• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Watch phones: De toekomst in mobiel bellen?

Watch phones zijn al even beschikbaar, maar waren geruime tijd erg duur en nog onpraktisch in gebruik. Met de laatste versie gsm horloges die bluetooth headsets ondersteunen is het obstakel rond het gebruiksgemak weggenomen en zullen de telefoon horloges meer en meer opduiken in het straatbeeld.


Horloge telefoon - Steel look 

Watch phones de toekomst?
Of ze een echte concurrent vormen voor de normale gsm telefoons is de vraag, omdat het toch meer als gadget wordt gezien en sommige functionaliteiten mist. Zo blijft de kwaliteit van de touchsreens nog erg achter en is er nog een stylus nodig om het menu te bedienen. Ook wordt een mobiele telefoon steeds meer gebruikt voor zaken als internet en dergelijke dat het lastig is telkens je pols in een bepaalde positie te houden wanneer je dit doe.

Toepasingen watch phones:
Wel kan het voor de mensen die gewoon willen bellen een uitkomst zijn. Je hoeft geen extra apparaat op zak te hebben, omdat je horloge gelijk je telefoon is en met een bluetooth verbinding met je headet loop je ook niet met he pols aan je oor. Vooral de mensen die vooruit willen lopen en ioets anders willen hebben dan andere zijn  de watch phones een leuke gadget.

 

Bekijk hier het complete assortiment watch phones:

 

Bekijk hier alle: Spy- en beveiligingsproducten

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen:

Reviews:
8.7
8.7 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon