Ajax Hub 2 draadloos alarmsysteem Wit SMART

€ 851,00
Op voorraad

Kleur: Wit

  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 642 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon

Bel productspecialist Gino

030-6303631

Kenmerken: Ajax Hub 2 draadloos alarmsysteem Wit SMART

ConformiteitCE
Soort sensorBeweging, Deur, Raam
Type alarm Alarmsysteem (draadloos)
SireneExtern optioneel
Alarm notificatiePush bericht , Oproep
Smartphone APPAndroid, iOS
BatterijJa
SKU9286

Plus- en minpunten :

  • Geen abonnements Kosten en gratis app.
  • Grade 2 gecertificeerde componenten. Gemaakt in de EU.
  • Draadloos signaal via een unieke beveiligde tweeweg verbinding.
  • Dual-band Wi-Fi op 2,4 & 5,8 Ghz band.
  • 4G simkaart slot voor snelle (back-up) verbinding.
  • Makkelijk zelf te installeren.
  • Duurder dan de Ajax Hub 1 alarmsystemen.Dit Ajax Hub 2 alarm starterkit 2 Plus SMART, kleur wit is een compleet draadloos alarmsysteem van hoge kwaliteit gemaakt in de EU. Dit dual-band Hub 2 alarmsysteem wordt geleverd met een basisstation, PIR bewegingsmelder, Magneetcontact en afstandsbediening.

Hoe werkt het Ajax Hub 2 alarmsysteem:
De Hub is het centrale punt van dit Ajax alarmsysteem. Dit kastje sluit u aan op het netstroom en op uw router met een netwerkkabel of via Wi-Fi. Optioneel is ook een simkaart in de Hub te te plaatsen zodat bij het wegvallen van het internet signaal er nog steeds een alarm kan worden gegeven en het systeem op plekken zonder internet kan worden gebruikt. De Hub maakt draadloos verbinding met de verschillende componenten welke werken op batterij. De draadloze verbinding gaat bij dit alarmsysteem via het beveiligde Jeweller protocol. Dit houdt in dat er een tweeweg verbinding tot stand wordt gebracht tussen het basisstation en de componenten, waardoor de veiligheid wordt verhoogd. Wanneer een sensor een alarm melding stuurt naar het basisstation zal de Hub een signaal aan de sirene geven om af te gaan en tegelijkertijd u en eventueel andere gebruikers een alarm melding geven op uw telefoon.

Geen maandelijkse kosten:
In tegenstelling tot veel alarmsystemen hebben de Ajax alarmsystemen geen maandelijks abonnementskosten. Zo is het gebruik van de App gratis en zitten ook eventuele firmware updates bij de aanschafprijs inbegrepen. Vanzelfsprekend vallen eventuele kosten voor gebruik van internet en/of een aansluiting op een externe meldkamer niet onder het aanschafbedrag.

Zelf installeren of laten installeren?
Hoewel dit alarmsysteem goed zelf te installeren is kunt u natuurlijk ook het systeem te laten installeren bij u op locatie. Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerd bedrijf, zodat hun ervaren installateurs zorgen voor een goede werking, de instellingen aanpasen aan uw wensen en u voorzien van een uitgebreide product uitleg.

Instellen van de Hub 2:
U stelt de Hub en de accessoires in op de door u gewenste instellingen via de Smartphone App. Deze App, welke in verschillende talen, waaronder het Nederlands, Frans en Duits beschikbaar is begeleid u stap voor stap met het instellen van het alarmsysteem. Wanneer u vervolgens het systeem geheel heeft ingesteld kunt u deze via dezelfde App, maar ook via de afstandsbediening bedienen.

Dual-band Wi-Fi:
In tegenstelling tot andere draadloze alarmsystemen welke enkel 2,4 Ghz Wi-Fi ondersteunen, kunt u bij dit alarmsysteem ook gebruik maken van de 5,8 Ghz band. Natuurlijk blijft het ook bij dit SMART alarmsysteem mogelijk om met een ethernetkabel de hub aan te sluiten op uw router of een simkaart te gebruiken.

4G / LTE ondersteuning:
Deze hub ondersteund snelheden tot 4G en is hierdoor beter te stand-alone te gebruiken dan andere systemen welke op 2G werken.

