Geluidsrecorder PLUS

Geluidsrecorder PLUS

Geluidsrecorder PLUS

Op voorraad
SKU 7004
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 630 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Marc

Bel productspecialist Marc

030-6303631

Kenmerken: Geluidsrecorder PLUS

Microfoon gevoeligheid10 - 15 Mtr
BatterijNee
Batterij typeLi-ion oplaadbaar
GeluidsdetectieJa
Batterijduur gebruik1 - 2 weken
Batterijduur standby8 - 12 weken
Afspelen mogelijk viaWindows PC, Mac OS, Product zelf
SpeakerIntern
SchermJa, intern
Lengte mm32,5
Hoogte mm92,5
Breedte mm15,5
Gewicht36
SKU7004

Plus- en minpunten :

  • Plug & Play voice recorder ook voor (GSM) telefoongesprekken.
  • Tot 31 dagen opname in de geluidsdetectie stand.
  • Tussen een analoge telefoonlijn te plaatsen voor gespreksopname
  • Geluid doorlatend oortje om je eigen telefoongesprekken op te nemen ongeacht soort telefoon
  • Direct via recorder geluidsbestanden beluisteren
  • Heeft het formaat van een standaard dictafoon.

Deze geluidsrecorder PLUS is zeer makkelijk in gebruik en speciaal ontwikkeld om zeer lang per batterijlading te werken. De geluidsrecorder kan ook worden gebruikt voor het opnemen van (mobiele) telefoongesprekken.

Hoe werkt de spy recorder PLUS?:
Deze voice recorder is zeer eenvoudig in gebruik en is na enkele stappen die nauwkeurig staan beschreven in de Nederlandse handleiding klaar voor gebruik. Wanneer u op de middelste REC knop drukt zal de recorder vervolgens bij geluid opnemen en de bestanden opslaan op het interne geheugen. Het beluisteren van de bestanden kan via de interne speaker, meegeleverde oortjes of door de recorder aan te sluiten middels de USB kabel aan een computer. Deze zal de recorder herkennen als externe harde schijf.

Lange batterijduur spy recorder:
Waar hoge kwaliteit voice recorders van merken als Olympus of Sony vaak een erg goede opname kwaliteit hebben, maar waarvan de batterij maar enkele uren mee gaat is het met deze spy voice recorder mogelijk op de ingebouwde batterij tot 16 uur continue en tot 31 dagen op geluidsdetectie op te nemen.

8 GB intern geheugen spy recorder:
Deze spy voice recorder is voorzien van een extra groot 8 GB geheugen, waardoor ook in hoge kwaliteit nog zeer lang kan worden opgenomen. De maximale opname tijd bedraagt maar liefst 1040 uur. De opname tijd per instelling is onderstaand weergegeven.

Opname mobiele telefoongesprekken:
De voice recorder wordt standaard met telefoon opname accessoires geleverd. De eerste methode om (mobiele) telefoongesprekken op te nemen is door middel van het microfoon oordopje. Deze koppelt u aan de recorder en het oordopje stopt u in uw oor. Vervolgens plaatst u de (mobiele) telefoon tegen hetzelfde oor. Alles wat u zegt en tegen u wordt gezegd zal vervolgens op het interne geheugen van de recorder worden opgenomen. Dus geen moeilijke instellingen of snoeren naar uw met uw (mobiele) telefoon, maar gewoon het oordopje in uw oor en bellen maar.

Opnemen telefoongesprekken:
Optioneel is een telefoonlijn connector te bestellen (zie accessoires) waarmee de voice recorder tevens kan worden gebruikt voor het opnemen van analoge telefoonlijnen. Wanneer u bijvoorbeeld een ISDN centrale heeft kunt u deze voice recorder plaatsen bij de ISDN centrale zodat de gebruiker van de telefoon niets opvalt. De recorder zal automatisch beginnen met opnemen wanneer een gesprek begint.De telefoonlijn splitter en connector zijn als accessoire te bestellen zijn enkel geschikt voor het opnemen van telefoongesprekken op een analoge telefoonlijn. ISDN centrales hebben in 99% van de gevallen analoge telefoons en de connector kan hier dus goed op worden gebruikt. Wanneer u een PBX of VOIP telefoon heeft dan kunt u deze enkel gebruiken wanneer u deze tussen de hoorn en het telefoontoestel plaatst.

Beluisteren opnames:
De opgenomen gesprekken kunnen op twee manieren worden beluisterd. Het is mogelijk met de meegeleverde oordopjes direct vanaf de recorder de bestanden af te spelen en u kunt met de meegeleverde usb kabel de recorder aansluiten op een computer om de bestanden over te zetten of te wissen.

Hoge kwaliteit:
Deze professionele voice recorder wordt gemaakt door een leverancier in Zuid-Korea en onderscheidt zich zowel op het gebied van vormgeving en design alsmede gebruiksgemak en opname kwaliteit van andere voice recorders uit China.

Eigenschappen spy recorder:
- Ingebouwde speaker
- 8 GB ingebouwd geheugen
- USB 2.0 aansluiting
- Ingebouwde Li-ion batterij
- Tot 16 uur continue opname
- Tot 31 dagen VAS (geluidsdetectie) opname.
- Tot 70 dagen standby aangesloten op telefoonlijn
- 32,5 x 92,5 x 15,5 mm
- 36 gram
- Hoge kwaliteit uit Zuid-Korea

Inhoud verpakking:
1 x Geluidsrecorder PLUS
1 x Oordopjes
1 x USB kabel
1 x 3,5 Inch jack kabel
1 x Oortje voor opnemen (gsm) telefoon gesprekken
1 x Handleiding

Vragen:Geluidsrecorder PLUS

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Utrecht (NL)
en Maaseik (BE)

Accessoires : Geluidsrecorder PLUS

Alternatieven : Geluidsrecorder PLUS

Nu bestellen:

Geluidsrecorder PLUS

Geluidsrecorder PLUS