• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Blog

Bewakingssysteem voor buiten - beste varianten op een rij

Een bewakingssysteem voor buiten is net zo belangrijk als beveiligingscamera's binnenshuis. Juist aan de buitenkant bewaakt u tegen ongewenste gasten en inbrekers. Met de groeiende cijfers op het gebied van criminaliteit is dit geen overbodige luxe. Welk bewakingssysteem voor buiten is het meest geschikt? We zetten de beste varianten op een rij.

Meer info

Beveiligingscamera´s voor in en om de woning

Een goede beveiliging van de woning is onmisbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden: van alarmsysteem tot camerabewaking. Hiermee voorkomt u inbraak of legt u bewijs vast. Beveiligingscamera's voor in en om de woning geven u een veiliger gevoel. In dit artikel meer over de wet- en regelgeving en installatie van deze camera's.

Meer info

Wifi camera: Draadloos camera toezicht

Een wifi camera is een IP camera welke via een bestaand wifi netwerk verbinding maakt met het internet. Een wifi camera heeft dus geen kabel nodig voor het doorgeven van het video en audio signaal. Het is enkel nodig de wifi camera van stroom te voorzien. Wifi camera´s zijn er zowel in buitencamera modellen als PTZ modellen welke te besturen zijn. De meest beschikbare wifi camera is een binnencamera met pan en tilt om met een enkele camera een bepaalde ruimte te monitoren.

Meer info

Welke resolutie bewakingscamera’s heb ik nodig?

Er valt veel te zeggen over de resolutie van bewakingscamera’s. Van lage resolutie en slechte beeldkwaliteit tot de best denkbare beeldkwaliteit. Het is niet altijd nodig om voor de hoogste resolutie te gaan. Welke resolutie u nodig heeft hangt van de situatie af.

Meer info

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon