• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Camera in helm of bril: alle mogelijkheden op een rij

Wanneer u gaat sporten is het natuurlijk ontzettend gaaf als u deze beelden kunt opnemen. Door een camera in een bril of helm te verwerken is dit prima te doen! Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om in 1080P te filmen, zo legt u uw activiteiten in absolute topkwaliteit vast.


Camera in helm:

Bij veel sporten heeft u een helm nodig. Denk aan mountainbiken, skiën, snowboarden of skateboarden! Doordat er op uw helm nog voldoende ruimte over is kunt u uw helm gebruiken om een videocamera op te zetten. In de meeste camera’s zit een SD kaart en behoorlijke accu ingebouwd. Zo kunt u vaak meerdere uren filmen en zal het geheugen binnen de accuduur niet vol raken. Na uw sportieve activiteit kunt u de camera leegtrekken en deze klaarmaken voor een volgende activiteit. Zoekt u een waterdichte camera om op uw helm te zetten? Deze waterdichte HD camera heeft alles in huis dat u nodig heeft. De camera kunt u gebruiken als helmcamera en ook gebruiken voor allerlei watersporten. Denk aan surfen, kiteboarden, snorkelen en duiken! Doordat deze camera drukbestendig is kunt u zelfs tot op 20 meter diepte filmen. Daarnaast is het kleine formaat en het lichte gewicht mooi meegenomen. Van deze 170 gram wegende camera heeft u tijdens uw sportieve activiteiten geen last… Om het filmen gemakkelijker te maken wordt er bij deze camera een waterdichte behuizing meegeleverd, een bevestiging waardoor u de camera op uw hoofd of helm kunt plaatsen en bevestigingsmateriaal voor uw arm.


Camera in bril:

Een camera in uw bril maakt het filmen van allerlei situaties mogelijk! Zo kunt u van de omgeving genieten en wordt er tegelijkertijd gefilmd. Ideaal aan deze camera is dat u hem ook voor spionagedoeleinden kunt gebruiken. Aan de buitenkant van deze zonnebril is namelijk niet direct te zien dat er gefilmd wordt. De camera zonnebril beschikt standaard over 4GB intern geheugen en is daardoor altijd paraat om mee te filmen. De beelden worden met geluid opgenomen! Daarnaast is de lens uitstekend van kwaliteit en maakt u er zeer scherpe beelden mee.


Camera in bril of camera voor op helm kopen:

Wilt u iemand bespioneren of wilt u niet het gevoel hebben dat u een camera draagt? Dan kunt u het best voor de camera in bril kiezen. Wilt u filmen in een hogere kwaliteit en zoekt u een waterdichte oplossing? Dan kunt u het best voor de waterdichte HD camera gaan. Wanneer u geen helm draagt kunt u deze camera met een band op uw hoofd of arm zetten. Wilt u dat liever niet? Dan kunt u de camera eventueel zelf vasthouden. Wilt u persoonlijk met ons in contact komen? Dan kan dat! Wij helpen u graag verder! Bereik ons via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 219 beoordelingen