• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Stick mini camera - PRO

€ 269,95
Magazijnvoorraad
SKU
7335
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 596 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 596 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Mitch

Bel productspecialist Mitch

030-6303631
Sitcon winkels
Alternatieven: Stick mini camera - PRO

Beschrijving: Stick mini camera - PRO

De stick mini camera PRO is een professionele mini camera die met de clip makkelijk op uw kleding is te dragen. De stick spy cam heeft een hoge kwaliteit 5 MP Full HD lens en kan filmen met 1920 x 1080 pixels bij 30 frames per seconde en kan tot 75 minuten filmen op de interne oplaadbare batterij. De Stick spy-camera heeft ondersteund micro SD geheugenkaarten tot 32 GB en komt standaard geleverd met een 8 GB micro SD kaart. De spycam is makkelijk te bedienen door middel van twee knoppen aan de achterkant van de stick. Met knop 1 zet u de spycam aan en met knop 2 begint u te filmen.

Full HD en HD modus:
De HD stick spycam kan filmen in HD (1280 x 720 pixels) en Full HD (1920 x 1080 pixels) waarbij de beelden in Full HD kwaliteit helderder zullen zijn en bij de HD modus langer kan worden gefilmd per GB geheugen.

Hoge kwaliteit:
De HD stick spycam is van het merk 'Lawmate' en onderscheidt zich op alle fronten van goedkope (Chinese) imitaties, vanaf het moment dat u de doos open maakt tot het gebruiksgemak en gemaakte video's. De spycam is gemaakt van geborsteld staal en kan tegen een stootje.

Tekst filmen:
Deze camera is als een van de weinige camera´s geschikt voor het filmen van tekst van bijvoorbeeld een A4tje vanaf korte afstand.

Langere batterijduur nodig?
Wanneer u langer moet kunnen filmen dan de 75 minuten die de interne batterij ondersteund is het ook mogelijk een 5V batterij pack aan te sluiten op camera. Onder de TAB 'accessoires' vindt u verschillende compatibel batterij packs. Onder de TAB 'accessoires' vindt u verschillende compatibel batterij packs. De mini camera verbruikt ongeveer 200 mAH per uur, dus u kunt uitrekenen hoe lang u met de externe batterij kunt filmen door de capaciteit in van de batterij in maH te delen door 200.

Accessoires:
De HD spycam stick komt compleet voor gebruik geleverd met een 8 GB micro SD kaart en bevestiging clips. Zo zitten er 2 clips in de verpakking voor de bevestiging aan een kleding zak of T-shirt.

32 GB Micro SD kaart ondersteuning:
De spycam ondersteund tot 32 GB micro SD kaart en kan daarmee zo'n 20 uur filmen in de HD stand. In tegenstelling tot andere kleine spycams kan deze zowel laden als filmen tegelijkertijd en wanneer u dus een 5V batterij gebruikt samen met deze spycam kan er zeer lang worden gefilmd.

Overige eigenschappen:
- Foto & video functie
- Webcam functie
- Datum & tijd stempel

Opname per GB SD kaart:
8 GB = 5 uur
32 GB = 20 uur

Onopvallende opnamen Stick spycam:
Bovenop de stick spycam zitten 2 led lampjes die de status aangeven van de camera. Deze knipperen bijvoorbeeld tijdens de opname en kunnen de camera verraden. Dit is makkelijk op te lossen door een klein stukje tape van 1 cm over de bovenkant van de stick te plakken, waardoor de leds niet meer zichtbaar zijn.

Hoge kwaliteit uit Taiwan:
Deze camera is van van hoge kwaliteit uit Taiwan, waar al jaren de beste mini camera modellen vandaan komen voor professioneel gebruik. Het verschil ten opzichte van Chinese mini camera modellen is direct te voelen aan het product en te zien aan de beeldkwaliteit en het gebruiksgemak.

Inhoud verpakking:
1 x Stick spycam PRO
1 x 8 GB micro SD kaart
1 x Pocket clip
1 x Shirt clip
1 x USB kabel

Kenmerken: Stick mini camera - PRO

Conformiteit: CE
Soort: Camera met interne opname
Resolutie:1920 x 1080 (Full HD), 1280 x 720 (HD)
Van afstand kijken:Nee
Waterproof:Alleen voor binnen
Nachtzicht:Schemer (geen IR leds)
Kijkhoek graden: 60 - 75 °
Filmen door glas: Nee
Opname functie: SD kaart
Max. geheugen: 32 GB
Meegeleverd geheugen: 4 GB
Bewegingsdetectie: Nee
Audio: Ja
LCD scherm: Nee
Batterij: Ja
Batterij type: Li-ion oplaadbaar
Batterijduur tot:: 1 - 3 uur
Lengte mm: 73
Hoogte mm: 22
Breedte mm: 12
Gewicht: 28
SKU: 7335

Vragen:Stick mini camera - PRO

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

Nu bestellen:

Stick mini camera - PRO

Stick mini camera - PRO

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon