Ajax 4G 12 Volt Hub 2 Starterskit Zwart SMART

€ 950,00
Op voorraad

Kleur: Zwart

  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 638 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon

Bel productspecialist Gino

030-6303631

Kenmerken: Ajax 4G 12 Volt Hub 2 Starterskit Zwart SMART

ConformiteitCE
Soort sensorBeweging, Deur, Camera, Raam
Type alarm Alarmsysteem (draadloos), Alarmsysteem op batterij
SireneNee
Alarm notificatiePush bericht
BatterijJa
Adapter voltage9 volt, 12 volt
SKU9326

Plus- en minpunten :

  • Aan te sluiten op 8 tot 12 volt accu.
  • 4G verbinding voor probleemloos mobiel gebruik.
  • Geen abonnements Kosten en gratis app.
  • Krijg een foto bij alarm van de bewegingsmelder met ingebouwde camera.
  • Makkelijk zelf te installeren.
  • Een keypad en sirene wordt standaard niet bij de kit meegeleverd.
  • Er wordt geen accu meegeleverd.Dit Ajax Hub 2 12 volt alarmsysteem SMART in de kleur zwart word geleverd met een 4G Hub 2 basisstation, 12 volt aansluiting, een magneetcontact melder, afstandsbediening en PIR bewegingsmelder met ingebouwde foto camera. Vooral de toevoeging van deze MotionCam maakt dit alarmsysteem nog completer, omdat u direct op de foto kunt zien wat het alarm geeft. Verder zit bij deze starterskit alles om het gelijk in gebruikt te nemen, maar kan ook nog eenvoudig verder worden uitgebreid.

Hoe werkt het Ajax Hub 2 alarmsysteem:
De Hub 2 is het centrale punt van dit Ajax alarmsysteem. Dit kastje sluit u aan op een 8 tot 12 volt accu en op uw router met een netwerkkabel of plaats u een simkaart. De sensoren werken op batterij en hebben een draadloze verbinding met het basisstation. Met de meegeleverde schroeven of het tweezijdig tape bevestigd u de sensoren op de gewenste plek. Vervolgens stelt u via de Hub 2 de draadloze bewegingsmelder met camera en magneetcontact in op de door u gewenste instellingen via de Smartphone App. Via de afstandsbediening of de App neemt u het SMART alarmsysteem vervolgens verder in gebruik. Wanneer een sensor een alarm melding stuurt naar het basisstation zal de Hub een signaal aan de sirene geven om af te gaan en tegelijkertijd u en eventueel andere gebruikers een alarm melding geven op uw telefoon.

Geen maandelijkse kosten:
In tegenstelling tot veel alarmsystemen hebben de Ajax alarmsystemen geen maandelijks abonnementskosten. Zo is het gebruik van de App gratis en zitten ook eventuele firmware updates bij de aanschafprijs inbegrepen. Vanzelfsprekend vallen eventuele kosten voor gebruik van internet en/of een aansluiting op een externe meldkamer niet onder het aanschafbedrag.

Zelf installeren of laten installeren?
Hoewel dit alarmsysteem goed zelf te installeren is kunt u natuurlijk ook het systeem te laten installeren bij u op locatie. Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerd bedrijf, zodat hun ervaren installateurs zorgen voor een goede werking, de instellingen aanpassen aan uw wensen en u voorzien van een uitgebreide product uitleg.

Instellen van het Ajax Hub 2 alarmsysteem:
U stelt de Hub 2 en de accessoires in op de door u gewenste instellingen via de Smartphone App. Deze App, welke in verschillende talen, waaronder het Nederlands, Frans en Duits beschikbaar is begeleid u stap voor stap met het instellen van het alarmsysteem. Wanneer u vervolgens het systeem geheel heeft ingesteld kunt u deze via dezelfde App, maar ook via de afstandsbediening bedienen.

Beveiligde draadloze verbinding
Waar bij andere draadloze alarmsystemen het gevaar voor het jammen of verstoren van het signaal bestaat heeft het SMART alarmsysteem hier een speciale functie voor. De communicatie tussen de Hub en de melders is namelijk 2-weg. dit houdt in dat elke 12-300 seconden (zelf instelbaar) een controle plaatsvindt of de melders nog reageren. Wanneer hier geen verbinding meer mee kan worden gekregen zal het systeem een alarmmelding geven.

