• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Hoe kan je jouw kinderen het best beveiligen

Jonge kinderen én pubers verkennen de wereld. Begrijpelijk, maar soms ook gevaarlijk. Hoe houd je toezicht of kun je kinderen beveiligen? Met een GPS tracker lokaliseer je het kind, wat voor meer geruststelling zorgt. Bovendien is dit een handig hulpmiddel bij uitstapjes of vakanties. Ook het controleren van computergedrag of smartphonegebruik beschermt kids.

Kinderen en een veilige wereld

De wereld om ons heen lijkt veilig voor kinderen, maar is dat niet. Zo worden er jaarlijks 2000 Nederlandse kinderen vermist en heeft een kind van 11 jaar al minstens eenmaal seksueel getinte filmpjes of foto’s op het internet voorbij zien komen. Er ligt dus heel wat gevaar op de loer. Als ouders/ verzorgers moeten we onze kinderen tegen deze gevaren beschermen. Dit kan met verschillende hulpmiddelen.

GPS tracker/ Kindertelefoon

Speciaal voor jonge kinderen is er de kinder GPS horloge. Dit is een gps tracker in horloge met een opvallend kleurtje. 4 knoppen leiden tot voorgeprogrammeerde nummers. Ook is er een SOS-knop aanwezig. Het kind kan bij gevaar of wanneer het hulp nodig heeft altijd een telefoonnummer bellen. Dit werkt door één van de vier knoppen in te drukken, zonder dat het kind een telefoonnummer hoeft te onthouden.

De aangepaste GPS kinder horloge is voorzien van een meeluisterfunctie. Ouders of verzorgers kunnen op elk gewenst moment horen wat er in de buurt van het kind gebeurt. Dankzij de GPS tracker is het lokaliseren van het kind zeer eenvoudig. De GPS locaties zijn via een speciale internetsites (live) te bekijken.

Normale GPS tracker (mini)

Voor wat oudere kinderen is er de normale GPS tracker. Dit is een klein GPS volgsysteem dat gemakkelijk in de broekzak, jaszak of rugtas mee te nemen is. Het is verstandig om de tracker aan de broekriem of tas te bevestigen, zodat deze niet kwijtraakt. Via een app of internetpagina is de locatie van het kind zichtbaar, maar ook eerder afgelegde routes.

Smartphone gebruik controleren

Het merendeel van de kinderen van 10 jaar en ouder heeft een eigen smartphone. Helaas is het moeilijk te controleren wat het kind met de smartphone doet. Met wie belt het, welke websites bezoekt hij of zij en met wie heeft het via WhatsApp contact? De aangepaste controle software (voor Android) is gemakkelijk op de smartphone te installeren. Zo kan de ouder of verzorger alles controleren: van belgedrag tot website bezoeken en binnenkomende en uitgaande berichten. Zelfs de locatie inzien is mogelijk, waardoor de controle software ook nog eens als GPS tracker dient. De GPS locaties zijn tot op 5 meter nauwkeurig, dat zegt ook wat.

Computer logger: controle computer gedrag

Controleer het computergedrag van kinderen waaronder het gebruik van Facebook, Skype, websites maar ook gesprekken. De controle software registreert toetsaanslagen en maakt screenshots. Daarnaast kan deze software ook geluid opnemen tijdens een gesprek, zowel via de computer als in de kamer zelf. De ideale manier om kinderen in de gaten te houden, zodat ze niet met kwaadwillenden of schadelijke websites in contact komen.

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 311 beoordelingen