• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

iPhone afluister software nu ook IOS 7.x geschikt

De iPhone Receovery Stick waarmee het mogelijk is een iPhone af te luisteren is nu ook IOS 7.X geschikt. Het afluisteren van een iPhone kan enkel achteraf als u de telefoon in uw bezit heeft en deze aan een computer kan verbinden samen met de iRecovery Stick. De forensische software die op de usb stick staat maakt het mogelijk bepaalde verwijderde gegevens van de iPhone te herstellen, zoals sms berichten, notities, locaties en meer platte tekst bestanden.


iphone afluisteren


Mogelijkheden afluisteren iPhone:
Er zijn maar zeer beperkte mogelijkheden voor het afluisteren van een iPhone. Wij verkopen enkel een afluister product waarmee achteraf de gegevens zijn te bekijken en herstellen en hiervoor heeft u tijdelijk de iPhone nodig. U dient de iPhone aan te sluiten op een Windows computer tegelijkertijd met de Irecovery stick. De forensische software op de iRecovery Stick zal de iPhone scannen op de aanwezig en verwijderde informatie en deze in een overzicht tonen. De herstelde informatie is dan bijvoorbeeld te kopiëren naar een USB stick of map. De software is nu vernieuwd en geschikt tot en met de laatste IOS versie.

Koop hier de iRecovery Stick


Wij verkopen ook spy software waarmee het mogelijk is real-time een iPhone af te luisteren. De software staat onopvallend op de iPhone geinstalleerd en stuurt alle informatie van de telefoon door naar een website waar u kunt inloggen. Hier ziet u dan met wie er is gebeld, welke sms en Whatsapp berichten zijn verstuurd en waar de iPhone is geweest.  Het probleem  van deze iPhone afluister software is helaas wel dat ten eerste de iPhone 'jailbreak' moet zijn en ten tweede wordt de afluister software bij elke update van de iPhone geblokkeerd. Wilt u ondanks deze nadelen toch nog deze software kopen om een iPhone af te luisteren neem dan contact met ons op. Wij kunnen deze iPhone afluister spy software onder deze voorwaarden leveren. 

 

Bekijk hier de iPhone afluister software

 

Spyshop


Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 192 beoordelingen