Werking MotionProtect PIR bewegingsmelder:
De MotionProtect is een draadloze PIR bewegingsmelder welke op batterij werkt en bij detectie van beweging een signaal draadloos naar de hub stuurt. De bewegingsdetector heeft een detectie bereik tot 12 meter, 3 gevoeligheid niveaus en reageert niet op huisdieren tot 20 kg en tot 50 cm hoog.

Werking DoorProtect magneetcontact:
De DoorProtect is een draadloze magneetcontact melder welke op een raam of deur kan worden geplaatst. De DoorProtect zal bij het uit elkaar gaan van de magneet een draadloos signaal sturen naar de Hub. Door het gebruik van krachtige magneten kunnen deze tot wel 2cm elkaar worden geplaatst.

Werking SpaceControl afstandsbediening:
De SpaceControl is een afstandsbediening voor het alarmsysteem. Buiten toetsen om het alarm in- en uit te schakelen heeft deze afstandsbediening tevens een SOS knop. Wanneer deze knop wordt ingedrukt zal het alarm direct een alarm geven ook als deze niet is ingeschakeld.

Draadloos maar wel veilig:
Waar bij andere draadloze alarmsystemen het gevaar voor het jammen of verstoren van het signaal bestaat heeft het SMART alarmsysteem hier een speciale functie voor. De communicatie tussen de Hub en de melders is namelijk 2-weg. dit houdt in dat elke 12-300 seconden (zelf instelbaar) een controle plaatsvindt of de melders nog reageren. Wanneer hier geen verbinding meer mee kan worden gekregen zal het systeem een alarmmelding geven.

Optioneel: Plaatsen van een (back-up) simkaart:
Optioneel is ook een simkaart in de Hub te te plaatsen zodat bij het wegvallen van het internet signaal er nog steeds een alarm kan worden gegeven. Wij lever hiervoor bepaalde simkaarten welke u onder het kopje accessoires kunt vinden. Deze simkaart zorgt ervoor dat wanneer het internet wegvalt of wanneer u op de locatie geen vast internet heeft het systeem toch kunt gebruiken.

Uitbreiden van het Ajax alarmsysteem:
Het alarmsysteem heeft zeer veel uitbreidingsmogelijkheden. Op het Hub basisstation zijn namelijk tot wel 100 melders aan te sluiten en tot 10 bewakingscamera's. Ook zijn er verschillende Hub's met ieder hub eigen mogelijkheden. Zie onderstaand bij accessoires de aanbevolen uitbreidingen of neem hierover contact met ons op voor een passend voorstel.

Eigenschappen Ajax Hub 2 alarmsysteem:
- Werkt met ethernet kabel verbinding naar uw router
- Werkt ook op een simkaart
- 4G / LTE odnersteuning
- Dual-band Wi-Fi 2,4 & 5,8 Ghz.
- Android en iOS smartphone App
- Geen abonnementskosten
- Tot 100 sensoren aan te sluiten
- Tot 50 gebruikers in te stellen
- Tot 50 ruimtes in te stellen
- Tot 9 groepen in te stellen
- Alarmsignaal binnen 0,15 seconden
- Push melding in de App bij alarm
- ARM processor
- 110 - 240 volt voeding via adapter
- Basisstation back-up batterij tot 15 uur
- Afstandsbediening batterijduur tot 5 jaar
- Bewegingsmelder batterijduur tot 7 jaar
- Magneetcontact batterijduur tot 7 jaar
- AES encryptie tussen host en sensoren
- Tot 200 meter bereik tussen sensoren in open ruimte
- 868.0 - 868,6 Mhz frequentie sensoren
- Draadloos Jeweller protocol
- Grade 2 gecertificeerd
- Beveiliging tegen sabotage en jammen / verstoren signaal
- Tot 10 camera's aan te sluiten
- Gemaakt in de EU

Inhoud verpakking:
1 x Hub 2 Plus - Wit SMART (merk Ajax systems)
1 x Motionprotect - Wit SMART (merk Ajax systems)
1 x DoorProtect - Wit SMART (merk Ajax systems)
1 x Spacecontrol - Wit SMART (merk Ajax systems)
Installatie materiaal
Handleiding

Vragen:Ajax Hub 2 draadloos alarmsysteem Wit SMART

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Ajax Hub 2 draadloos alarmsysteem Wit SMART

Nu bestellen:

Ajax Hub 2 draadloos alarmsysteem Wit SMART

Ajax Hub 2 draadloos alarmsysteem Wit SMART