• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Blog

Wet- en regelgeving voor gebruik van GPS trackers

Steeds vaker worden er GPS trackers gebruikt. Op deze manier kunt u uw voertuig volgen als deze gestolen wordt en wanneer er werknemers in rijden. Als er een GPS tracker in het voertuig van uw medewerkers geplaatst zit, zit daar wet- en regelgeving aan verbonden. In dit artikel nemen we deze wet- en regelgeving met u door.

Meer info

Waar kunt u uw juwelen verstoppen? Tips van een beveiligingsexpert

Naast het feit dat juwelen geld waard zijn, zit er een emotionele waarde aan juwelen verbonden. Het zou dan ook vervelend zijn als uw juwelen gestolen worden. Om de kans op diefstal te verkleinen zijn er verschillende plaatsen waar u ze kunt verstoppen. Hier vindt u tips van een beveligingsexpert. Met deze verstopplaatsen kunt u het risico op diefstal verkleinen.

 

Meer info

Effectiviteit van opritverklikkers en werking

Door middel van een opritverklikker is het mogelijk om een melding te ontvangen als er iemand op de oprit staat. Er kan automatisch verlichting of een alarm worden ingeschakeld als een opritverklikker in werking treedt. Wilt u weten welke opritverklikkers er zoal verkrijgbaar zijn? Bekijk in dat geval de onderstaande soorten en probeer een passende variant te vinden.

Meer info

Waar kan ik het beste bewakingscamera´s plaatsen?

Wilt u bewakingscamera´s plaatsen? Dan valt het niet mee om voor de juiste locatie te kiezen. Belangrijk is om rekening te houden met het feit dat u bewijsmateriaal verzamelt. Door middel van bewakingsbeelden kunt u zien wie er kwaadwillend is en is het mogelijk om bewijsmateriaal onweerlegbaar te maken. Zeker wanneer het om 1080p of 4K beelden gaat, kunnen uw opnames niet genegeerd worden en brengt u een dader haarscherp in beeld.

Meer info

Camera zonder snoeren om zelf te installeren

Met de komst van een camera zonder snoeren komt er een eind aan de lastige installatie van camerasystemen. Bij beveiligingscamera met draad dient er bij buitencamera´s altijd een gat van binnen naar buiten te worden geboord, wat lastig zelf te doen is. Door de verbeterde batterij techniek is er nu een nieuwe lijn camera´s op de markt welke enkel dienen te worden opgehangen en het beeld met geluid draadloos naar een ontvanger sturen.

Meer info

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 115 beoordelingen