• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Bestaand camerasysteem uitbreiden met extra camera ́s

Bestaand camerasysteem uitbreiden met extra camera's

Met camera’s bewaakt u personen en uw en andermans eigendommen. Bent u in het bezit van een bestaand camerasysteem? Mogelijk komt u handen en ogen tekort. Breid uw camerasysteem uit met extra camera's. Ontdek welke bewakingscamera’s het beste op uw huidige systeem aansluiten.  

Draadloze of bekabelde bewakingscamera's

Hoe ziet uw huidige camerasysteem eruit? Er zijn bekabelde en draadloze systemen op de markt. Het kabelvrije camerasysteem is zeer geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening aanwezig is. Uw nieuwe camera’s moeten hierop aansluiten. De draadloze camera is geschikt voor binnen en, afhankelijk van het model, ook voor buiten. Ook dit is een aandachtspunt. Bekijk per type camera met welke ontvanger of recorder deze werkt. Dit betekent hetzelfde digitale signaal alsook de frequentie.  

Extra bekabelde beveiligingscamera's

Op het gebied van bekabelde extra camera's heeft u de keuze uit coax en tulp-camera's, HD-SDI of airlive (UTP) camera's. Het gaat hier om het type kabel en stekker. Het is dus belangrijk dat u bij uitbreiding van het camerasysteem voor de juiste camera kiest. Bent u hier niet zeker van, vraag dan professioneel advies.  

Hoeveel beveiligingscamera’s heb ik nodig?

Hoeveel camera's u nodig heeft hangt af van de ruimte, de drukte en in hoeverre beveiliging en bewaking van toepassing zijn. In een winkel zal bewaking rondom de kassa en de entree het belangrijkst zijn. Binnen de horeca houdt u liever toezicht in algemene ruimtes en de receptie. Hoe groter een ruimte, hoe meer camera's u nodig heeft. Daarnaast speelt ook de situatie een belangrijke rol. Wilt u gedetailleerde opnames, dan is dit beter realiseerbaar met een kleinere kijkhoek. Dit betekent dat u wel meerdere camera’s nodig heeft om dezelfde ruimte in de gaten te houden. Het advies luidt om in ieder geval bij de entree (ook voor de particuliere woning) een camera te plaatsen. Daarnaast let u op de plek waar de geldstromen plaatsvinden. Twee extra camera’s voor algemeen toezicht zijn geschikt voor de kleinere ruimte. Wilt u een grote ruimte of meerdere ruimtes bewaken, dan heeft u minstens 4 tot 16 camera’s nodig.  

Camerasysteem uitbreiden en plaatsing van de camera's

Extra camera’s geven een beter overzicht. Zorg dat u deze op strategische plaatsen hangt. Hierbij houdt u zich aan de wet- en regelgeving. Bij gerechtvaardigd belang zoals het voorkomen van diefstal en criminaliteit heeft u het recht om gebruik te maken van bewakingscamera’s. U mag geen camera's ophangen in pashokjes of sanitaire ruimtes.  

Wat kost een uitbreidingscamera?

Uw camera systeem werkt optimaal en u bent tevreden over de kwaliteit. In dit geval kiest u voor een losse uitbreidingscamera. Deze is verkrijgbaar vanaf €49,95. Gaat u voor de beste kwaliteit, reken dan op een prijs vanaf €129. U ontvangt dan een extra camera met nachtzicht, ip65-certificering en zoomlens. Een en ander is afhankelijk van het gekozen model.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 100 beoordelingen