• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Blog

Bewakingscamera’s uitbreiden of vernieuwen?

U heeft een alarmsysteem met bewakingscamera’s. Moet u de huidige bewakingscamera’s uitbreiden of vernieuwen? De technische ontwikkelingen gaan snel en het huidige systeem voldoet mogelijk niet meer aan de eisen. In andere gevallen bent u goedkoper uit met het uitbreiden van bewakingscamera’s.

Meer info

Alarmsysteem met camera en rookmelder: hoe werkt dat?

Een alarmsysteem met camera en rookmelder biedt de beste beveiliging voor bedrijven en woningen. Voordat u dit alarmsysteem koopt moet u wel weten wat het is en hoe het werkt. Daarom een uitgebreide beschrijving van de werking en de voordelen.

Meer info

Opritverklikker kopen? Er zijn verschillende soorten!

Een opritverklikker laat zien wanneer iemand zich op de oprit of het erf begeeft. Afhankelijk van het systeem springt er een lamp aan, klinkt er een alarm of ontvangt u een melding op uw pc, tablet of smartphone. Er zijn dus verschillende soorten opritverklikkers.

Meer info

Hoe werkt een keyfinder?

Een keyfinder is de snelste manier om sleutels of een sleutelbos terug te vinden. Maar ook voor het lokaliseren van een tas of rugzak, de afstandsbediening of elk voorwerp dat u niet zo snel terugvindt. Hoe werkt een keyfinder? Dit klein apparaatje werkt op twee verschillende manieren.

Meer info

Wat kunt u met een richtmicrofoon doen?

Met een richtmicrofoon is het mogelijk om geluid te versterken. Vaak wordt de richtmicrofoon op een camera bevestigd, maar het is ook mogelijk om alleen de microfoon te gebruiken. Een richtmicrofoon kent verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld voor buitenopnamen maar ook om gesprekken af te luisteren.

Meer info

Gps trackers anno 2020

Ook in 2020 maakt u gebruik van de beste gps trackers. Eenvoudig een voertuig, persoon, huisdier of voorwerp volgen en lokaliseren. Van een eenvoudige gps tracker tot een professioneel volgsysteem: we zetten de beste systemen op een rij.

Meer info

Zien wie er voor de deur staat met een slimme deurbel

Heeft u al televisiereclames over de slimme deurbel voorbij zien komen? Vervang oude deurbellen door deze moderne versie. De slimme deurbel is voorzien van camera, u ziet altijd wie er voor de deur staat. Bovendien kunt u bezoekers direct te woord staan.

Meer info

Wifi camera bestellen en thuis installeren - stappenplan

Met een wifi camera beveiligt en bewaakt u de woning of het bedrijfspand. Ook geschikt voor bewaking buitenshuis (tuin en erf). Hoe gaat de aankoop en montage van deze camera in zijn werk? Bekijk het stappenplan wifi camera bestellen en thuis installeren.

Meer info

Welke wetgeving is van toepassing op videodeurbellen

Steeds meer mensen kiezen voor een videodeurbel. Direct zien (en horen) wie er voor de deur staat: wel zo veilig en praktisch. Welke wetgeving is van toepassing op video deurbellen? U filmt en maakt geluidsopnamen: hiervoor gelden aparte regels.

Meer info

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 311 beoordelingen