• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Skype + MSN gesprekken herstellen met de Chat Recovery Stick

Het achterhalen wat per chat is gezegd op bijvoorbeeld Skype of MSN is nu mogelijk zonder veel kennis van een computer te hebben. De Chat Recovery Stick van Paraben forensic tools is een usb stick met speciale plug & play software waarmee u binnen enkele minuten de gehele chat historie op een computer kunt bekijken.

data recovery

U plaats de USB stick met de chat recovery software in de computer die u wenst te onderzoeken en de scan zal automatisch beginnen. Deze zal zowel de chat gesprekken van skype, msn, ICQ, Yahoo chat en meer verzamelen en in een overzicht aan u tonen. U kunt deze chat informatie dan direct onderzoeken of kopieeren naar een USB disk om dit op uw gemak op een andere computer te bekijken.

Een voordeel van deze chat herstel software stick ten opzichte van software die u bijvoorbeeld moet downloaden is dat er geen bestand op de computer wordt geinstalleerd. Er is op deze manier geen informatie terug te vinden dat de scan op de computer is uitgevoerd.  De scan van de chats kan dus geheel worden uitgevoerd vanaf de usb stick.

De Chat Recovery Stick is hier online te koop: Chat Receovery Stick

 

Bekijk hier al onze Spyware

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 192 beoordelingen