Afluister Wi-Fi zender PRO

Afluister Wi-Fi zender PRO

Afluister Wi-Fi zender PRO

Magazijnvoorraad
SKU 6032
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 609 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Mitch

Bel productspecialist Mitch

030-6303631

Kenmerken: Afluister Wi-Fi zender PRO

ConformiteitCE
Oplossingen voor:Ruimtes afluisteren
Alarm notificatiePush bericht
GeluidsdetectieJa
MicrofoonJa
Microfoon gevoeligheid10 - 15 Mtr
Stem filterJa
SpeakerNee
BatterijJa
Batterij typeLi-ion oplaadbaar
Batterijduur tot:1 - 2 weken
Batterijduur standby1 - 2 weken
Opname functieSD kaart
Max. geheugen64 GB
Max. opname geheugenN.v.t.
SKU6032

Deze wifi afluister zender PRO werkt op een oplaadbare batterij en verbindt u met het aanwezige wifi netwerk waarna u via de smartphone app direct mee kan luisteren wat er in de omgeving van het afluister apparaat wordt gezegd, maar ook de opnames kunt beluisteren. De Wifi afluister module kunt u zo instellen dat deze u een bericht stuurt als er geluid wordt waargenomen, maar u kunt de module ook laten opnemen bij geluid en de opgenomen bestanden later beluisteren en of downloaden. Hierdoor hoeft u niets te missen wanneer u een bepaalde ruimte wilt monitoren.

Blackbox design afluisterapparatuur:
Dit Wifi afluister apparaat bestaat uit een zwart kastje met de Wifi module en batterij en een externe hoge gevoeligheid microfoon. Alleen het uiteinde van de microfoon hoeft u te richten naar de kant waarvan u de geluiden wilt horen en het kastje zelf is dus eventueel te verstoppen.

Hoge capaciteit oplaadbare batterij:
De ingebouwde oplaadbare batterij zorgt voor de stroomvoorziening waardoor dit apparaat dus standalone te gebruiken is. Met een volledig opgeladen batterij kunt u 20 uur live meeluisteren, 60 uur standby staan en tot wel 20 dagen in diep slaapstand.

Werkt de afluister wifi zender overal?
Om de wifi zender te gebruiken dient u toegang te hebben tot het 2,4 Ghz wifi netwerk wat aanwezig is op de plek waar u de module wilt plaatsen. Bij de eerste in gebruik name moet u namelijk via de app op uw telefoon dit wachtwoord invoeren. Vanaf het moment dat de wifi module succesvol verbinding heeft gemaakt met het wifi netwerk dan kunt u vanaf elke locatie ter wereld de module bereiken. Weet u het wifi wachtwoord op de locatie waar u de zender wilt plaatsen niet? Wij adviseren u dan om de gsm versie te kopen of gebruik te maken van een mobiele router om zo uw eigen wifi netwerk te maken.

Opslag
De module dient voor opnames te worden voorzien van een micro SD kaart. Een 32GB kaart is goed voor 512 uur aan opnames.

Geluidskwaliteit wifi afluister zender:
Doordat deze Wifi zender met een externe microfoon werkt is de geluidskwaliteit zeer goed en zijn tot een afstand van tot wel 10 meter stemmen te verstaan,

Inhoud verpakking:
Afluister wifi zender PRO
Handleiding

Let op: Dit product werkt alleen op 2,4 Ghz wifi en niet op 5,8 Ghz.

Sitcon accepteert geen aansprakelijkheid voor het onjuist of onwettig gebruik van de door ons aangeboden producten en adviseert iedereen voor aankoop en gebruik na te gaan of inzet van het product legaal is in het land voor het gewenste gebruik en toepassing.

Vragen:Afluister Wi-Fi zender PRO

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Utrecht (NL)
en Maaseik (BE)

Nu bestellen:

Afluister Wi-Fi zender PRO

Afluister Wi-Fi zender PRO