• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
€ 549,95
Magazijnvoorraad
SKU
7223
  • Klanten beoordelen ons met een 8.7 op basis van 115 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
Mitch

Bel productspecialist Mitch

030-6303631
Alternatieven: GSM zender - stekkerdoos

Beschrijving: GSM zender - stekkerdoos

Professionele gsm zender ingebouwd in een werkende stekkerdoos voor oneindig meeluisteren zonder last te hebben van een batterij capaciteit. In de werkende stekkerdoos is een gsm afluister module ingebouwd, waarmee u vanaf overal ter wereld de ruimte kunt afluisteren. Deze stekkerdoos onderscheidt zich in geluidskwaliteit en uiterlijk van andere stekkerdozen met ingebouwde zenders die te koop zijn doordat de simkaart sleuf niet zichtbaar is en de stekkerdoos gewoon bij de plaatselijke bouwmarkt te koop is.

Onopvallend design:
Ook al heeft iemand deze dus vast of de gehele dag voor zich liggen, dan nog zal deze stekkerdoos met ingebouwde zender niet opvallen. Onze eigen technische dienst bouwt de gsm zender in en er zit dus geen gleufje of iets anders dat de werking verraad. Ook de functionaliteit van alle pluggen is behouden gebleven bij het plaatsen van de gsm zender. De op de stekkerdoos aanwezige aan/uit knop heeft GEEN invloed op de werking van de gsm zender, omdat wij deze daarvoor hebben gekoppeld.

Geen batterij vervangen:
Doordat de ingebouwde gsm module direct wordt gevoed middels de voeding van de stekkerdoos hoeft u zich nooit zorgen te maken over een lege batterij!

Hoe de stekkerdoos zender gebruiken?
Wij leveren de stekkerdoos afluister zender al met geïnstalleerde pre-paid simkaart. Het is op verzoek mogelijk een door u aangeleverde simkaart in te bouwen. U belt vervolgens met een willekeurige vaste of mobiele telefoon naar het nummer van de simkaart die in de stekkerdoos zit, waarna het ingebouwde gsm afluister module automatisch de microfoon zal activeren zodat u duidelijk kan verstaan wat er in de ruimte waar de stekkerdoos is wordt gezegd.

Werkt de stekkerdoos zender overal?
Het maakt niet uit hoever u van het afluister apparaat af bent. De ingebouwde gsm zender werkt via het GSM (mobiele) netwerk en als u de zender dus bijvoorbeeld in Amsterdam plaatst en u belt vanuit Antwerpen hoort u het nog net zo duidelijk! Het is tevens mogelijk een andere simkaart te plaatsen van bijvoorbeeld het land waar u de stekkerdoos met zender plaatst.

2 uitvoeringen stekkerdoos met zender:
Wij leveren de stekkerdoos met ingebouwde zender in 2 uitvoeringen, waarbij er de keuze is om een zender te laten plaatsen in de stekkerdoos met alarmfunctie wanneer er geluid wordt gedetecteerd. U dient per sms een bericht te sturen naar de simkaart die in de stekkerdoos zit met daarin een code uit de handleiding en het telefoonnummer die gebeld dient te worden als er geluid wordt gedetecteerd. Deze functie is met een sms commando aan of uit te zetten. De geluidskwaliteit en overige werking is bij beide versies idem.

Inhoud verpakking:
Stekkerdoos met zender
Simkaart
Handleiding


Sitcon accepteert geen aansprakelijkheid voor het onjuist of onwettig gebruik van de door ons aangeboden spionage producten en adviseert iedereen voor aankoop en gebruik na te gaan of inzet van het product legaal is in het land voor het gewenste gebruik en toepassing.

 

Kenmerken: GSM zender - stekkerdoos

Naam: GSM zender - stekkerdoos
Oplossingen voor:: Ruimtes afluisteren
Simkaart slot: Ja
PSTN vaste lijn) connector: Nee
Alarm notificatie: Call, SMS message
Geluidsdetectie: Ja
Microfoon: Ja
Microfoon gevoeligheid: 5 - 10 Mtr
Stem filter: Ja
Speaker: Nee
Batterij: Nee
Batterij type: N.v.t.
Batterijduur tot:: N.v.t.
Opname functie: Nee
Max. geheugen: N.v.t.
Max. opname geheugen: N.v.t.
Adapter voltage: 110 - 220 volt
Lengte mm: 235
Hoogte mm: 95
Breedte mm: 32
SKU: 7223

Reviews: GSM zender - stekkerdoos

Nog geen product reviews. Schrijf nu de eerste review!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GSM zender - stekkerdoos
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

GSM zender - stekkerdoos

GSM zender - stekkerdoos

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 115 beoordelingen