• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007

Verborgen kluisjes voor op kantoor

Veel kantoren zijn uitgerust met een kluis. Niet alleen voor het opbergen van geld, ook voor waardevolle of vertrouwelijke documenten. Helaas zitten er een aantal nadelen aan een kluis. Zo kost het openen en sluiten van de kluis tijd en bovendien trekken kluizen al snel de aandacht. In dit artikel nemen we een aantal alternatieven met u door.

Veilig bewaren van sleutels

Een sleutelkastje biedt overzicht. Helaas is het geen veilige bewaarplek! Ook niet op uw kantoor! Belangrijke sleutels bergt u daarom liever onopvallend op. Kwaadwillenden zoeken als eerste in bureaulades, pennenbakjes, jaszakken of onder bloempotten. Waarschijnlijk heeft u op één van deze plaatsen een belangrijke sleutel liggen. Geef criminelen geen kans en maak gebruik van verborgen of geheime kluisjes. Zowel handig voor uw woning als kantoor!

Kantoorartikelen als kluis

  • Op een kantoor wordt niet vreemd opgekeken wanneer er een klok hangt of als er een aantal boeken liggen. De book safe heeft het uiterlijk van een English dictionary en bestaat uit een metalen kluisje met ingebouwd slot. Hier bewaart u niet alleen belangrijke sleutels, ook usb-sticks, een waardepapier of andere belangrijke zaken kunnen bewaard worden.
  • Ook bij het zien van een klok denkt niemand aan een geheime kluis. Kantoormedewerkers houden immers de tijd in de gaten, een klok safe trekt dan ook geen aandacht. Bewaar onopvallend de meest waardevolle spullen in de loze ruimte achter de klok. De klok werkt echt en vervult hiermee een dubbele functie.

Opbergen van micro sd-kaart of usb-stick

De micro sd-kaart en usb-stick wordt gebruikt voor het opslaan of overbrengen van informatie of gegevens. Administratiekantoren zijn verplicht zorgvuldig om te gaan met gegevens van klanten. Laat een micro sd-kaart of usb-stick niet zomaar rondslingeren en berg deze veilig op.

  • De spy bout safe is voorzien van een holle ruimte en daarmee groot genoeg voor het opbergen van een micro sd-kaart. Voor optimale bescherming is de bout voorzien van rubberen ring. Water en stof zal daardoor minder gemakkelijk binnendringen.
  • Zoekt u een onopvallende opbergplek voor een micro sd-kaart? De covert coin ziet eruit als een 50 eurocent munt. Met de speciale bijgeleverde ring opent u deze munt, in deze verborgen ruimte kunt u een micro sd-kaart bewaren.
  • De toiletrolhouder safe is voorzien van een holle ruimte, groot genoeg voor het verbergen van een micro sd-kaart of usb-stick. Ook andere kleine voorwerpen passen hier uitstekend in.
  • Ook van een koffiebeker op kantoor kijkt niemand op. De koffiebeker safe bestaat uit een afsluitbaar bakje dat u in een bestaande koffiebeker plaatst. Het bakje is verzwaard en blijft hierdoor op de bodem liggen. U vult de beker met koffie, het afsluitbare bakje is voorzien van een waterdicht zegel in het deksel.

Overige verborgen kluisjes

 • Hebben nieuwe medewerkers geen eigen toegang tot het kantoor en wel een sleutel nodig? De thermometer safe hangt u in de toegangshal of aan de buitenmuur. De ruimte achter deze thermometer is groot genoeg voor het onopvallend bewaren van sleutels of andere zaken.
 • De rock safe ziet eruit als een echte steen en is voorzien van een loze ruimte met lade. Een ideale methode voor het verstoppen van sleutels.

Let erop dat u altijd zelf verantwoordelijk blijft voor de beveiligde toegang tot uw kantoorpand. Wij nodigen u van harte uit in één van onze showrooms of spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl.Delen:

 • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 321 beoordelingen