• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Blog

Alarmsystemen voor thuis volgens de consumentenbond

Wat zijn de beste alarmsystemen voor thuis volgens de Consumentenbond? Inbraakpreventie is belangrijk. De Consumentenbond geeft hier regelmatig tips over. Daarnaast bekijken ze regelmatig welke alarmsystemen veilig zijn. Het komt namelijk regelmatig voor dat een alarmsysteem gehackt wordt. Dat is natuurlijk geen goede zaak, daarom laten we zien welke alarmsystemen voor thuis de beste keuze zijn.

Meer info

Top 3 persoonlijke alarmen voor 2021

Met een persoonlijk andere beschermt u zichzelf of dierbaren. Het gaat hier vaak om een sleutelhanger met ingebouwd gps tracking systeem. Een SOS-noodknop maakt het mogelijk om direct iemand te waarschuwen. Maar er zijn  ook systemen die met een sirene werken. Bekijk de top 3 persoonlijke alarmen voor 2021.

Meer info

Nadelen van bewakingscamera bestellen bij AliExpress

Een bewakingscamera bestellen bij AliExpress? Dit heeft een voordeel: het is goedkoop. Aan de andere kant kleven er ook veel nadelen aan elektronica bij AliExpress bestellen. Gaat u voor een goede beveiligingscamera, dan is het belangrijk om dit artikel door te lezen. U ontdekt namelijk waarom AliExpress niet de allerbeste aanbieder is.

Meer info

Cameratoezicht en handhaving coronamaatregelen

Extra camera’s plaatsen om de coronamaatregelen te handhaven. Veel gemeenten en bedrijven doen het, maar wat is toegestaan? Ook tijdens de coronacrisis moeten bedrijven en gemeenten rekening houden met de privacy. Alleen dan is het mogelijk om de naleving van de maatregelen in goede banen te leiden.

Meer info

Tips voor het plaatsen van bewakingscamera's

Met bewakingscamera’s op beveiligingscamera’s houdt u goed toezicht op uw eigendommen, werknemers en eventueel klanten. Dit kan een eventuele financiële schade enorm beperken. Bij het plaatsen van bewakingscamera’s is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Dit zijn onder andere de locatie van de camera’s en de wetgeving.

Meer info

Kleinste GPS tracker in assortiment van Sitcon.nl

Een gps tracker maakt het mogelijk om voertuigen, personen of waardevolle spullen te traceren. De kleinste gps tracker is natuurlijk onopvallend. Bij Sitcon.nl vindt u een ruim assortiment gps trackers in verschillende afmetingen. We laten de kleinste modellen zien.

Meer info

Top 3 keyloggers in 2020

Een keylogger is software waarmee u toetsaanslagen op een computer, tablet of smartphone vastlegt. Met deze spyware is het mogelijk om (vertrouwelijke) gegevens of het surfgedrag te achterhalen. Omdat er veel verschillende spyware verkrijgbaar is zetten we de top 3 keyloggers op een rij.

Meer info

Lagere verzekeringspremie bij inzet beveiligingscamera’s

Door het inzetten van beveiligingscamera’s zorgt u voor minder financiële schade door inbraak en criminaliteit. Verzekeraars stimuleren het gebruik van beveiligingscamera’s. Wanneer het bedrijfspand of de woning op de juiste manier wordt beveiligd geven verzekeraars vaak een korting. Dit betekent een lagere verzekeringspremie.

Meer info

Wat moet ik doen als iemand de auto bekrast?

Voertuigen zijn vaker doelwit van (kleine) criminelen of kwaadwillenden.  Een bekraste auto is niet alleen vervelend maar brengt ook financiële schade met zich mee. Wat moet u doen wanneer iemand uw auto heeft bekrast? Hieronder een duidelijke uitleg.

Meer info

GSM alarmsysteem met camera

Een gsm alarmsysteem werkt met het mobiele netwerk. Hierdoor is het mogelijk om op afstand waarschuwingen te ontvangen. Wie dit alarmsysteem wil uitbreiden kiest voor een gsm alarmsysteem met camera. Dit betreft een systeem met verschillende onderdelen.

Meer info

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 311 beoordelingen