Werking MotionCam PIR bewegingsmelder met camera:
De MotionCam een draadloze PIR bewegingsmelder met een ingebouwde foto camera. Het SMART alarmsysteem kan in combinatie met deze MotionCam visuele alarm notificaties sturen. Ideaal om direct te zien wat er aan de hand is. De bewegingsdetector heeft een detectie bereik tot 12 meter, 3 gevoeligheid niveaus en reageert niet op huisdieren tot 20 kg.

Werking Doorprotect magneetcontact:
De draadloze magneetcontact melder kan op een raam of deur kan worden geplaatst. De magneetcontact melder zal bij het uit elkaar gaan van de magneet een draadloos signaal sturen naar de Hub. Door het gebruik van krachtige magneten kunnen deze tot wel 2cm elkaar worden geplaatst.

Werking Spacecontrol afstandsbediening:
Buiten toetsen om het alarm in- en uit te schakelen heeft deze afstandsbediening tevens een SOS knop. Wanneer deze knop wordt ingedrukt zal het alarm direct een alarm geven ook als deze niet is ingeschakeld.

Plaatsen van een simkaart:
Optioneel is ook een simkaart in de Hub te te plaatsen zodat bij het wegvallen van het internet signaal er nog steeds een alarm kan worden gegeven. Wij lever hiervoor bepaalde simkaarten welke u onder het kopje accessoires kunt vinden. Deze simkaart zorgt ervoor dat wanneer het internet wegvalt of wanneer u op de locatie geen vast internet heeft het systeem toch kunt gebruiken. U kunt ook een andere willekeurige simkaart met internet plaatsen.

Uitbreiden van het Ajax alarmsysteem:
Het SMART alarmsysteem heeft zeer veel uitbreidingsmogelijkheden. Op het Hub 2 basisstation zijn namelijk tot wel 100 melders aan te sluiten en tot 10 bewakingscamera's. Ook zijn er verschillende Hub's met ieder hub eigen mogelijkheden. Zie onderstaand bij accessoires de aanbevolen uitbreidingen of neem hierover contact met ons op voor een passend voorstel.

Eigenschappen Ajax Hub 2 alarmsysteem:
- Ethernet aansluiting (LAN)
- 4G LTE simkaart slot
- Tot 100 sensoren aan te sluiten
- Tot 50 gebruikers in te stellen
- Tot 50 ruimtes in te stellen
- Tot 9 groepen in te stellen
- Alarmsignaal binnen 0,15 seconden
- SMS bericht*, Oproep* of Push melding bij alarm. *Bij plaatsen simkaart
- ARM processor
- 110 - 240 volt voeding via adapter
- Backup batterij tot 16 uur
- AES encryptie tussen host en sensoren
- Tot 200 meter bereik tussen sensoren in open ruimte
- 868.0 - 868,6 Mhz frequentie sensoren
- Beveiliging tegen sabotage en jammen / verstoren signaal
- Tot 25 camera's aan te sluiten
- Compatibel met PIR MotionCam melder
- 163 x 163 x 36 mm
- 350 gram
- Graad 2 certificering
- Gemaakt in de EU

Inhoud verpakking:
1 x Hub 2 4G - Zwart SMART (merk Ajax Systems)
1 x Motioncam- Zwart SMART (merk Ajax systems)
1 x Doorprotect - Zwart SMART (merk Ajax systems)
1 x Spacecontrol - Zwart SMART (merk Ajax systems)
1 x 8 tot 12 volt connector (merk Ajax systems)
Installatie materiaal
Handleiding
Geen accu wordt er meegeleverd

Vragen:Ajax 4G 12 Volt Hub 2 Starterskit Zwart SMART

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Ajax 4G 12 Volt Hub 2 Starterskit Zwart SMART

Nu bestellen:

Ajax 4G 12 Volt Hub 2 Starterskit Zwart SMART

Ajax 4G 12 Volt Hub 2 Starterskit Zwart SMART