• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Blog

Top 3 keyloggers in 2020

Een keylogger is software waarmee u toetsaanslagen op een computer, tablet of smartphone vastlegt. Met deze spyware is het mogelijk om (vertrouwelijke) gegevens of het surfgedrag te achterhalen. Omdat er veel verschillende spyware verkrijgbaar is zetten we de top 3 keyloggers op een rij.

Meer info

Welke beveiligingstips geeft de politie voor bewakingscamera's?

Veel bedrijven houden toezicht middels een bewakingscamera. Dit is ook wel nodig, het helpt bij het oplossen van verdachte zaken en misdrijven. Maar het zijn niet alleen bedrijven die bewakingscamera’s inzetten, ook particuleren beveiligen op deze manier hun woning en terrein. De politie heeft een aantal tips met betrekking tot het gebruik van bewakingscamera’s.

Meer info

GSM alarmsysteem met camera

Een gsm alarmsysteem werkt met het mobiele netwerk. Hierdoor is het mogelijk om op afstand waarschuwingen te ontvangen. Wie dit alarmsysteem wil uitbreiden kiest voor een gsm alarmsysteem met camera. Dit betreft een systeem met verschillende onderdelen.

Meer info

Bewakingscamera’s met bewegingssensor

Een bewakingscamera met bewegingssensor is een ideale oplossing voor minder druk bezochte ruimtes of terreinen. De camera hoeft niet continu te filmen maar doet dit alleen bij beweging. Een andere mogelijkheid is een beveiligingscamera met bewegingssensor die een pushmelding verstuurt. Zo is er 24 uur per dag toezicht.

Meer info

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 250 beoordelingen