• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Verkeersrecorders: Nieuwe dashboard camera's van het merk DOD-Tec uit Taiwan nu online bij ons te koop

Verkeersrecorders ofwel dashboard camera's beleven een erg sterke opmars. Deze camera die op de voorruit van een auto kan worden geplaatst legt haarscherp vast wat er voor op de weg gebeurt. Door de recente populariteit van deze dashcams wordt de markt overspoeld door versies van uiteenlopende fabrikanten. De fabrikant die als eerste hoge kwaliteit verkeersrecorders op de markt bracht was DOD-TEC uit Taiwan, welke nog steeds voorop loopt qua techniek en design. Sinds enige tijd hebben wij een groot gedeelte van het assortiment dashcams van DOD-Tec opgenomen in ons assortiment.

Verschillende verkeersrecorders:
De meeste verkeersrecorders zijn standalone camera's met opname op een SD kaart welke met een zuignap aan de voorruit kunnen worden bevestigd. Ook zijn er verkeersrecorder camera's welke speciaal zijn ontworpen voor taxi's en rijscholen en naast de camera die naar voren filmt ook een camera hebben die filmt wat er binnen in de auto gebeurt. Buiten de verschillen in fucntie's bestaan er ook veel verschillen in film resolutie en kwaliteit van het gebruikte materiaal en lens.

Dod-Tec dascams:
De verkeersrecorders van het merk Dod-Tec worden gemaakt in Taiwan en onderscheiden zich op het gebied van kwaliteit en gebruiksgemak van de Chinese concurrerende modellen. Vaak is ook duidelijk te zien dat de Chinese fabrikanten de modellen van DOD-Tec kopiëren en in een mindere kwaliteit goedkoper op de markt zetten.

Een DOD-Tec verkeersrecorder kopen:
Het is bij ons zowel online als in een van onze winkels mogelijk een DOD-Tec dashboard camera te kopen: Bekijk nu ons complete assortiment: Verkeersrecorders

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 219 beoordelingen