• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Blog

Tips voor het kopen van bewakingscamera’s

Beveiliging of bewaking van de woning, het kantoorpand of het bedrijfspand. Het is niet altijd eenvoudig om de juiste bewakingscamera’s te vinden. In dit artikel een aantal tips voor het kopen van bewakingscamera’s. Waarop te letten en wat kost een goede bewakingscamera set?

Meer info

Bewakingscamera die opneemt

Een bewakingscamera moet niet alleen live beelden verzenden maar bij voorkeur ook beelden opnemen. Deze beelden kunnen mogelijk in een later stadium dienen als bewijsmateriaal. Welke bewakingscamera’s kunnen beelden opnemen en opslaan? Hieronder een overzicht van de beste bewakingscamera’s.

Meer info

Verborgen camera in rookmelder

Een verborgen camera in een rookmelder noem je ook wel een spy camera. Het is de ideale manier om de partner, werkgevers of anderen te bespioneren. U volgt alle bewegingen in de woning, op kantoor of waar dan ook en kijkt van een afstand mee. In veel gevallen is deze verborgen camera ook voorzien van nachtzicht.

Meer info

Geluidsopnames maken zonder toestemming

Stiekem geluidsopnames maken oftewel zonder toestemming, mag dat? En mag u deze geluidsopnames met anderen delen of verspreiden? Een audio-opname met betrekking tot een gesprek kan als bewijsmateriaal dienen, het is hierbij wel belangrijk om rekening te houden met de regel- en wetgeving.

Meer info

Zien wat iemand op zijn telefoon doet

Elke dag kunnen zien wat iemand op zijn telefoon doet, voor velen een uitkomst. Denk hierbij aan het bespioneren van een werkgever, partner, kind of iemand anders. Met speciale spy software is dit mogelijk. Hierbij is het belangrijk dat deze software vooraf geïnstalleerd is.

Meer info

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 255 beoordelingen