• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Waterproof sport camera

Nu de zomer er weer aankomt wordt het ook weer tijd je op te maken voor verschillende watersport activiteiten, zoals kitesurfen, windsurfen of zeilen. Het filmen van al deze actie momenten zonder bang te zijn dat je mooie camera beschadigt raakt door het water is nu mogelijk met een speciaal daarvoor gemaakte waterdichte actie camera


De action camera die hier te koop is wordt geleverd met een hoesje waarmee de camera tot 20 meter waterdicht is en dus gebruikt kan worden voor zemmen, snorkelen, duiken en andere watersport activiteiten die te bedenken zijn. De actie camera heeft verder een super klein design en afmetingen van maar 50 x 29 x 20 mm.

Ook wordt deze waterdichte actie camera geleverd met een arm en hoofdband waarmee de camera te bevestigen is. De opname van de videobeelden gaat samen met geluid en worden opgeslagen op een micro SD kaart. Het afkijken van de beelden gaat erg eenvoudig door enkel de geheugenkaart in een computer te plaatsen en de bestanden te selecteren.

Lees nu meer over de: Waterdichte actie camera

Uitbreidind assortiment sport camera's:
Vanwege het succes van de verschillende sport camera's zijn er diverse hd sport cams toegevoegd aan het assortiment. Zo hebben wij verschillende helmcamera's die tevens waterdicht zijn.

Bekijk hier het complete assortiment Sport camera's 

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 220 beoordelingen