GSM.

Ook andere Android modellen:
Hoewel bijna alle Samsung modellen worden ondersteund is het aan te raden telefonisch contact met ons op te nemen als u een ander model / kleur Android telefoon wenst. 

 Inhoud verpakking:
1 x Samsung Galaxy Note 9
1 Jaar licentie Controle software

Belangrijk voorafgaand aan aankoop: Daar dit een omgebouwd product betreft wat samengesteld is uit meerdere onderdelen is het herroepingsrecht niet van toepassing. Verder rekenen wij euro 100,00 mocht de door ons geïnstalleerde software worden verwijderd en er opnieuw door ons moet worden opgezet. Wij geven bij aankoop op aanvraag een uitgebreide persoonlijke uitleg bij ons op kantoor, waar u alle vragen kunt stellen en het product wordt gedemonstreerd. Mocht u later verdere vragen hebben dan kunnen wij u hier in eerste instantie enkel per e-mail ondersteuning aan bieden.

Sitcon accepteert geen aansprakelijkheid voor het onjuist of onwettig gebruik van de door ons aangeboden spionage producten. Sitcon adviseert iedereen voor aankoop en gebruik na te gaan of inzet van een door Sitcon aangeboden spy product legaal is in het land voor het gewenste gebruik en toepassing. Doordat wij ook exporteren kan het zijn dat onze producten niet in Nederland / Belgie gebruikt mogen worden!

Kenmerken: Samsung Galaxy Note 9 + Controle software

Oplossingen voor:: Real-time monitoren
Compatibiliteit: Android
Raportage per e-mail: Ja
SKU: 6029

Vragen:Samsung Galaxy Note 9 + Controle software

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

Nu bestellen:

Samsung Galaxy Note 9 + Controle software

Samsung Galaxy Note 9 + Controle software

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon