Ajax Hub 2 alarmsysteem met PIR camera Wit SMART

Ajax Hub 2 alarmsysteem met PIR camera Wit SMART

Ajax Hub 2 alarmsysteem met PIR camera Wit SMART

€ 724,00
Op voorraad
SKU 9237

Kleur: Wit

  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 630 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon

Bel productspecialist Gino

030-6303631

Kenmerken: Ajax Hub 2 alarmsysteem met PIR camera Wit SMART

ConformiteitCE
Soort sensorBeweging, Camera, Raam
Type alarm Alarmsysteem (draadloos)
SireneNee
Alarm notificatiePush bericht
BatterijJa
SKU9237

Plus- en minpunten :

  • Geen abonnements Kosten en gratis app.
  • Grade 2 gecertificeerde componenten. Gemaakt in de EU.
  • Draadloos via een unieke beveiligde tweeweg verbinding.
  • Krijg een foto bij alarm van de bewegingsmelder met ingebouwde camera.
  • Makkelijk zelf te installeren.
  • Een keypad en sirene wordt standaard niet bij de kit meegeleverd.Dit Ajax complete Hub 2 draadloze alarmsysteem SMART in de kleur wit word geleverd met een Hub 2 basisstation, een magneetcontact melder, afstandsbediening en PIR bewegingsmelder met ingebouwde foto camera. Vooral de toevoeging van deze Motion Cam maakt dit alarmsysteem nog completer, omdat u direct op de foto kunt zien wat het alarm geeft. Verder zit bij deze starterskit alles om het gelijk in gebruikt te nemen, maar kan ook nog eenvoudig verder worden uitgebreid.

Hoe werkt het Ajax Hub 2 alarmsysteem:
De Hub 2 is het centrale punt van dit Ajax alarmsysteem. Dit kastje sluit u aan op het netstroom en op uw router met een netwerkkabel. Optioneel is er ook een simkaart in de Hub 2 te plaatsen zodat bij het wegvallen van het internet signaal er nog steeds een alarm kan worden gegeven en het systeem op plekken zonder internet kan worden gebruikt. De sensoren werken op batterij en hebben een draadloze verbinding met het basisstation. Met de meegeleverde schroeven of het tweezijdig tape bevestigd u de sensoren op de gewenste plek. Vervolgens stelt u via de Hub 2 de draadloze bewegingsmelder met camera en magneetcontact in op de door u gewenste instellingen via de Smartphone App. Via de afstandsbediening of de App neemt u het SMART alarmsysteem vervolgens verder in gebruik. Wanneer een sensor een alarm melding stuurt naar het basisstation zal de Hub een signaal aan de sirene geven om af te gaan en tegelijkertijd u en eventueel andere gebruikers een alarm melding geven op uw telefoon.

Geen maandelijkse kosten:
In tegenstelling tot veel alarmsystemen hebben de Ajax alarmsystemen geen maandelijks abonnementskosten. Zo is het gebruik van de App gratis en zitten ook eventuele firmware updates bij de aanschafprijs inbegrepen. Vanzelfsprekend vallen eventuele kosten voor gebruik van internet en/of een aansluiting op een externe meldkamer niet onder het aanschafbedrag.

Zelf installeren of laten installeren?
Hoewel dit alarmsysteem goed zelf te installeren is kunt u natuurlijk ook het systeem te laten installeren bij u op locatie. Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerd bedrijf, zodat hun ervaren installateurs zorgen voor een goede werking, de instellingen aanpassen aan uw wensen en u voorzien van een uitgebreide product uitleg.

Instellen van het Ajax Hub 2 alarmsysteem:
U stelt de Hub 2 en de accessoires in op de door u gewenste instellingen via de Smartphone App. Deze App, welke in verschillende talen, waaronder het Nederlands, Frans en Duits beschikbaar is begeleid u stap voor stap met het instellen van het alarmsysteem. Wanneer u vervolgens het systeem geheel heeft ingesteld kunt u deze via dezelfde App, maar ook via de afstandsbediening bedienen.

Beveiligde draadloze verbinding
Waar bij andere draadloze alarmsystemen het gevaar voor het jammen of verstoren van het signaal bestaat heeft het SMART alarmsysteem hier een speciale functie voor. De communicatie tussen de Hub en de melders is namelijk 2-weg. dit houdt in dat elke 12-300 seconden (zelf instelbaar) een controle plaatsvindt of de melders nog reageren. Wanneer hier geen verbinding meer mee kan worden gekregen zal het systeem een alarmmelding geven.

Werking Motion Cam PIR bewegingsmelder met camera:
De Motion Cam een draadloze PIR bewegingsmelder met een ingebouwde foto camera. Het SMART alarmsysteem kan in combinatie met deze Motion Cam visuele alarm notificaties sturen. Ideaal om direct te zien wat er aan de hand is. De bewegingsdetector heeft een detectie bereik tot 12 meter, 3 gevoeligheid niveaus en reageert niet op huisdieren tot 20 kg.


Werking magneetcontact:
De draadloze magneetcontact melder kan op een raam of deur kan worden geplaatst. De magneetcontact melder zal bij het uit elkaar gaan van de magneet een draadloos signaal sturen naar de Hub. Door het gebruik van krachtige magneten kunnen deze tot wel 2cm elkaar worden geplaatst.

Werking afstandsbediening:
Buiten toetsen om het alarm in- en uit te schakelen heeft deze afstandsbediening tevens een SOS knop. Wanneer deze knop wordt ingedrukt zal het alarm direct een alarm geven ook als deze niet is ingeschakeld.

Optioneel: Plaatsen van een (back-up) simkaart:
Optioneel is ook een simkaart in de Hub te te plaatsen zodat bij het wegvallen van het internet signaal er nog steeds een alarm kan worden gegeven. Wij lever hiervoor bepaalde simkaarten welke u onder het kopje accessoires kunt vinden. Deze simkaart zorgt ervoor dat wanneer het internet wegvalt of wanneer u op de locatie geen vast internet heeft het systeem toch kunt gebruiken.

Uitbreiden van het Ajax alarmsysteem:
Het SMART alarmsysteem heeft zeer veel uitbreidingsmogelijkheden. Op het Hub 2 basisstation zijn namelijk tot wel 100 melders aan te sluiten en tot 10 bewakingscamera's. Ook zijn er verschillende Hubs met ieder hub eigen mogelijkheden. Zie onderstaand bij accessoires de aanbevolen uitbreidingen of neem hierover contact met ons op voor een passend voorstel.

Eigenschappen Ajax Hub 2 alarmsysteem:
- Werkt met ethernet kabel verbinding naar uw router
- 2G simkaart slot. (Let op dat in veel landen zoals Nederland 2G uitlopend is) Wij hebben ook een Hub met 4G.
- Android en iOS smartphone App
- Geen abonnementskosten
- Tot 100 sensoren aan te sluiten
- Tot 50 gebruikers in te stellen
- Tot 50 ruimtes in te stellen
- Tot 9 groepen in te stellen
- Alarmsignaal binnen 0,15 seconden
- Push melding in de App bij alarm
- ARM processor chip
- 110 - 240 volt voeding via adapter
- Ajax Basisstation back-up batterij tot 15 uur
- Ajax Afstandsbediening batterijduur tot 5 jaar
- Ajax Bewegingsmelder met camera batterijduur tot 3 jaar
- ajax Magneetcontact batterijduur tot 7 jaar
- AES encryptie tussen host en sensoren
- Tot 200 meter bereik tussen sensoren in open ruimte
- 868.0 - 868,6 MHz frequentie sensoren
- Draadloos Jeweller protocol
- Grade 2 gecertificeerd
- Beveiliging tegen sabotage en jammen / verstoren signaal
- Tot 10 camera's aan te sluiten
- Gemaakt in de EU

Inhoud verpakking:
1 x Basisstation Hub 2 - Wit SMART (merk Ajax Systems)
1 x Motion Cam - Wit SMART (merk Ajax systems)
1 x Doorprotect - Wit SMART (merk Ajax systems)
1 x Spacecontrol - Wit SMART (merk Ajax systems)
Installatie materiaal
Handleiding

Vragen:Ajax Hub 2 alarmsysteem met PIR camera Wit SMART

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Utrecht (NL)
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Ajax Hub 2 alarmsysteem met PIR camera Wit SMART

Nu bestellen:

Ajax Hub 2 alarmsysteem met PIR camera Wit SMART

Ajax Hub 2 alarmsysteem met PIR camera Wit SMART